Kupujem Mikijeve Zabavnike!

Mikac1993

Početnik
Poruka
32
Pozdrav svim članovima foruma...Kao što naslov kaže,mene interesuju Mikijevi Zabavnici,kupujem sve moguće brojeve istog.Od prvog do poslednjeg broja.Da su solidno očuvani,da nisu baš u fazi raspada,po nekoj razumnoj ceni,ono,do 100 dinara po komadu.Voleo bih da mi se jave oni sa većim kolekcijama,da se ne njakam mnogo i da završim stvar iz 2-3 puta,a ne iz stotog puta da skupim sve brojeve.Ako imate ili poznajete nekoga ko ima,budite zlatni pa pišite...

pa covek skuplja.svako ima svoj hobi.mada ovaj hobi koji on ima je za nezrele ljude,jos uvek ima 12 godina.
Jeste još uvek imam 12 godina.Imaš neki problem s tim?Čovek treba uvek da nosi dete u sebi,i da ima 112 godina.A čovek sa nadimkom Krmenadlica ne bi ni u kom slučaju smeo da određuje ko je koliko zreo.
Ne obaziri se na negativce.Na pogresnom si mjestu.
Bolje ti je na kupujem prodajem.Sretno.
Da,očigledno sam na pogrešnom mestu.Ma nema gde nisam tražio brate,pa rekoh da probam i ovde,ali eto,ništa,nažalost.

Jeste još uvek imam 12 godina.Imaš neki problem s tim?Čovek treba uvek da nosi dete u sebi,i da ima 112 godina.A čovek sa nadimkom Krmenadlica ne bi ni u kom slučaju smeo da određuje ko je koliko zreo.

Da,očigledno sam na pogrešnom mestu.Ma nema gde nisam tražio brate,pa rekoh da probam i ovde,ali eto,ništa,nažalost.
Polako,strpljenja.
Ako budes uporan otvorit ce ti se i ostvarit ces cilj.Jos jednom podrska i sretno.

Očigledno na pogrešno mesto.
93-će nije bilo toalet papira ni za dnevne novine a ne za stripove
kakve si ti stripopve čitao uopšte?
ajd da si stavio 55-to, pogotovo 65-to ili 70-to godište...
oni su odrasli na stripovima
njima nije problem da za odredjen broj i na kraj sveta da odu

a ti?
milenijumska generacija
retro al očuvan i džabe i odmah

evo

93-će nije bilo toalet papira ni za dnevne novine a ne za stripove
kakve si ti stripopve čitao uopšte?
ajd da si stavio 55-to, pogotovo 65-to ili 70-to godište...
oni su odrasli na stripovima
njima nije problem da za odredjen broj i na kraj sveta da odu

a ti?
milenijumska generacija
retro al očuvan i džabe i odmah

evo
Ne razumem uopšte šta hoćeš da kažeš?Šta,ako sam devedeset treće godište ne razumem se u stripove ili šta?Znači samo ove generacije koje si spomenuo su znale šta valja?Pa takvo nipodaštavanje može doći samo od teško umno ograničenih osoba.

Back