Kup Radivoja Koraća 2019/2020

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
29.295
30 januara 2020
Održan žreb za Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać 2020.

U četvrtak 30. januara 2020. u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ obavljen je žreb za Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać, koji će se održati od 13. do 16. februara 2020. u niškoj dvorani „Čair“.
Parove su izvlačili treneri ABA ligaša učesnika završnog turnira Kupa Andrea Trinkijeri (Partizan NIS), Dragan Šakota (Crvena zvezda mts), Dejan Milojević (Mega Bemaks), Vladimir Jovanović (FMP), gradonačelnik Niša Darko Bulatović i predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Dragan Marković.
U četvrtfinalu će se sastati u četvrtak Crvena zvezda mts – BKK Radnički i Mega Bemaks – Sloboda, a u petak FMP – Dinamik VIP Pay i Partizan NIS – Borac.
Sve utakmice prenosiće televizija „Arena Sport“.
Pobednik duela Crvena zvezda mts – BKK Radnički će u polufinalu ići na pobednika meča Mega Bemaks – Sloboda, dok će bolji iz meča FMP – Dinamik VIP Pay odmeriti snage sa boljim iz okršaja Partizan NIS – Borac.
Naslovni sponzor Kup takmičenja je „Triglav osiguranje“, a kao i prošle godine paralelno sa seniorskim biće održan Beobasket Mini kup Srbije za pionire.
Prisutne predstavnike klubova, trenere i košarkaše, kao i predstavnike medija i brojne goste, pozdravio je predsednik KSS Predrag Danilović.

– Dragi gosti, uvaženi predstavnici klubova i medija, dame i gospodo. Hvala Vam što ste došli da svi zajedno ispratimo žreb za predstojeći kup Radivoj Korać, završni turnir koji je od velikog značaja za celokupnu srpsku košarku. Draž ovog takmičenja je i u tome što manji klubovi imaju priliku da dođu do trofeja. Ove godine, na veliku scenu se vraća i Radnički sa Crvenog Krsta, na čemu im čestitam, baš kao i Slobodi iz Užica, ali i ostalim učesnicima. Tradicionalno, naš domaćin je ponovo Grad Niš, 16. put, što je apsolutni rekord. Zasluženo, zbog izvanrednih uslova koje Niš nudi klubovima. Veliku zahvalnost dugujemo gradu, gradonačelniku Niša gospodinu Darku Bulatoviću i regionalnom košarkaškom savezu. Ponovo će biti organizovan Mini kup, zahvaljujući BeoBasket agenciji kojoj se zahvaljujem na velikoj podršci i njihovoj opredeljenosti ka najmlađima. Kompanija Triglav osirguranje je i ove godine sa nama kao naslovni sponzor. Velika zahvalnost na tome… Hvala i drugim partnerima na velikoj podršci. Apelujem na sve gledaoce da sportski i kulturno bodre svoje klubove i tako pomognu da turnir prođe u najboljem redu, bez incidenata, kao prošle godine. Pozivam sve ljubitelje košarke da od 13. do 16. februara dođu u dvoranu „Čair“ i uživaju u ovom prazniku srpske košarke i neka pobedi najbolji – rekao je Danilović.
Niš je grad rekorder sa čak 16 domaćinstava finalnom turniru nacionalnog Kupa, a ispred organizatora finalnog turnira govorio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

– Kup je prvi put odigran u Nišu 1975. godine, do sada ukupno 16 puta… Nadamo se da smo barem u poslednjih šest uzastopnih domaćinstava dokazali da smo dorasli značaju i trenutku najznačajnijeg košarkaškog događaja u Srbiji. Trudili smo se da ukazano poverenje Košarkaškogv saveza i košarkaške javnosti opravdamo. Činimo sve da ove godine Kup bude najspektakularniji, učinićemo sve da se osećate prijatno u našem gradu, da pružite maksimum koji se od vas očekuje, a da svi zajedno priuštimo zadovoljstvo građanima Niša i sportskoj javnosti, jer su oni poznavaoci košarke i zaslužuju da im priredimo najbolji događaj do sada – poručio je Bulatović.
Prisutnima se obratio i predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja, naslovnog sponzora Kupa Radivoj Korać, Dragan Marković.

