Барышников
Poznat
- Poruka
- 7.789
ОЗБИЉНА ЈЕ ТЕМА; И НЕ ШАЛИМ СЕ, да ми не бришете тему...
Да ли још некога занима да купимо неку постојећу странку?
Мсм да неке леве голубарске странке би могли да добијемо за 500-1000ЕУР, треба нам само печат и потпис Председника странке.
Србски вишестраначки систем је тако направљен да заправо председник странке је и власник странке.
Ако бисмо купили неку странку, ми већ на следећим изборима улазимо у Скупштину Србије.
Програм је 100% проруски, пропутиновски, да се разумемо.
Значи Велика Србија као члан посматрач Руске Федерације, заправо све оно што је СРС некада био, а више није. А прво ће се тренутна Србија сјединити са братским савезом Русије и Бјелорусије. Да се зна одмах.
После тога....неће бити преговора са терористима из АП КиМ
То је могуће и сами ЕУ/НАТО лобисти говоре о томе:
Да ли још некога занима да купимо неку постојећу странку?
Мсм да неке леве голубарске странке би могли да добијемо за 500-1000ЕУР, треба нам само печат и потпис Председника странке.
Србски вишестраначки систем је тако направљен да заправо председник странке је и власник странке.
Ако бисмо купили неку странку, ми већ на следећим изборима улазимо у Скупштину Србије.
Програм је 100% проруски, пропутиновски, да се разумемо.
Значи Велика Србија као члан посматрач Руске Федерације, заправо све оно што је СРС некада био, а више није. А прво ће се тренутна Србија сјединити са братским савезом Русије и Бјелорусије. Да се зна одмах.
После тога....неће бити преговора са терористима из АП КиМ
То је могуће и сами ЕУ/НАТО лобисти говоре о томе: