Gost
znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara
goodday:komisijom...
i HAHAHAHAHA.....evo mi je komisija ovde :wink:
Vidiš koliko znače kukice i kvačice na slovima.Ena187:Anonymous:znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara
Kojim komšijom?
Sizif:Vidiš koliko znače kukice i kvačice na slovima.Ena187:Anonymous:znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara
Kojim komšijom?![]()
besh ti kanadjanke....ali da..istina je...Sizif:Vidiš koliko znače kukice i kvačice na slovima.Ena187:Anonymous:znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara
Kojim komšijom?![]()
Nego kad smo kod toga, nikada nisam voleo šortseve za plažu i godinama sam koristio gaćice bilo gde da sam se kupao. Šok sam doživeo prvi put na bazenu u Kanadi pre nekoliko godina, kada sam shvatio da smo drug koji je bio sa mnom (naše gore list) i ja bili jedina dva muškarca od sto na bazenu koji ih nose. Svi ostali bili su u šortsevima do kolena. Onda su mi uviđavni prijatelji uz smešak objasnili da nas svi gledaju "onako" jer misle da smo ******.
Ne znam šta da kažem nego da sam ja nastavio da dolazim u gaćicama, a drug je izabrao srednju varijantu, uski šorts uz telo. Sa Kanađankama, doduše, nismo imali problema - njima speedo gaćice nisu previše smetale... :wink: