Kupovina namirnica za kuću

U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.

Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Mrzim samoposluge, bez obzira gde i kakve bile.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.

Ima li još ovakvih ili sam jedina? Nadam se da nisam.
uzivam u kupovini i zivim da vidim neke seksi kasirke..

U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.

Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.

Imas li mogucnost posiljke kuci iz samoposluge ?

Nisi jedina..Beležim u kompu datume i vreme kada nesto treba da uradim.
Pravim spisak kada idem u vecu kupovinu i nije mi to problem.
Problem je kada zaboravim taj spisak :)

Ja volim i da kupujem i da skuvam, prava se žena uvek timski takmiči sa muškarcem i nikada ne posustaje! Ako je lenja, neće da kupi, spava do 12, ne voli da kuva i ne peva lepo - to vam je najbolje da zaobiđete u širokom luku jer takva mrzi seks i sve redom!

Back