– Ovo je peta godina velikog partnerstva, treća godina da smo naslovni sponzori i moram da vam kažem da je velika čast i da je ovo za mene jedan od najvećih sportskih događaja u Srbiji, jer se na njemu okupljaju naše najbolje košarkaške ekipe i gde se opet vraća onaj košarkaški duh onih godina pre devedesetih. Želimo da u Nišu sve bude u redu, da bezbednost bude na najvišem nivou, da pobedi najbolji, da grad Niš i svi ljubitelji košarke osete užitak koji svi osećamo. Ovo je godina velikih izazova, u Srbiji će biti organizovana dva kvalifikaciona olimpijska turnira i nadamo se najboljim rezultatima i plasmanu obe reprezentacije na Olimpijske igre… Velika je čast biti sa vama, ja sam se već sjedinio sa ovim sportom i to je već postala prepoznatljivost u ovih osam godina partnerstva sa Savezom… KSS je sigurno jedan od najboljih saveza, ne samo kroz rezultate i organizaciju, nego i kroz odnose koje neguju sa partnerima, sa prijateljima i mlađim selekcijama, i rezultati će u narednom periodu sigurno doći. Da završim sloganom kojim je trener Partizana gospodin Trinkijeri prošle godine završio konferenciju za medije na Kupu – „Sve će biti u redu“ – rekao je Marković.
U Beobasket mini kupu će učestvovati pioniri svih ekipa učesnica u Triglav osiguranje Kupu Radivoj Korać, samo će umesto BKK Radničkog igrati pioniri Grada Niša. Parovi i takmičarski brojevi će biti isti kao kod seniorskih ekipa.

RASPORED TRIGLAV OSIGURANJE KUPA RADIVOJA KORAĆA

ČETVRTFINALE

ČETVRTAK, 13. 02. 2020.

17.00: Crvena zvezda mts – BKK Radnički

19.30: Mega Bemaks – Sloboda

PETAK 14. 02. 2020.

17.00: FMP – Dinamik VIP Pay

19.30: Partizan NIS – Borac

Polufinalni mečevi igraće se u subotu 15. 02. 2020. od 17.00 i 21.00, a finale je na programu u nedelju 16. 02. 2020. u 21.00.

http://www.kss.rs/odrzan-zreb-za-triglav-osiguranje-kup-radivoj-korac-2020/?langcir=lat
 
Crvena zvezda MTS prvi polufinalista Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać



