valentina123
Obećava
- Poruka
- 59
Da li neko zna u kom kraju Beograda se najbolje izdaju stanovi sto se tice brzine izdavanja i cene? Koji sve troskovi postoje za vlasnika stana? Na primer ako stan se izdaje za 500 evra mesecno. Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna u kom kraju Beograda se najbolje izdaju stanovi sto se tice brzine izdavanja i cene? Koji sve troskovi postoje za vlasnika stana? Na primer ako stan se izdaje za 500 evra mesecno. Hvala!
tesko da ces moci nekome iznajmiti stan za 500e.. srbija je ovo, 500e je plata dvoje ljudi
tesko da ces moci nekome iznajmiti stan za 500e.. srbija je ovo, 500e je plata dvoje ljudi
u mojoj zgradi troje studenata iznajmljuju stan od 65 kvadrata za po 150 evra svaki.
koe lud dizdaje studentima,nama trebaju diplomateKako lažeš
Ja sam bila u stanu od 60 kvadrata na Slaviji i plaćala sam 300 evra (pa pobegla, jer me zli robovlasnik zajebao za pare i nisam mogla da plaćam).
Nema šanse da će roditelj iz provincije za studenta da plati više od 100 evra.
Dalje, nema šanse da će da plati više od 50, ako ovaj deli sobu s nekim. Dakle, 100 evra će maksimalno da plati za sobu (a zašto bi i toliko, kad ima jeftinije, jel).
Što znači da za 500 evra moraš da imaš petosoban stan i to na nekoj super lokaciji (jer ako im nije bitna lokacija, naći će jeftinije sobu).
A onaj ko bi izdao petosoban stan gomili mlađanih studenata mora da bude veoma hrabar. I da mu nije naročito stalo do tog stana![]()
Pa, videla sam dosta ovakvih oglasa:
http://najamstanovabeograd.com/stanovi/pretraga/cena+od/500/strana/7
Pa sam zato pitala, najvise se izdaju stanovi i do 2000 evra kod Arene, Belvilu, Bul Zorana Djundjica i nekom Bloku A, a i u centru naravno. Videla sam stan od 50 kv da se izdaje za 1000 evra u tom bloku A.
Zato sam i mislila da 500 evra i nije neka cifra.
Naravno 1, student ne moze toliko da placa, ali strani studenti ili strani radnici u stranim kompanijama sigurno mogu.
Živo me interesuje kako će moderator reagovati ili krstarica.
Kako lažeš
Ja sam bila u stanu od 60 kvadrata na Slaviji i plaćala sam 300 evra (pa pobegla, jer me zli robovlasnik zajebao za pare i nisam mogla da plaćam).
Nema šanse da će roditelj iz provincije za studenta da plati više od 100 evra.
Dalje, nema šanse da će da plati više od 50, ako ovaj deli sobu s nekim. Dakle, 100 evra će maksimalno da plati za sobu (a zašto bi i toliko, kad ima jeftinije, jel).
Što znači da za 500 evra moraš da imaš petosoban stan i to na nekoj super lokaciji (jer ako im nije bitna lokacija, naći će jeftinije sobu).
A onaj ko bi izdao petosoban stan gomili mlađanih studenata mora da bude veoma hrabar. I da mu nije naročito stalo do tog stana![]()
nema potrebe da lazem. stan po defaultu ima kuhinju sa trpezarijom i dve spavace sobe. veca spavaca soba je pregradjena u 2 s tim sto je ogromno predsoblje koje je nepotrebno malo skraceno., tako da u principu svaki stanar ima svoju sobu i koristi kuhinju i trpezariju.
За такав стан код мене у згради плаћају, за полунамештен 120 + трошкови, и намештен 150 + трошкови, и то на дуже стазе....ради се о Б.Јерковићу, са
непосредном близином превоза /1. зона/, школе, обданишта, продавница и пијаце....Инфостан 20е, КТВ,И-нет и тел. /ИКОМ/ 20е, ЕДБ ? (40-60е).,..
Pa, videla sam dosta ovakvih oglasa:
http://najamstanovabeograd.com/stanovi/pretraga/cena+od/500/strana/7
Pa sam zato pitala, najvise se izdaju stanovi i do 2000 evra kod Arene, Belvilu, Bul Zorana Djundjica i nekom Bloku A, a i u centru naravno. Videla sam stan od 50 kv da se izdaje za 1000 evra u tom bloku A.
Zato sam i mislila da 500 evra i nije neka cifra.
Naravno 1, student ne moze toliko da placa, ali strani studenti ili strani radnici u stranim kompanijama sigurno mogu.
Cene nekretnina padaće na nulu.
Pa i u negativne vrednosti, jer vlasnik je obavezan da plaća dažbine.