- Poruka
- 14.142
Kupovina jednog Nemca u Aldiju za 70 €. Malo ili mnogo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Deru nas, jer se narod ne buni nego cuti. A i nema ko narod da pokrene, jer zivotni standard nikog u Srbiji ne zanima.Iz lidla za te pare izađeš rumen sa dve mršave kesice. Al nas deruuuu hrana duplo skuplja u srbiji nego u zemljama eu! Kakva sramota i jad!
Mislio si skuplja?Za 8000 din ne može ama baš ništa da se uzme u srbiji tj taman da jedeš par dana. Hrana u srbiji je duplo i troduplo jeftinija nego u zemljama EU.
Ispravio sam spavam i kucamMislio si skuplja?
Iz lidla za te pare izađeš rumen sa dve mršave kesice. Al nas deruuuu hrana duplo skuplja u srbiji nego u zemljama eu! Kakva sramota i jad!
Ispravio sam spavam i kucam![]()
Juce si mi objasnjavao da ima i za 100 dinara da se kupuje tegla cvekle u prodavnici.Za 8000 din ne može ama baš ništa da se uzme u srbiji tj taman da jedeš par dana. Hrana u srbiji je duplo i troduplo skuplja nego u zemljama EU.
Podsvest mu je rekla istinu.Mislio si skuplja?
Bila je pre ovih vratolomnih sns ss poskupljenja BILA ti kao da namerno izmišljaš i izvrćeš. To nije lepo od administratora jednog neozbiljnog foruma gde favorizuješ kolonijalno ropstvo.Juce si mi objasnjavao da ima i za 100 dinara da se kupuje tegla cvekle u prodavnici.
Opet pricas kako ti odgovara,
Kao sto si celo leto kukao kako vozovi jure a onda u drugoj temi kukas kako se voz vuce i ide sporo.
Verujem da je tebi sve pojeftinilo otkad si se učlanila.Само они који су радњу видели на реклами могу да кажу да за ове паре не треба ни да тражиш кесу.
Где ви живите уопште?!?
To je skupo. Ima rijaliti za dzabe.Али, хвала Богу, позориште, биоскоп, музеји, књиге... су нам стварно повољни па ако будемо и гладни бар нећемо бити тупави![]()