Kupujemo avione od Francuza a oni su za rezoluciju o Srebrenici!?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Proxy Ukri su dronovima sto pomorskim što vazdušnim preselili čitavu rusku Crnomorsku flotu...

...
Јесу, ено их ушли у москву, хоћеш и у ово поверовати.
Не брукај се, боље назови овај налог ботом, него што пишеш овакве ствари.

a dal je iko od 1944 do 2024 iz Srbije vladao u Srbiji...to je ipak 80 god....nije i niti ce jos narednih 80 god sve ce biti izbosne ili iz Kumrovca??,Niksica,Cetinja....kad nas proglase za genocidan narod ....sledi serija nepriznavanja ove Srbije bez (KiM) od strane nasih osvedocenih prijatelja sa Zapada....posto smo petljali sa afrikancima oko nepriznavanja drzave Kosovo i necemo da mi udarimo sankice Rusiji...

Najbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...
nema to veze sa bivsom i postojecom i buducom vlascu...Srbi kao narod su targetirani kao remetilacki faktor na Zapadnom Balkanu....a Rusi ima ih svega oko 100 mil....a da se baskare na onolikoj teritoriji prebogatoj resursima raznim... = daj kubure i jatagana ko i nasi preci

...

Posle posete AV-a i nasamo razgovora sa baboj.ebcem Makronom..."prijateljska" Francuska ne samo da ce podrzati...vec biti i koproducent tzv "rezolucije o Srebrenici":

Macron nakon Vučićeva posjeta: "Francuska će poduprijeti rezoluciju o Srebrenici"​

https://www.google.com/amp/s/www.in...brenici-vucic-to-je-urota-zapada/2555768.aspx

A mi cemo jos da ih nagradimo za to kupovinom Rafala...:bljak::bljak::bljak:

...
Ne nagrađujemo mi nikog: krajnje je opasno nemati avijaciju - time se daje šansa Kurtiju i Sarajevu da zahebavaju dronovima do u nedogled, a kako izgleda uvoz iz Rusije i Kine se moglo videti još pre početka rata u Ukrajini: Rumunija i Bugarska su toliko zahebavale da je 30 tenkova na kraju prebačeno avionima u Srbiju - preko Poljske, Slovačke i Mađarske.

Nije Nemačka razbijala tzv “SFRJ” baš samo iz zadovoljstva.

Najbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...
Neše društvo je “nezerelo”. Dabome, a da li bi ste bili ljubazni da nam ovde objasnite šta je to epohalno dobila Makedonija promenom imena? Promenili su ime, ponizili se, da bi im onda stigli novi i mnogo opasniji uslovi iz Bugarske.

Da ne kačim ovde kartu “bugarskog jezika””po Conevu” koju je okačio jedan od tvojih EUropskih sagovornika: po njihovim teorijama u Nišu, Paraćinu, Požarevcu, Smederevu i u neposrednoj okolini Beograda se “govori bugarski”, ne “samo” u Pirotu i Leskovcu.

Да ли си свестан шта је написао у поруци написао? Дроновима на носач авиона?
Dronovi ne napadaju nosače, nego gusto polje dronova zuji oko /iznad ciljeva pa da vidimo šta će da prođe neoštećeno?
Ma može i to, rojevima od više stotina dronova, pa što prođe prođe.

Nije ni vreme ni mesto za međusobne rasprave, imamo mi s kim da se borimo, vidi se koliko ih je što izgaraju od ljubavi prema nama, samo zato što smo Srbi.

Боли кур*ц некога за заклетве и могуће неразрешене рачуне. треба да појасним
Da, tako je bilo za većinu Srba u Srbiji! ALI, oni u Bosni i Hrvatskoj su imali posla oko mnogih nerešenih problema.... i lako sus e koturale glave... ko nije bio tamo, ne zna kako je bilo...

Nije ti stigao do mozga smisao zakletve!? Ako sam "spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život.", to znači da si spreman boriti se i na 'život ili smrt' sa onima koji su spremni UBITI protiv onoga što trebaš da čuvaš životom...
To je važilo samo sa Srbe.

nema to veze sa bivsom i postojecom i buducom vlascu...Srbi kao narod su targetirani kao remetilacki faktor na Zapadnom Balkanu....a Rusi ima ih svega oko 100 mil....a da se baskare na onolikoj teritoriji prebogatoj resursima raznim... = daj kubure i jatagana ko i nasi preci
Ma idi... Niko na svetu o nama ne misli, ono sto mi sami o sebi mislimo, to je istina.... I sta smo na kraju zakljucili? Da smo mi upravu, a oni svi u krivu... A istina je sledeca...Mi smo najratoborniji narod na Balkanu, zelimo sto vecu drzavu koja ce obuhvatiti sve Srbe .. Opsednuti smo tlom... Najgordiji smo....

Sad kad se raspise

1000000114.jpg

Znači Srbija odustaje od Rafelea? Najbolje bi bilo da Srbija plati ali u znak protesta ne preuzmu avione a Francuzi te iste avione prodaju nekoj drugoj strani.
tako je srbija platila da klinton potapse vucica po ramenu 2 miliona, ali ovo su milijarde da bi ga makron samo saslusao, ni da ga potpase bar , po guzi

kad mu je proslo onih 2 miliona, da proba sa 2 milijarde, porucuju letece taksije vec, struju vec imaju na nuklearnu energiju, av, av

Ako se pokaže da je istina da - kupujemo avione od Pariza a oni su jedan od kosponzora "rezolucije o Srebrenici", postavlja se opravdano pitanje da li smo mi jedan dobrodušan i veoma naivan narod, očigledno na svoju štetu?
Изгледа да оно остајање твог вољеног земљака насамо са Макроном после вечере није дало резултате.

1713009478189.png

Drugim recima, srpski Vili Brant je vise nego potreban.

Back