KUPUJEM SVE I SVASTA

poppet

Obećava
Poruka
97

Prilozi

 • Orden drustva Crvenog krsta Kr. Srbije.jpg
  Orden drustva Crvenog krsta Kr. Srbije.jpg
  20,8 KB · Pregleda: 46
 • Orden Svetog Save.jpg
  Orden Svetog Save.jpg
  25,2 KB · Pregleda: 153
 • Orden Belog Orla IV red.jpg
  Orden Belog Orla IV red.jpg
  25,1 KB · Pregleda: 43
 • Orden skauta Kraljevine SHS.jpg
  Orden skauta Kraljevine SHS.jpg
  25,7 KB · Pregleda: 44
 • Znak skauta Kraljevine SHS.jpg
  Znak skauta Kraljevine SHS.jpg
  20,9 KB · Pregleda: 43
Ne treba ti strani sajt za procenu , imas i ovde kompetentne ljude za procenu.
Evo za pocetak posalji meni skenove i fotografije onog sto nudis pa cu ti dati neku pocetnu informaciju vezanu za nase trziste.Za strance smo mi jako sitni da bi se nesto previse bavili nasim starinama.
 
vecina kolekcija postanskih marki koje se nude preko Interneta je u pravilu bezvrijedna (govorim iz vlastitog iskustva). ne kazem da je i vasa. pod oziljnom kolekcijom se smatraju marke uredno poslozene u albumima s klasterima, po serijama, godinama, drzavama, odredjeno sistematizirane itd.
 
Svake nedelje u ulici svetog save u Beogradu ( dom gluvih) od 9 - 13 h imas susret filatelista gde mozes kupiti kataloge i ostalu literaturu vezano za postanske markice.Samo uz literaturu i ucenje sroz razgovor sa iskusnim filatelistima mozes dobiti prva saznanja i napredovati.


Srecno
 
Zdravo ,

Znas i sam da su ih delili na veliko a pre neki dan je objavljeno u novinama da je ostalo jos 100000 komada ordenja nizeg ranga na zalihama jos iz perioda SFRJ.Nisu stigli da ih podele :-)
Opisi mi koja su to dva?
Sto se tice razglednica interesantne su mi one do 1945 te godine cele EX Jugoslavije.Pod uslovom da su ocuvane( bez fleka , izlomljene itd)

Pozdrav i posalji skenove
 

Back
Top