Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 50.360
To kupujem na komad u zelenari u komšiluku.A ko to bira voce i povrce koje donesu?pa ja cesto odustanem kad ne mogu par paradajza da iskopam po ukusu da valjaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kupujem na komad u zelenari u komšiluku.A ko to bira voce i povrce koje donesu?pa ja cesto odustanem kad ne mogu par paradajza da iskopam po ukusu da valjaju
uzivam u kupovini i zivim da vidim neke seksi kasirke..U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.
Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Mrzim samoposluge, bez obzira gde i kakve bile.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.
Ima li još ovakvih ili sam jedina? Nadam se da nisam.
Imas li mogucnost posiljke kuci iz samoposluge ?U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.
Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.
Teško. Zelen u maxiju i idei 170-180 din na pijaci 130-150.ne mogu reci da volim, ali nije mi tesko - ako cu ja da kuvam, ja cu i da izaberem sastojke. zao mi je sto nemam naviku da idem na pijacu, mada ova u kraju poprilicno dere.
Nisi jedina..Beležim u kompu datume i vreme kada nesto treba da uradim.U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.
Kakve veze kuvanje ima sa kupovinom namirnica i stajanjem u redu pred kasom?Nema ništa lepše od žene koja kuva i peva jedino je to dobitna kombinacija upamtite dobro.
Žena koja mrzi kuhinju u njoj ćuti ili gunđa. Pretvoriće vama i deci život u pakao kad tad! Tempirana bomba!
Tako'e,...ja da sam ti žena ( daleko bilo) verovatno bih te zavezala za neki radijator, što bliže kuhinji.Žena koja mrzi kuhinju u njoj ćuti ili gunđa. Pretvoriće vama i deci život u pakao kad tad! Tempirana bomba!
Jes' to na TV-ju video?Ja volim i da kupujem i da skuvam, prava se žena uvek timski takmiči sa muškarcem i nikada ne posustaje! Ako je lenja, neće da kupi, spava do 12, ne voli da kuva i ne peva lepo - to vam je najbolje da zaobiđete u širokom luku jer takva mrzi seks i sve redom!
Sve si u pravu Super Mario,...osim za ovo poslednje!spava do 12, ne voli da kuva i ne peva lepo - to vam je najbolje da zaobiđete u širokom luku jer takva mrzi seks i sve redom!