Kupaći kostim kod krojača

Ја бих, да нисам сувише лења за одлазак код кројача...
Из тог разлога ништа и не шијем.
Волим једноделни, јер дивљам у води, да не размишљам да ли ми је нешто извирило или испало.

Onaj koji se brzo susi.
Mrzim osecaj mokrog kupaceg a lenja sam 100x da se presvlacim.

Brzo se suši:

61rcUjEg32L._AC_UY1000_.jpg

Dosta godina u nazad smo letovali na zabačenim divljim plažama pa nisam(nismo) koristili kupaći.
Ove godine smo sa jednim parom bili na moru u gradu pa smo bili na gradskoj plaži.
Baš sam ilmala muku i da odaberem kupaći i da ga koristim.

Znaci najbolje je kupati se bez kupaćeg. Taj osećaj prilikom plivanja je divan. I naravno brzo se suši ;)

Da li bi išla kod krojača za kupaći?! Pa zavisi da li je daleko :zcepanje:

Vidi ti Saju. A ja rek’o neki težak konzervativac.

Kad ono evropejac, demokrata. Čovek modernih shvatanja ;)

Nego da ne idem van teme, kad sam već tu da postavim pitanje, da li neko zna zašto neke devojke/žene koriste onaj jednodelni kupaći? Meni to deluje kao da se neko kupa obučen. Sve se zalepi, teško se suši, a ko zna, možda se i buđ hvata... nekako mi uopšte ne deluje niti lepo niti prijatno.

Kad ono evropejac, demokrata. Čovek modernih shvatanja ;)

Nego da ne idem van teme, kad sam već tu da postavim pitanje, da li neko zna zašto neke devojke/žene koriste onaj jednodelni kupaći? Meni to deluje kao da se neko kupa obučen. Sve se zalepi, teško se suši, a ko zna, možda se i buđ hvata... nekako mi uopšte ne deluje niti lepo niti prijatno.
Ја користим.
Удобан је, сигурно се осећам у њему, а имам и младеже на стомаку које штити од директног сунца.
Што се сушења тиче, они на стомаку и леђима немају поставу, суше се брзо, сем ако не узмеш неки дебео материјал .

Kakav kupaci kod krojaca, kada ima daleko jednostavnijih i verujem i jeftinijih :lol:

Nedelja kupaćih kostima u Las Vegasu donela je pregrš novih i inovativnih dezena kupaćih kostima, uglavnom bikinija, ali je, takođe, šokirala javnost i jednim peeformansom.Naime, revija brenda "The Black Tape Project" predstavila je "modne komade" od crnih lepljivih traka, a manekenke, koje svojim oblinama prkose standardima modne industrije, ponosno su šetale pistom.Delovi tela ovih dama bili su potpuno nagi, osim intimnih regija koje su jedva bile prekrivene lepljivom trakom.
Clip_2.jpg

Back