capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 13.533
Si ovo sam vido ili ti neko pomogo?Си ово сам смислио или ти неко помогао

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si ovo sam vido ili ti neko pomogo?Си ово сам смислио или ти неко помогао
Јесу, ено их ушли у москву, хоћеш и у ово поверовати.Proxy Ukri su dronovima sto pomorskim što vazdušnim preselili čitavu rusku Crnomorsku flotu...
...
drugi put opet svi glasajte za vucica izbosne, ... aljek musliu bi rodjenu majku prodao, a nece vas naivne?Ako se pokaže da je istina da - kupujemo avione od Pariza a oni su jedan od kosponzora "rezolucije o Srebrenici"
a dal je iko od 1944 do 2024 iz Srbije vladao u Srbiji...to je ipak 80 god....nije i niti ce jos narednih 80 god sve ce biti izbosne ili iz Kumrovca??,Niksica,Cetinja....kad nas proglase za genocidan narod ....sledi serija nepriznavanja ove Srbije bez (KiM) od strane nasih osvedocenih prijatelja sa Zapada....posto smo petljali sa afrikancima oko nepriznavanja drzave Kosovo i necemo da mi udarimo sankice Rusiji...drugi put opet svi glasajte za vucica izbosne, ... aljek musliu bi rodjenu majku prodao, a nece vas naivne?
Све већ договорено, Вучић пушта РС низ воду: Дан након што нас прогласе за геноцид
nema to veze sa bivsom i postojecom i buducom vlascu...Srbi kao narod su targetirani kao remetilacki faktor na Zapadnom Balkanu....a Rusi ima ih svega oko 100 mil....a da se baskare na onolikoj teritoriji prebogatoj resursima raznim... = daj kubure i jatagana ko i nasi preciNajbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...
Ne nagrađujemo mi nikog: krajnje je opasno nemati avijaciju - time se daje šansa Kurtiju i Sarajevu da zahebavaju dronovima do u nedogled, a kako izgleda uvoz iz Rusije i Kine se moglo videti još pre početka rata u Ukrajini: Rumunija i Bugarska su toliko zahebavale da je 30 tenkova na kraju prebačeno avionima u Srbiju - preko Poljske, Slovačke i Mađarske....
Posle posete AV-a i nasamo razgovora sa baboj.ebcem Makronom..."prijateljska" Francuska ne samo da ce podrzati...vec biti i koproducent tzv "rezolucije o Srebrenici":
Macron nakon Vučićeva posjeta: "Francuska će poduprijeti rezoluciju o Srebrenici"
https://www.google.com/amp/s/www.in...brenici-vucic-to-je-urota-zapada/2555768.aspx
A mi cemo jos da ih nagradimo za to kupovinom Rafala...
...
Najbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...
Dronovi ne napadaju nosače, nego gusto polje dronova zuji oko /iznad ciljeva pa da vidimo šta će da prođe neoštećeno?Да ли си свестан шта је написао у поруци написао? Дроновима на носач авиона?
Neše društvo je “nezerelo”. Dabome, a da li bi ste bili ljubazni da nam ovde objasnite šta je to epohalno dobila Makedonija promenom imena? Promenili su ime, ponizili se, da bi im onda stigli novi i mnogo opasniji uslovi iz Bugarske.Najbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...
Да ли си свестан шта је написао у поруци написао? Дроновима на носач авиона?
Ma može i to, rojevima od više stotina dronova, pa što prođe prođe.Dronovi ne napadaju nosače, nego gusto polje dronova zuji oko /iznad ciljeva pa da vidimo šta će da prođe neoštećeno?
Da, tako je bilo za većinu Srba u Srbiji! ALI, oni u Bosni i Hrvatskoj su imali posla oko mnogih nerešenih problema.... i lako sus e koturale glave... ko nije bio tamo, ne zna kako je bilo...Боли кур*ц некога за заклетве и могуће неразрешене рачуне. треба да појасним
Ima veoma ogorčenih ljudi kojima je jasno ali teško mogu da prihvate da je na kraju krajeva lovački avion samo lovački avion - na kraju krajeva Ukri ruskim oružjem ratuju protiv Rusa.Си ово сам смислио или ти неко помогао
To je važilo samo sa Srbe.Nije ti stigao do mozga smisao zakletve!? Ako sam "spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život.", to znači da si spreman boriti se i na 'život ili smrt' sa onima koji su spremni UBITI protiv onoga što trebaš da čuvaš životom...
Pametni su znali još od 1941-e koliko je Hrvatima i balijama stalo do zajedničke države sa Srbima! Sve se raspada čim malo zagusti...To je važilo samo sa Srbe.
Ma idi... Niko na svetu o nama ne misli, ono sto mi sami o sebi mislimo, to je istina.... I sta smo na kraju zakljucili? Da smo mi upravu, a oni svi u krivu... A istina je sledeca...Mi smo najratoborniji narod na Balkanu, zelimo sto vecu drzavu koja ce obuhvatiti sve Srbe .. Opsednuti smo tlom... Najgordiji smo....nema to veze sa bivsom i postojecom i buducom vlascu...Srbi kao narod su targetirani kao remetilacki faktor na Zapadnom Balkanu....a Rusi ima ih svega oko 100 mil....a da se baskare na onolikoj teritoriji prebogatoj resursima raznim... = daj kubure i jatagana ko i nasi preci
Ovi srpski sendvicari ce opet da glasaju za njega dokle god im jednom dnevno obezbedi Parizer sendvic i flasicu vode.drugi put opet svi glasajte za vucica izbosne, ... aljek musliu bi rodjenu majku prodao, a nece vas naivne?
Све већ договорено, Вучић пушта РС низ воду: Дан након што нас прогласе за геноцид
tako je srbija platila da klinton potapse vucica po ramenu 2 miliona, ali ovo su milijarde da bi ga makron samo saslusao, ni da ga potpase bar , po guziZnači Srbija odustaje od Rafelea? Najbolje bi bilo da Srbija plati ali u znak protesta ne preuzmu avione a Francuzi te iste avione prodaju nekoj drugoj strani.
Нама је још једино Додик на на нашој страни, јелда?Pored Srebrenice Francuska je aktivno sprečavala raspravu o 25 godina od bombardovanja Srbije.. a čini mi se da su redovno u UN protiv nas.
Изгледа да оно остајање твог вољеног земљака насамо са Макроном после вечере није дало резултате.Ako se pokaže da je istina da - kupujemo avione od Pariza a oni su jedan od kosponzora "rezolucije o Srebrenici", postavlja se opravdano pitanje da li smo mi jedan dobrodušan i veoma naivan narod, očigledno na svoju štetu?
Drugim recima, srpski Vili Brant je vise nego potreban.Najbolje bi bilo da osudimo genocid javno i da javno osudimo pocinioce genocida...Da podrzini predlog da se odredi dan secanja i sve sto ide uz to...Tako bismo pokazali zrelost napredne drzave...Medjutim nase drustvo je nezrelo, na vlasti su idalje iste krvopije i to uz podrsku naroda...Svi zajedno muce nam drzavu...