moje srce
je li ova tema otvorena da se postavljaju thumbnails i nazivi umetnickih slika koje volimo ili da ti promovises religijsku
sektu kojoj pripadas i postavljas gomile tih bezveznih slika? pitam cisto da znam.
A sto si ti ljubomorna? Cije si ti srce? Srce ne bi trebalo da bude ne-tolerantno.
Gomile bezveznih slika? Zasto tako mislis? Mozes obrazloziti?
Ja ne pripadam nijednoj grupi ili sekti, vec pripadam svim grupama i sektama. Stavljam ovde slike
koje volim, a uz svaku postavim i kratak opis.
A 1. Ne mogu da stavljam slike koje nemam.
i 2. Nemogu da stavljam slike o Pravoslavnim svecima, kada ih ja ne poznajem, a i nemam te slike.
Zar te ne ispirisu ove slike?? :shock: . Radije nego averziju, pokusaj u tom malenom srcu iskusiti
umetnost i doziveti ove slikice. Ako ti se nesvidjaju, preskoci temu. Sto se tice raligije, ja sam krajnje
tolerantan, i mogao bih i sa fanaticima mirno da pricam. Razmisli, dali je na Krstarici zabranjena religija
zbog takvih kao sto sam ja, ili kakvih? Dali su ovakve umiljate slike uzrok zabrane tema o religiji?
Ove slike ja inace vise shvatam kao simboliku, umetnost, mitologiju, a ne toliko kao religiju.

> Nasmesi se!

. Valjda sam dovoljno rekao. 8)
Hvala drugari sto me drzite.
Vragana
to je cista religijska propaganda i vrlo je nezgodno sto jedan Moderator to nije u stanju razumjeti...
Zasto religijska propaganda? Rekao bih radije umetnicko izrazavanje.., slikovita propaganda.
nordic_warrior
pisanje o religiji nikad nece biti poptpuno zabranjeno jer je to nemoguce. tek kada krenu svadje i bespotrebne rasprave
tipa ''moj bog je jaci'' e onda tome treba stati na put
Nordi, potpuno si u pravu. Tako i treba. Pisanje i rasprava o religiji je sasvim ok, samo su svadje suvisne i nepotrebne.
A ko je ovde poceo da omalovazava tudje slike? A? Jasno je to.. ali oprastam srcu..
krauterbox
Da budem iskren i ja se to cijelo vrijeme pitam.
Mene one najviše podsjećaju na biblijske ilustracije iz "Kule stražare".
Pa i ja sam lepo spomenuo da sam sve ovakve slike pre nekoliko godina mrzeo, a sada ih volim.
A razlozi averzije su bili ne-razumevanje, zatvorenost, ne-tolerancija, krivo shvatanje, predrasude.. i slicne.
Sada kada sam to prevazisao, sada ih dozivljavam sa harmonijom, umetnicki.
Sta ima lose u Kuli Strazara? Jehovini Svedoci si mi jako dragi.
@Ljuba, ko je onaj hero, iz Slovenske religije? Izgleda moćan. 8-)
Снага Воље
Ова тема је отворена са врло субјективном намером, дакле да свако окачи слике које се њему/њој свиђају,
Lepo brate, lepo. Jer ovakva tema tesko da moze biti i drugacija, ko ce stavljati slike u kojima ne dozivi nesto?
alles_gut
ahahahaha
Ti se slatko smejes Andjele!