maybell
Poznat
- Poruka
- 8.343
moze dostava i uvece valjdaPonekad da ali sam retko kod kuce da bih preuzela dostavu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze dostava i uvece valjdaPonekad da ali sam retko kod kuce da bih preuzela dostavu.
Kamo sreće da imam njivu... i šumu... voćnjak... potok...Naravno, odeš na njivu, izriljaš, posadiš, sedneš da nikne i sazri, ubereš
Kakvi spiskovi, kakvi bakrači, kakve akcije...
PlaćanjeJa sam suprotan tip.Bas volim da idem u nabavku.
Jedino ne volim guzvu i tegljenje.
Jos ako je veci budzet...milina...
Sta ima tesko u ubacivanju proizvoda u korpu?
moze dostava i uvece valjda
kuci stignes i tad porucis, tu su valjda za 45 minuta..Plaćanje
Baš ne volim
Moze ali me to "moras biti kod kuce tad i tad" izuva iz cipela.
Sve sto porucim mi stigne na posao bas zbog te "obaveze".
A ko to ima tako brzu isporuku?kuci stignes i tad porucis, tu su valjda za 45 minuta..
Pa kupiš u vrijeme kad bi bila u kupovini gledaš film i čekaš dostavuPonekad da ali sam retko kod kuce da bih preuzela dostavu.
dostavu mogu naručiti od 7 ujutro do 22 uvečer tako da si prilagodim, i naručim onaj dan kada znam da sam kućiPonekad da ali sam retko kod kuce da bih preuzela dostavu.
Wolt i Glovo imaju, kod nas ima i Konzum (to je u Srbiji Ideja)A ko to ima tako brzu isporuku?
Pa kupiš u vrijeme kad bi bila u kupovini gledaš film i čekaš dostavu
Glovo, mada ja sam samo nesto iz restorana...a nisam iz marketa..A ko to ima tako brzu isporuku?
Ma ja sam preko Maxi aplikacije poručivala ali sam očigledno ostala bez strpljenja.Wolt i Glovo imaju, kod nas ima i Konzum (to je u Srbiji Ideja)
U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.
Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Mrzim samoposluge, bez obzira gde i kakve bile.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.
Ima li još ovakvih ili sam jedina? Nadam se da nisam.
Imam i ta kolica ali to jedino ako odem na neku pijacu u drugi deo grada pa ih koristim od pijace do kola. Mada, nisam odavno ni to.Podnosljiva obaveza za mene.
Ja mrzim prljave poslove, ne dao bog toalet, on mi je prvi na listi svih lista odvratnosti.
Kupovinu i kuvanje simpatisem, moze se reci i da volim.
Ali idem u pazar svaki dan, ovde hleb, onde povrce, puna sam nekih svojih radnjica u koje odlazim. Opusta me to. U velike kupovine ne idem nikada.
Imam problem sa nosenjem ali razmisljam da kupim ona kolica sto se vuku, samo da nadjem neka dizajnirana da su mi po ukusu.
Ne pravim spiskove , idem u manje prodavnice , nekada mi se ide , nekada ne. Volim da kupujem kozmetiku.U vrhu najomraženijih obaveza mi je kupovina namirnica za kuću! Bez obzira da li imam spisak i da li znam šta mi treba, ovo mi je takvo gubljenje vremena, a često i strpljenja.
Toliko mrzim ovu obavezu da na sve načine pokušavam da je izbegnem (što je skoro pa nemoguće) pa onda mlađe dete zamolim da spremi spisak i pošalje mi u poruci, a starije često pozovem da mi pravi društvo u prodavnici.
Mrzim samoposluge, bez obzira gde i kakve bile.
Jedina situacija kada mi je ovo podnošljivo je kada su deca sa mnom, pa im dam kolica, a ja ruke u džepove i šetam po prodavnici kao slučajni prolaznik.
Ima li još ovakvih ili sam jedina? Nadam se da nisam.
ne znam kako kod vas ali meni točno u minut piše kada stiže hrana (za glovo i wolt) a za konzum u razmaku od dva sata. Dan ranije pošalju mail da mi sutra stiže narudžba. Taj sat kada je naručena dostava dobijem mail proizvodi su na putu do vas...Ma ja sam preko Maxi aplikacije poručivala ali sam očigledno ostala bez strpljenja.
Kozmetiku ćemo naknadno. To već spada u zadovoljstvo.Ne pravim spiskove , idem u manje prodavnice , nekada mi se ide , nekada ne. Volim da kupujem kozmetiku.
Poistovećuješ ljubav prema bližnjima sa obavezama?Kućni poslovi se rade iz ljubavlju prema ostalim ukućanima. Ko mrzi da usisa, pobriše prašinu, kupi namirnice, skuva ručak - jednostavno mrzi sebe pod jedan a pod dva mrzi i ostale članove porodice.
Ne slazem se sa tobom jer obaveza nije ni moranje, a ni merenje.Kome je to obaveza taj itekako sve meri u životu, od zagrljaja do zvezda i nazad.
U Jambo samo sa spiskom i to svake prestupne godine.Ma moji hoće ali meni žao da ih tovarim. Tešim se da im je to kao nešto interesantno pa mi je lakše.
Prošle godine odemo u Jambo da mladje kupi sveske. Ja krenula da gledam jastuke i čaše, a ona se vrti pola sata oko školskog pribora. Sin mi prilazi posle 15 minuta: "Vas dve ne smem 2 minuta da pustim sa vida - ako ne reagujem ona neće kupiti ni jednu svesku, a ti ćeš kupiti nešto što ti ne treba!"
Njoj je izabrao sveske, a meni kupio tepih za sobu ... i 2 ukrasna jastuka koja sam posle poklonila jer mi nisu trebala.
Nisam ja za to više. Drzim se ja online kupovine.
A ko to bira voce i povrce koje donesu?pa ja cesto odustanem kad ne mogu par paradajza da iskopam po ukusu da valjajuPa što ne kupuješ online sa dostavom? Ima bukvalno sve.
Znaš šta koristiš, nema fule. Donesu bukvalno na vrata.