CRVENA ZVEZDA MTS – BKK RADNIČKI 107:67 (25:28, 35:14, 24:13, 23:12)
Crvena zvezda MTS je prvi polufinalista Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać! Crveno-beli su ubedljivo savladali ekipu beogradskog Radničkog, drugoligaša koji je samim plasmanom na završni turnir ostvario veliki uspeh, a za plasman u finale u subotu od 17.00 časova igraće sa boljim iz duela Mega Bemaks – Sloboda.
Sjajno je Radnički otvorio utakmicu protiv apsolutnog favorita Zvezde, čak i ubedljivo poveo u 5. minutu posle druge trojke Dunđerskog i polaganja Perovića – 18:6. Igrali su „krstaši“ sa velikom energijom, pogađao je odlični Dunđerski, pa je Radnički poveo i 21:9 u 6. minutu. Međutim, crveno-beli su pojačali odbranu, Panter je bio siguran realizator (11 poena), pa je Zvezda do prve pauze smanjila minus na tri poena (25:28).
Poveo je evroligaš odmah na početku druge deonice 29:28, pa posle serije dobrih šuteva 40:31. Snažno su se borili košarkaši Radničkog, ali je razlika u kvalitetu u korist Zvezde došla do izražaja, pa je prednost lagano rasla. Na poluvreme su crveno-beli otišli sa velikih 60:42.
Povećavali su izabranici trenera Dragana Šakote prednost iz minuta u minut, tako da je pitanje pobednika praktično bilo rešeno polovinom treće četvrtine (75:50, 26. minut).
Hrabri su bili „krstaši“ i u poslednjem periodu igre, borili su se za svaku loptu koliko su mogli, da bi se na kraju i pored ubedljive pobede Zvezde časno oprostili od Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać.
Kompletnu statistiku sa meča možete videti ovde
https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1532350/bs.html
Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde MTS
-Malo smo lošije otvorili utakmicu, ali smo uspeli već u drugoj četvrtini da nametnemo naš ritam. Prepustili smo im neke lake šuteve i pustili ih da igraju kako znaju i zato su napravili razliku, ali smo posle sve to ispravili. Imamo dan da se spremimo za polufinale, ne znam ko će biti protivnik, da se odmorimo i treniramo…
Dragan Šakota, trener Crvene zvezde MTS
-Ono što je bilo bitno i uvek će biti bitno kad se takmičimo u završnicima je respekt za takmičenje i prema svim protivnicima. Koincidencija je da sam ja to naučio kao mlad trener ovde u Nišu, kada je moja ekipa igrala Drugu ligu u konkurenciji najjačih timova Evrope, pa se bajka ostvarila. Posle toga uvek ubeđujem svoje igrače da nikoga ne treba potcenjivati. Ali, mislim da nije taj faktor bio presudan na početku, nego su momci iz Radničkog igrali dobro i pogađali. Čestitke nama za pobedu i njima za borbu…
Petar Perović, igrač BKK Radničkog
-Jedno jako lepo iskustvo, mislim da je svaki igrač Radničkog uživao u ovoj utakmici. Kada smo prošle sezone igrali Srpsku ligu nikom nije palo na pamet da ćemo sada igrati sa Zvezdom u četvrtfinalu. Svi smo nekako srećni iako smo izgubili, prvi put smo dobili šansu da igramo protiv igrača iz Evrolige. Čestitam Zvezdi na pobedi, okrećemo se B ligi, da probamo da uđemo u viši rang i da mu se približimo.
Goran Vučković, trener BKK Radničkog
-Prvo želim da čestitam mojim igračima i da im se zahvalim što su meni i klubu ukazali čast da budemo deo ovog tunira. Prošli smo kvalifikacioni deo, pobedili ekipe koje su mnogo iznad nas i hvala momcima na tome što možemo da budemo deo turnira. Čestitam Zvezdi na pobedi i želim im da ostvare sve svoje ciljeve. Moj utisak o samoj utakmici je taj da je Zvezda prosto evroligaška ekipa, mnogo kvalitetnija, čvršča, u jakom ritmu može da igra duže od nas. Mi smo odlično otvorili meč, čak i poveli 12 razlike, ali nismo uspeli duže da igramo tim intenzitetom… Nismo se obrukali, iako je na kraju razlika velika, borili smo se do kraja utakmice.
Foto: KSS – Vladan Damnjanović
 
Mega posle velike borbe u polufinalu Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać



