Kup Srbije 2019/2020

Dobro ti reče, Teleoptik se borio. :ok:
;)

Ja ti kazem ono sto znam

Evo rezultata od danas

1570634892849.png
 
Kup Srbije - Zvezda još ubedljivija od Partizana, Simić za korak iza Ivanovića, upisao se i novajlija

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 1/16 finala kupa Srbije.


1570733688959.png


Izabranici Vladana Milojevića su u Staroj Pazovi odigrali duel 1/16 finala kupa Srbije protiv Trepče, slavili su fudbaleri srpskog šampiona sa ubedljivih 8:0 (2:0).

Poveli su već u trećem minutu, strelac je bio Veljko Simić. Odličan prodor Jevtovića po desnoj strani, pronašao je Simića odličnim centaršutem, a krilnom fudbaleru Zvezde nije bio problem da zatrese mrežu rivala.

Nastavila je Zvezda da napada, da bi u 28. minutu Simić došao i do drugog pogotka. Dobio je dobar pas u prostor od Žandera i obišao golmana Trepče, te je sa 16 metara pogodio praznu mrežu rivala.

Napadali u "crveno-beli" i u nastavku, ali do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata.

Ipak, nakon samo četiri minuta igre u nastavku, dolaze do trećeg pogotka, het-trik je upisao Simić.

Vukanović je prošao po desnoj strani, pronašao Simića, koji nije propustio priliku da postigne i treći pogodak na susretu.

Samo minut kasnije i 4:0, Simić je oprobao udarac iz udaljenosti, Milentijević je na kratko intervenisao, ali je odbitak pokupio Van La Para i tako upisao prvenac u dresu srpskog šampiona.

Već u 54. minutu bilo je i 5:0, Žander je centrirao, a Vukanović je glavom pospremio loptu u mrežu rivala.

Na isteku jednog časa igre Milojevićevi puleni dolaze i do šestog pogotka, Tomane je dodao loptu do Simića, koji je izbio sam pred golmana Trepče i lako ga matirao, postigaviši tako svoj četvrti gol na utakmici.

Igrao se 78. minut kada je Miloš Vulić postigao sjajan gol iz slobodnog udarca sa oko 20 metara udaljenosti za 7:0, da bi konačan rezultat u 86. minutu postavio Tomane. Centaršut Vulića iz kornera, Tomane je bio najviši u skoku, te je glavom savladao protivničkog golmana.
 
Zvezda se toliko izblamirala i unizila u ova dva dana, da je ne može oprati ni Dunav ni Sava više.
Klub koji ovako postupa je sramota za srpski fudbal.

Ako su imali dozovlu UEFA trebali su ući na Kosmet kad su krenuli, ali bez navijača i cirukusa jer to je već provokacija ... šta ako ih uhapse, neće im ništa, pustiće ih za 3h, a skreću pažnju na one kretene čitavom svijetu koliki su varvari. A Trepča je trebala predati meč ako neće Zvezda na Kosmet, ali pošto nisu predali već su došli "braći", dobili su osmicu onako bratski. :azdaja: hebo vas onaj ko vam daje iz budžeta pare da se ponašate tako osiono i pišate po svim normalnim Srbima
 
Poslednja izmena:
Kup Srbije - Vošin "poker" na Karađorđu, TSC pao u Lučanima!

Mladost bila bolja nakon izvođenja jedanaesteraca.


1571860105675.png


U terminu od 18 sati danas su odigrane dve utakmice osmine finala Kupa Srbije.

Vojvodina je na domaćem terenu savladala Sinđelić sa 4:0.

Novosađani su dobro otvorili meč i poveli autogolom Brankovića u petom minutu, da bi u 35. minutu prednost duplirao Dejan Zukić sa penala.

Talentovani vezista Voše se ponovo upisao u strelce u 56. minutu, a "pokera" golova u mreži Beograđana zaokružio je Đorđe Đurić u 81. minutu igre.

Svoje mesto među osam najboljih ekipa u Kupu Srbije obezbedila je i Mladost koja je nakon 1:1 u regularnom delu bila bolja od ekipe TSC Bačke Topole u Lučanima posle boljeg izvođenja penala.
 
Kup Srbije - Boaći od tragičara do heroja, Zvezda u četvrtfinalu!

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su u Beogradu eliminisali Mačvu rezultatom 1:0.

Domaćin je odmah preuzeo terensku inicijativu, pa je prvi i zapretio preko Kanjasa čiji je odličan udarac sa 20 metara skinuo Puletić.

Sredinom prvog dela igre Vulić je imao odličnu priliku iz slobodnog udarca, loptu je poslao tik ispod prečke, ali se svojom intervencijom ponovo istakao golman Mačve.

Još dva puta pretio je Vulić, po jednom odlični Nikolić i Babić, ali promene rezultata nije bilo.

