Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kupio bih ili primio na poklon ili staranje odraslu feretku
Kupio bih ili primio na poklon ili staranje odraslu feretku koja bi pravila drustvo mom Zverku. Zverko je totalno blentav i druzeljubiv i stvarno je steta da nema drustvo svoje vrste.
Trazim odraslu feretku, a one u pet centru (video sam ih) to nisu.
Neobavestena , dozvoli da te obavestim
Taj decko (Aleksandar, osim ako nije slagao i za ime) iz Sombora je trebao jos letos da mi posalje fotografije svojih feretki (ako ih uopste ima) kako bih mu rekao koju da donese, ali je stalno imao neki izgovor zasto ne salje i stalno je bilo poslacu ti sutra. Onda je trebao da dodje na neki koncert u BG i da mi donese mladunce, ali se vise nije javljao.
Eto, sad si obavestena
U svakom slucaju, oboma hvala na pokusaju da mi pomognete.
A šta sve čovek neće da pročita Šta da ti kažem,imala sam najbolju nameru da Zverku nađem zrelu družbenicu za ove zimske dane
Ako si video oglas tog tipa iz Sombora,onda si verovatno video i temu o feretkama gde su se javili i drugi vlasnici pa bi možda oni mogli da te upute na nekog pouzdanog odgajivača.U svakom slučaju srećno,i ako nađeš to što tražiš ostavi slike da ih vidimo zajedno
Ma znam da si imala najbolju nameru, nisi mogla da znas o kome se radi. Ni ja ne bih znao da nisam pokusao da kupim od njega. Procitao sam tu temu ranije , volim da citam sve sto ima veze sa feretkama
Ovde imas slike mog Zverka