Sara
Poznat
- Poruka
- 7.004
Na sta treba obratiti paznju!
Jer neko zna koje su pravne regulative za kupovini stana i na sta se mora obavezno paziti?
Jer neko zna koje su pravne regulative za kupovini stana i na sta se mora obavezno paziti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba neki ti majstor koji se razume u svasta a kome mozes da verujes.Na sta treba obratiti paznju!
Kako neДа јавиш атресу па да ти дожемо на усељење
Ja ne pitam za štalu vec za stan.treba neki ti majstor koji se razume u svasta a kome mozes da verujes.
taj ce ti reci dal i koliko ima "caka" koje ce te vremenom kostati
Kaze se jelNa sta treba obratiti paznju!
zato sto mi je posao bio da idem da prepravljam nove novcate stanove pre useljenjaJa ne pitam za štalu vec za stan.
Ne kapiram zasto majstor...
Verujem da je to tako...zato sto mi je posao bio da idem da prepravljam nove novcate stanove pre useljenja
da ti radi svako svetlo, svaka uticnica, da nigde ne procuri voda, da ti nigde ne kaci neka fijoka, grebu vrata, ne dihtuje tus kabina,itd,itd
Ne me jediKaze se jel
Pa nije da svako ko kupi stan u Bg bude zajeban. Ajde da krenemo od toga da prodaja bude likvidna korektan prodavac i situacija je cista.Treba ti advokat da proveri papirologiju i opet mogu da te zajebbu jer za par sto evra mogu da upišu svetog petra da je vlasnik stana.
Najbolje ti je da udeš preko agencije, postoje slučajevi da neko više puta proda istu nekretninu pa posle nastaje problem. Ako uzimaš stan na kredit gledaj da rok otplate bude manji jer što je duži rok za otplatu kredita ukupna suma bude baš veća.Pa nije da svako ko kupi stan u Bg bude zajeban. Ajde da krenemo od toga da prodaja bude likvidna korektan prodavac i situacija je cista.
Zasto preko agencije?Najbolje ti je da udeš preko agencije, postoje slučajevi da neko više puta proda istu nekretninu pa posle nastaje problem. Ako uzimaš stan na kredit gledaj da rok otplate bude manji jer što je duži rok za otplatu kredita ukupna suma bude baš veća.
Treba ti advokat da proveri papirologiju i opet mogu da te zajebbu jer za par sto evra mogu da upišu svetog petra da je vlasnik stana.
Zaro sto recimo kapara stoji kod njih dok se vlasnik ne iseli za mesec dana,oni nisu na nicijoj strani samo svakog isto ispostuju zbog provizijeZasto preko agencije?
Agencija uzme somica al je kao sigurnije
Ja naglasio bez posrednika al su imali potraznju i kupac im platio
Pa neko napravi kuporodajni ugovor sa nekim a ne upiše u katastar i tako više puta. Baš je nezgodno, pazi se i otvori oči kada su te stvari u pitanju.Zasto preko agencije?
2 je bilo kad sam kupovao kucu,stan 60 000 agencija 1000Samo soma? Zar nije 3 posto?
kupi u Novom Sadu ili Nišu...više kvadrata manje gungule za iste pare...a kad počne da radi rudnik Jadar i zagadi se Sava svi će bežati iz BeogradaNa sta treba obratiti paznju!
Nis mi dodje kao opcija 2 ali jos se razmisljam.kupi u Novom Sadu ili Nišu...više kvadrata manje gungule za iste pare...a kad počne da radi rudnik Jadar i zagadi se Sava svi će bežati iz Beograda