Okuražili su gosti u drugom poluvremenu, pokušaj Vujasina krajnjim naporom je odbranio Popović, da bi nakon igranja rukom u kaznenom prostoru Mačve Zvezda dobila penal.

Ipak, Boaći nije bio precizan u 59, ali zato jeste sedam minuta kasnije kada se najbolje snašao u gužvi ispred gola Puletića i zatresao njegovu mrežu.

U nastavku meča nije bilo većih uzbuđenja, pa je ekipa Vladana Milojevića rutinski privela posao kraju.
 
OPET promenjen termin utakmice Partizan-Spartak!

Zbog gustog rasporeda i obaveza Partizana u evropskim takmičenjima, odložena je jedina neodigrana utakmica osmine finala Kupa Srbije između crno-belih i Spartaka iz Subotice.

Ta utakmica je trebalo da se odigra 23. oktobra, pa je FK Partizan obavestio javnost da će ona biti odigrana 11. marta, a sada nova promena.

Crno-beli su na svom zvaničnom Tviter nalogu objavili da će se utakmica igrati u utorak, 10. marta. Meč se igra na stadionu Partizana sa početkom od 18 časova.

Inače, ekipa Partizana brani trofej osvojen prošle sezone u okviru Kupa Srbije.
 
FSS odredio sudije, evo ko će sutra deliti pravdu u Humskoj

Partizan će dočekati ekipu subotičkog Spartaka, a početak meča zakazan je za utorak od 18 časova.

Na zvaničnom sajtru FSS objavljena su i imena arbitara za ovaj meč, glavni sudija biće Petar Piper, kome će pomagati Nenad Kurčubić i Pavle Piper.

Četvrti sudija biće Novica Anđeloski, a posmatrač suđenja Milan Karadžić.

Svi ostali mečevi osmine finala nacionalnog Kupa odigrani su u oktobru i novembru, a u četvrtfinale su se plasirali: Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost, Radnički Niš, Čukarički, Inđija i Radnik.

Četvrtfinalne utakmice planirane su za 8. april, a posle epiloga sutrašnje utakmice u Humskoj saznaćemo i parove četvrtfinala.
 
Subotičani očajni, a Partizan najbolji ove godine! Crno-beli krenuli u pohod na Kup!

U zaostalom meču četvrtfinala Kupa Srbije ekipa Partizana je uspela da savlada Spartak rezultatom 4:0, dosta lakše nego što se očekivalo imajući u vidu da su crno-beli osakaćeni povredama morali da izađu na teren u kombinovanom sastavu. Dva gola za crno-bele postigao je Lazar Pavlović, jedan je delo Bojana Matića, dok smo videli i jedan autogol.

Izabranici Sava Miloševića nisu najbolje počeli meč, nakon početnog ispitivanja snaga crno-beli su propustili dve prilike i to obe preko Asana.

Japanac je propustio dobru šansu u 21. minutu kada je odlično reagovao golman gostiju Dokić.

Ipak, nije mogao ništa u 25. minutu utakmice, tada je mladi Lazar Pavlović uspeo da ga savlada, doduše uz pomoć defanzivaca Spartaka.

Takuma Asano je mogao da se proslavi u prvom poluvremenu, propustio je još jednu dobru šansu, a imao je i Pavlović udarac koji nije završio iza gola golmana Dokića.

U 48. minutu utakmice autogol, nova lopta u mreži Spartaka i crno-beli su stigli do zaslužene prednosti od dva gola razlike. Matić je šutirao, lopta se od Dokića odbila do Milanovića koji je loptu poslao u svoju mrežu.

Ništa nije Spartaku polazilo za nogom, a videlo se to i u 62. minutu kada je Partizan poveo sa 3:0. Tada je Lazar Pavlović uspeo ponovo da matira golmana Spartaka sa ivice šesnaesterca.

Za kraj, u 62. minutu Bojan Matić uspeva da se upiše u strelce i da pogodi za konačnih 4:0.
 
Parovi četvrtfinala Kupa - biće jako zanimljivo!

Održan je danas žreb u prostorijama FSS u Beogradu za četvrtfinale Kupa Srbije, a poznati su i parovi:

Čukarički - Radnički
Radnik - Partizan
Vojvodina - Mladost
Inđija - Crvena zvezda

"Večiti" rivali gostuju i nisu mogli da se sastanu u četvrtfinalu, crno-beli će u Surdulicu, dok će Zvezda u Inđiju gde se nije proslavila u prvenstvu ove godine pred "večiti derbi".

Derbi je na Banovom brdu gde gostuje Radnički, a Vojvodina dočekuje Mladost iz Lučana.

Utakmice će se igrati 3. juna.
 
Savo se čuo sa Dekijem: ''U Kupu imamo realne šanse''

Iako nije lako pripremiti ekipu posle tako duge pauze, Savo Milošević jedva čeka prve takmičarske utakmice, a što je najvažnije, zadovoljan je radom svojih igrača na treninzima proteklih dana.