MEGA BEMAKS – SLOBODA 82:73 (24:22, 15:25, 25:16, 18:10)
U drugom četvrtfinalnom meču Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać, košarkaši Mega Bemaksa savladali su posle velike borbe užičku Slobodu i obezbedili plasman u polufinale, gde će u subotu 15. februara od 17.00 sati igrati protoiv Crvene zvezde MTS.
Uvodni minuti meča protekli su u izjednačenoj igri, a Mega je u 7. minutu povela 17:12. Međutim, nisu se dali Užičani, držali su priključak, pa se na prvu pauzu otišlo pri rezultatu 24:22.
Pružala je Sloboda odličan otpor ABA ligašu i u drugoj četvrtini, povela 32:27 u 14. minutu. Usledila je mini serija Beograđana 6:0 i ponovo su poveli 33:32, ali je borbena Sloboda držala ritam i ekipe su se smenjivale u vođstvu. Trener Mege Milojević dobio je dve tehničke greške zaredom zbog prigovora i diskvalifikovan je prema pravilima, pa su Užičani posle dva slobodna bacanja i lopte sa strane na poluvremenu napravili osam poena viška – 47:38.
Treća deonica počela je u istom ritmu, a Sloboda je posle četiri minuta imala najvećih „plus 11“ – 56:45. Jurila je Mega priključak, držao ih je Simonović u igri, ali je raspoloženi KLS ligaš čuvao prednost od pet do devet poena. Ipak, Beograđani su odigrali nekoliko dobrih odbrana i smanjili u 30. minutu na 62:63, a onda i poveli 64:63 na kraju treće četvrtine.
Pametno je Mega koristila dominaciju pod košem i na startu poslednjeg perioda igre, Sloboda nije poentirala skoro četiri minuta. Mega je na kraju treće i početku četvrte deonice napravila seriju 18:0, pa je potpuno preokrenula i povela 75:63 u 34. minutu. Jurilu su sada Užičani minus, pokušavali da se vrate u meč, ali Beograđani nisu dozvolili da izgube teško stečenu prednost i zasluženo su prošli u polufinale.
Kompletnu statistiku možete videti ovde
https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1532352/bs.html
Vule Avdalović, pomoćni trener Mega Bemaksa
-Čestitam kolegi Lučiću na prikazanoj igri, odigrali su sjajno prvo poluvreme, u drugom im je malo ponestalo snage. Kolega radi sjajan posao u Slobodi sa mladom ekipom, želim im puno sreće… Mi smo u drugom poluvremenu krenuli jako agresivno u odbrani, želim da pohvalim Marjanovića koji je uneo preokret, kao i Tanaskovića… To su dva igrača sa klupe koji ne igraju previše u ABA ligi, ali su danas pokazali da na njih može ozbiljno da se računa, oni su uneli agresivnost u odbranu i to nam je donelo pobedu. U drugom poluvremenu igrali smo dosta mirnije u napadu, dali minute skoro svim igračima i verujem da ćemo imati dovoljno svežine za polufinale sa Zvezdom. Ako nastavimo da igramo ovako u odbrani, mislim da imamo šanse u polufinalu sa Zvezdom i da može da bude neizvesna utakmica.
Andrija Marjanović, igrač Mega Bemaksa
-Čestitam rivalu na fer i korektnoj igri. Mi smo mekano otvorili meč, nismo pokazali šta možemo. Dozvolili smo da stvore razliku, oni su mnogo jače ušli u utakmicu. U drugom poluvremenu smo zaigrali mnogo bolje, mlada smo elkipa, ovo se dešava…
Vladimir Lučić, trener Slobode
-Totalno dva različita poluvremena, moja ekipa je ušla motivisana u meč. Prvo poluvreme bilo je fantastično, međutim, sve čega smo se pribojavali desilo se u drugom poluvremenu. Stali smo u pozicionom napadu, primili lake poene iz tranzicije koji su nas skupo košatali. Mega je mnogo jača fizički, zaigrali su odbranu… Nismo se obrukali, pokazali smo karakter, naša ekipa je mlada, bili smo tri četvrtine u egalu. Čestitam igračima na dobrom otporu, a Megi želim sreću u polufinalu.
Dimitrije Nikolić, igrač Slobode
-Ponosan sam na moju ekipu, jer nije lako pružiti ovako dobru partiju protiv ekipe kakva je Mega. Vodili smo u većem delu utakmice, igrali pametno, organizovano, baš kako smo hteli, Međutim, oterali su nas od koša, preokrenuli rezultat, dobili nas na iskustvo jer sigurno imaju više ovakvih utakmica od nas. Mi smo došli u Niš da pokažemo koliko možemo i umemo, nismo razočarali… Čestitam protivniku na igri i pobedi.
Foto: KSS – Vladan Damnjanović
 
FMP ubedljivo do polufinala Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać



