Kupovina kao poklon-šta uzeti

Mogli12

Početnik
Poruka
7
Eto i mene ovde :) Htela sam kao stručnjake da vas zamolim da mi date predlog šta da uzmem kao poklon. U pitanju je moj dečko, koji voli kopmjutere i ima jako dobar komp(tako on kaže :) ). Kupila bih mu neki jači deo hardvera, do nekih 7000din(manje-više).
Šta predlažete? :)
Unapred veliko fala :hvala:

Ne hdd nije bas za poklon...ako ima jak komp onda ima i dobar hdd...

Jel decko gamer...igra li dosta igrice...vidi kakve sluske,misa i tastaturu ima...ili podlogu za misa...mozes da slikas pa postavis slike ako nema oznaka na hardveru...

Ili ako slusa dosta muziku onda neku dobru zvucnu karticu da mu uzmes ako koristi integrisanu zvucnu

pa šta znam, pitah ga pre neki dan kao šta voliš..i on kaže napajanje uvek mora da bude dobro, sve potiče od struje :) a sad, nije neki gejmer, on je na etfu :D
a ovo , Rotflajver, što si mi predložio, da li bi mogao ,onako laički da mi objasniš, šta mu dođe to tačno ? :)
a tastatura mu je dobra, šta znam , miš i tako to...
šta tu mož još ?:)
i fala o:)

Evo ovde mozes da izaberes, sve sto uzmes, dobro ce doci:
http://www.pakom.com/eksterni-hard-diskovi-c177-table.htm

to ti je kao veliki flash :) ide na onu usb rupicu na kompu, nosis ga svuda sa sobom i svuda mozes da ga prikacis, s tim sto se razlikuje od flasha jer ima veci kapacitet, flash diskovi idu do 32 gb manje vise, a ovi flash hard diskovi koje ti predlazem idu i preko 500 gb.... znas sta je flash :) e to ti je to samo vece :)

Evo ovde mozes da izaberes, sve sto uzmes, dobro ce doci:
http://www.pakom.com/eksterni-hard-diskovi-c177-table.htm

to ti je kao veliki flash :) ide na onu usb rupicu na kompu, nosis ga svuda sa sobom i svuda mozes da ga prikacis, s tim sto se razlikuje od flasha jer ima veci kapacitet, flash diskovi idu do 32 gb manje vise, a ovi flash hard diskovi koje ti predlazem idu i preko 500 gb.... znas sta je flash :) e to ti je to samo vece :)

Zakasnio sam sa odgovorom :D Rotflajver nisi ni ti bolje :D

Mogli12 svaka tebi cast,al tvog decka bolje da interesuje tvoj "hardware" neko kompjuterski,7k je lepa cifra,da mu kupujes napajanje glupo je ,koliko god njemu struja bila vazna,mozda neki UPS uredjaj ako mu struja nestaje ;) , ima da se uzme SSD hard ali malog kapaciteta do 30-40GB,neki ekserni nije losa ideja ali ako ga vec ima ili nema potrebe za tim - bacanje para,gamer nije,kazes da je sa pariferijom zadovoljan-otpada mis i tastatura,sta onda ostaje,ako voli muziku onda neki 5.1 sistem za sobu,al treba imati i dobru zvucnu uz to.

Ma najbolji poklon je da mu vezes oci i odvedes ga na bandzi (oko 30e) ,kazes mu ako ne skocis ne vracaju mi pare i napustam te ,na forumu sam nasla dugog :mrgreen:
Skydive,karting,paintball...... :worth:

Back