''Već sedam dana je otkako smo se vratili obavezama. Momci su baš počeli sa entuzijazmom, svi su veseli, srećni. Milina je raditi. Sve zahteve ispunjavaju.

Ideja je da se svi što pre vratimo u normalu, najbolje kroz posao. Nadam se da ćemo se spremiti do 30. maja'',
istakao je Milošević večeras na TV Pink u emosiji ''Amidži šou''.

Trka za titulu je praktično završena, jer će Zvezdi biti potrebna samo jedna pobeda, pa čak i manje od toga za odbranu titule, ali Partizan će braniti trofej u Kupu Srbije. Priznao je da je i dalje u kontaktu sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem, svojim dugogodišnim prijateljem.

''Čujemo se Deki i ja. Teško bismo ih stigli i da igramo 11 utakmica, a pogotovo sada kada igramo samo četiri. U Kupu imamo realne šanse, tamo ćemo staviti fokus. Tamo će biti ozbiljna borba, pa ćemo videti'', naglasio je Milošević.

Govoreći o proteklim nedeljama u karantinu, Milošević je otkrio kako je sve to doživeo.

''Možda nije bilo ni loše da se malo svi 'resetujemo', iako će ekonomija biti u problemu, da malo sebi pogledamo u dušu...

Radio sam neke stvari koje mi prijaju, koje nisam stizao ranije da radim, 21. vek je jako brz i možda nije loše malo zastati'',
objasnio je Milošević.
 
STOP za svinjetinu!? Zvezdin naredni rival u Kupu uveo radikalne mere!

Narednog vikenda nastavlja se domaće prvenstvo, ekipa Inđije već u petak dočekuje subotički Spartak, a već 3. juna dočekaće i Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa.



U susret ovim utakmicama, trener Inđije Aleksandar Janjić doneo je odluku da svojim igračima u klupskom restoranu zabrani - konzumiranje svinjetine.



"Jedna od promena je i da sam zabranio igračima da jedu svinjsko meso. Usled njegovog konzumiranja dolazi do određenih procesa u organizmu koji se negativno manifestuju.



Jasno mi je da ja ne mogu da utičem na to što igrači jedu kod kuće, a u klubu se nijedan obrok ne sprema od svinjetine, ali se nadam da poštuju pravila'', izjavio je Janjić, a prenosi ''Žurnal''.



Podsetimo, Inđija je pre pandemije u prvenstvu uspela da izbori remi sa Crvenom zvezdom (1:1), da li će bez svinjetine moći i nešto više u Kupu?
 
Ako postoji neko ko se ne plaši Zvezde, onda je to Inđija! Najava istorijskog uspeha!?


Trener fudbalera Inđije Aleksandar Janjić rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču četvrtfinala Kupa Srbije, ali je i istakao da će njegov tim dati sve od sebe da ispiše "novu istoriju kluba".


1591017490585.png



Fudbaleri Inđije sutra dočekuju Crvenu zvezdu u četvrfinalu Kupa Srbije.

Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu u Inđiji od 17.00, uz ograničeno prisustvo gledalaca.


"Nama je zadovoljstvo što nam dolazi takav protivnik u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ovo je treći put da igramo ove sezone protiv Zvezde i takve utakmice su i za klub, ali i za igrače veoma značajne. Na takvoj utakmici vrlo malo može da se izgubi. Uglavnom može da se dobije", rekao je Janjić, prenosi klub.

"Zvezda je veliki favorit, a mi opet imamo svoju želju i neke svoje planove kako bismo mogli da im zakomplikujemo to što su oni favoriti... Da pokušamo da sebi stvorimo novu istoriju kluba, nešto što bi zaista ušlo u anale, a to je taj plasman u polufinale", rekao je Janjić.

"Naravno, pred nama je Zvezda, šampion. Biće veoma teško, ali siguran sam da se nećemo odreći unapred te borbe za prolazak dalje", dodao je on.

Kapiten Inđije Brana Ilić naveo je da je utakmica protiv Zvezde - meč sezone za njegov tim.

"Posle svih dešavanja koja su nas zatekla u predhodnih par meseci, sigurno jedna lepa stvar za nas. Posle istorijskog i našeg uspeha, opstanka u ligi dve godine zaredom, utakmica dolazi u pravo vreme. Za nas je to utakmica sezone", rekao je Ilić.

On je dodao da će Inđija dati sve od sebe da odigra što bolje.

"Normalno, znamo s kim igramo. Zvezda je favorit, ali siguran sam da imamo svoju šansu jer smo sve utakmice u ovoj sezoni sa njima odigrali jako dobro. Tako da imamo našu šansu, nju ćemo tražiti i nadam se dobrom rezultatu po nas", istakao je Ilić.
 

Back
Top