FMP – DINAMIK VIP PEJ 98:73 (23:21, 25:17, 26:14, 24:21)
U trećem četvrtfinalnom meču Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać, FMP je bio ubedljivo bolji od ekipe Dinamika i postao treći polufinalista, pa će u subotu 15. februara od 21.00 sat igrati sa boljim iz poslednjeg četvrtfinala Partizan NIS – Borac.
ABA ligaš je bolje otvorio meč i poveo 7:2, ali je Dinamik brzo uhvatio korak, pa je u 7. minutu bilo 14:14. Čvrsto su igrale obe ekipe, a tim iz Železnika je otišao na prvu pauzu sa „plus dva“ – 23:21.
I druga četvrtina bila je prilično izjednačena u uvodnim minutima, a „panteri“ su imali od dva do šest poena prednosti. Međutim, FMP je u nastavku pojačao ritam, pa je u 16. minutu stigao do prve dvocifrene prednosti – 37:26. Pokušavao je Dinamik da smanji minus trojkama, pa je FMP na veliki odmor otišao sa 48:38.
Treća četvrtina nije donela ništa novo. Odnos snaga na terenu je bio isti, „panteri“ su održavali desetak poena prednosti, a u 26. minutu podigli na 63:47. Rasla je prednost ekipe trenera Jovanovića iz minuta u minut, a u 30. je bilo maksimalnih „plus 22“ – 72:50, pa je praktično sve bilo rešeno.
FMP je nastavio i u poslednjoj deonici žestoko, prednost je i dalje rasla (84:56, 33. minut), pa je tim iz Železnik rutinski priveo meč kraju.
Kompletnu statistiku možete videti ovde
https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1532353/bs.html
Vladimir Jovanović, trener FMP
-Čestitam momcima na plasmanu u polufinale. Utakmicu smo kontrolisali od početka do kraja, znali smo da je Dinamik dobra mlada ekipa, da može da bude opasna ako se ne shvati ozbiljno. Dominirali smo u skoku, bilo i stvari koje nisu bile dobre večeras, ali možda su i normalne jer imamo dva nova igrača pa nisu imali vremena da se naviknu da ofanzivne i defanzivne zadatke. Sutra će već biti bolje…
Okben Ulbaj, igrač FMP
-Srećni smo zbog pobede i plasmana u polufinale. Dobro smo se pripremili za meč, a sada ćemo da se spremimo za sledećeg rivala u polufinalu.
Miro Alilović, trener Dinamika
-Čestitam ekipi FMP na dobroj igri i pobedi, želim im sve najbolje u nastavku Kupa, kao i ostalima. Naši mladi igrači imaju prvi put priliku da se sreću sa ABA ligašem koji u rosteru ima 12 igrača, u igri u kojoj nemaju pada, da vide kako je to kad nisi fokusiran na greške. Zadovoljan sam sa 25 minuta igre, dok smo imali snage i koncentracije. Posle toga je naša igra pala. Iz ovoga ćemo povući lepo iskustvo, tako da smo već nešto ogromno naučili iz ove utakmice, da se što bolje spremimo za KLS i ABA 2 ligu.
Miloš Glišić, igrač Dinamika
-Čestitam FMP, mi smo pokušali da se suprotstavimo što bolje. Izdržali smo poluvreme i malo treće četvrtine, posle je došao do izražaja kvalitet i oni su rutinski priveli meč kraju. Na nama je da izvučemo pouke i što bolje odigramo završnicu sezone.
Foto: KSS – Vladan Damnjanović
 
IMG-cacc1f362a8c9a4163ebc136a4eb142a-V.jpg
 

Prilozi

  • IMG-935c37259450eef6a0ad1370d2ba71a4-V.jpg
    IMG-935c37259450eef6a0ad1370d2ba71a4-V.jpg
    67,2 KB · Pregleda: 6
Kup je naš. :super::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Osim zadnje četvrtine i produžetka ne toliko kvalitetna utakmica, puna grešaka, promašenih otvorenih šuteva. Zato je bila vrlo borbena utakmica. Zvezda je imala dobijenu utakmicu krajem 4/4, kad su bespotrebno napravili faul u napadu bez lopte. Utakmica će se zaboraviti, ostaće zapisano da je Partizan osvojio kup 2020. :bravo:
 
Partizan u neverovatnom meču dobio Zvezdu i osvojio Kup

Košarkaši Partizana 16. put u istoriji osvojili su Kup Radivoja Koraća. Crno-beli su u neverovatnom finalu u Nišu posle produžetka treću godinu uzastopno pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 85:84 i zadržali trofej u svom vlasništvu.

Partizan.JPG


Crveno-beli su bili na korak do pobede posle odlično odigrane poslednje deonice u kojoj su nadoknadili minus, ali nisu uspeli da sačuvaju šest poena viška koliko su imali 35 sekundi pre kraja posle trojke Dejana Davidovca.

