kupacice-gacice

Ena187:
Anonymous:
znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara

Kojim komšijom?
Vidiš koliko znače kukice i kvačice na slovima. :lol:

Nego kad smo kod toga, nikada nisam voleo šortseve za plažu i godinama sam koristio gaćice bilo gde da sam se kupao. Šok sam doživeo prvi put na bazenu u Kanadi pre nekoliko godina, kada sam shvatio da smo drug koji je bio sa mnom (naše gore list) i ja bili jedina dva muškarca od sto na bazenu koji ih nose. Svi ostali bili su u šortsevima do kolena. Onda su mi uviđavni prijatelji uz smešak objasnili da nas svi gledaju "onako" jer misle da smo ******.

Ne znam šta da kažem nego da sam ja nastavio da dolazim u gaćicama, a drug je izabrao srednju varijantu, uski šorts uz telo. Sa Kanađankama, doduše, nismo imali problema - njima speedo gaćice nisu previše smetale... :wink:

Sizif:
Ena187:
Anonymous:
znash sta najbolje da se ti pokazes pred komisijom da proceni sta ti odgovara

Kojim komšijom?
Vidiš koliko znače kukice i kvačice na slovima. :lol:

Nego kad smo kod toga, nikada nisam voleo šortseve za plažu i godinama sam koristio gaćice bilo gde da sam se kupao. Šok sam doživeo prvi put na bazenu u Kanadi pre nekoliko godina, kada sam shvatio da smo drug koji je bio sa mnom (naše gore list) i ja bili jedina dva muškarca od sto na bazenu koji ih nose. Svi ostali bili su u šortsevima do kolena. Onda su mi uviđavni prijatelji uz smešak objasnili da nas svi gledaju "onako" jer misle da smo ******.

Ne znam šta da kažem nego da sam ja nastavio da dolazim u gaćicama, a drug je izabrao srednju varijantu, uski šorts uz telo. Sa Kanađankama, doduše, nismo imali problema - njima speedo gaćice nisu previše smetale... :wink:
besh ti kanadjanke....ali da..istina je...
shto je najbolje nigeri furaju po 2 chak i 3 shorca...pa spuste jedan ispod drugog...tako da se vidi lastish svakog...naravno svi ce biti razlichite boje i raspored tih boja neshto znachi...tripadzije...prozlazish kao deklarisani derpe sa speedo 'cicama...ali ribice ih ipak vishe vole...mnoge ne sve....
elem, cega su zakon....uvek bile...bar shto se mene tiche...ali sam bash skoro chuo negativnu kritiku o njima...shto me je zachudilo, pa rekoh da proverim.....elem...nastavljam ja svoj fazon... :wink:

Back