Ipak, u junaka tima iz Humske izrastao je Markus Pedjž koji je u poslednjih 17 sekundi postigao 8 poena, uključujući i dva penala u poslednjim trenucima, i tako obezbedio dodatnih pet minuta.

Partizan je 16. put u istoriji osvojio državni Kup, dok je tim sa Kalemegdana ostao na devet trofeja.

Zvezda je povela košem Vladimira Štimca, ali je Partizan generalno mnogo bolje počeo duel u prepunoj dvorani Čair. Crno-beli su iz dobre odbrane crpeli samopouzdanje, a do prve osetnije prednosti stigli su u finišu prvog dela poenima Markusa Pejdža za 18:11.


Ekipa Andree Trinkijerija u tim trenucima kontrolisala je dešavanja na terenu, a raspoloženi Rade Zagorac je u 14. minutu svom timu doneo maksimalnih plus 7 (25:18). Ipak, Lorenzo Braun je odgovorio sa četiri uzastopna poena (25:22) i zaustavio nalet crno-belih. Amerikanac je nešto kasnije doveo svoj tim do pola koša zaostatka (27:26), međutim, finiš prvog poluvremena pripao je Partizanu koji je na odmor otišao sa prednošću 34:31.

Braun je bio najefikasniji u prvih 20 minuta sa 11 poena, dok je Jaramaz na drugoj strani upisao 9 poena, a treba napomenuti da su u 17. minutu zbog koškanja obostrane tehničke greške dobili Vladimir Štimac i Stefan Birčević.

Početkom drugog poluvremena kapiten Partizana Novica Veličković morao je da umiruje publiku, koja je nepristojno skandirala supruzi predsedenika kluba sa Kalemegdana Nebojši Čovića.

Partizan se sredinom trećeg perioda posle vezanih trojki Birčevića i Pejdža odlepio na 45:38, ali Trinkijerijev tim u naredna tri minuta nije postigao koš što je Zvezda iskoristila i serijom 6:0 približila na poen minusa.

Zvezda je na 77 sekudni pre kraja treće četvrtine konačno izjednačila (46:46), međutim, Zagorac je u naredna dva napada pogodio dve trojke (52:46), a uzbudljiv period završen je trojkom Čarlsa Dženkinsa, tako da je ekipa Dragana Šakote u odlučujuću deonicu ušla sa tri poena zaostatka.

Partizan je posle nove trojke Pejdža došao do 57:51 u 32. minutu, ali je ponovo usledio period loše igre u napadu tima iz Humske tako da je Zvezda serijom 12:2, zaključno sa trojkom Brauna uz faul nad Lazićem i košem Berona, preokrenula i polovinom poslednje deonice povela 63:59.

Nalet crveno-belih trojkom je prekinuo Volden (63:62), Pejdž je trojkom izjednačio na 66:66, ali je Beron na drugoj strani uzvratio istom merom, potom je siguran bio i Gist za plus 5 za crveno-bele na minut i 49 sekundi pre kraja.

Braun je doneo svom timu i maksimalnih 6 poena prednosti (73:67), usledila je trojka Jaramaza, a mnogi su verovali da je ključni koš, i to iza linije 6.75 metara, postigao Dejan Davidovac u sledećem napadu za 76:70 na 35 sekundi pre kraja.

Isti igrač je na 16 sekundi pre kraja pogodio oba penala nakon što je Pejdž smanjio na 76:73, a bek crno-belih je na 9 sekundi pre kraja ubacio još jednu trojku - 78:76. Šakota je tražio tajm-aut, a Panter napravio faul u napadu nad Pejdžom. Amerikanac je sekund pre kraja pogodio oba penala i obezbedio produžetak - 78:78.

Gist je postigao prvi koš u dodatnih pet minuta, a onda je usledila serija tima iz Humske 7:0 za 85:80 na tačno dva minuta pre kraja. Svih 7 poena postigao je Jaramaz.

Mladi Uroš Trifunović je stao na liniju slobodnih bacanja, promašio je oba penala, ali nije bilo vremena da se promeni rezultat.

http://sportklub.rs/Kosarka/Srbija-...rovatnom-mecu-dobio-Zvezdu-i-osvojio-Kup.html
 

Back
Top