nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
drugi dolazak,odagnace sve sumnje,nece to josh dugo
kad otprilike,da znam da spremim grickalice i pivo??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugi dolazak,odagnace sve sumnje,nece to josh dugo
Ma u suštini brate nije ni bitno kako ga zovu, ali kada neko kao Taisa kaže ovonordic_warrior - bilo bi najbolje kad bi ga zvali Jesua...
e onda stvarno treba naglasiti i to iz inata da mu je pravo ime Ješu ben Josi.Čim neko napiše Isus Hrist umesto Isus Hristos, odmah mi je jasno sve i ne uključujem se.

Ma kome je danas bitna pravna verodostojnost Hristovog vaskrsenja? Da li sme neko da se usudi da da naučnu verodostojnost, jer to bi bilo merilo istinitosti?
Evo ja Ti se izvinjavam javno, pred svima na ovoj temi, ali i volio bih da mi objasniš odkud, ako nisu bitna ta dva ili tri slova, u onoj tvojoj izjavi takva kategoričnost?Pogrešno ste shvatili (kao i obično), nisu bitna dva ili tri slova, nego onaj ko se iole razume u Njegovu ličnost, kao prvo, nikako neće tako reći.
Na ove koji vređaju, neću da trošim reči. Samo primitivan čovek može bez osnova da vređa, misleći da je duhovit.![]()
Evo ja Ti se izvinjavam javno, pred svima na ovoj temi, ali i volio bih da mi objasniš odkud, ako nisu bitna ta dva ili tri slova, u onoj tvojoj izjavi takva kategoričnost?
I zar je moguće da razumijevanje ili sama mogućnost razumijevanja Negove ličnosti može biti uslovljena sa ta dva ili tri slova?
ALI LIK SE NIJE ZVAO HRISTOS (ili prezivao,kako god)!!!!! NIJE SE ZVAO NI PROKLETI HRIST. TO JE NAJOBICNIJA GRCKA REC ZA MESIJU
ako je i Ziveo,prevrce se u grobu od vas tzv. vernika
Vidi se da taj nije u materiji ko tako kaže, a vrlo je bitno reći Hristos. Ja sam svojevremeno citirala poduži tekst vladike Atanasija Jevtića zašto ne Hrist nego Hristos i da se kod kosih padeža koristi recimo Hrista a ne Hristosa, kao neka vrsta izuzetka od pravila.Izuzeci nisu strani ni jednom jeziku pa ni srpskom.
Pokušaću da neđem taj tekst.
Odmah po tome vidiš, da ako ne neko ne koristi Hristos kao nešto sasvim uobičajeno i poznato da mu zaista ne može biti ni sve ostalo o tome poznato.
Kao kada bi neko rekao umesto Betoven, Betmen i počeo da govori o Betovenu. Eto čemu kategoričnost. 8)
ALI LIK SE NIJE ZVAO HRISTOS (ili prezivao,kako god)!!!!! NIJE SE ZVAO NI PROKLETI HRIST. TO JE NAJOBICNIJA GRCKA REC ZA MESIJU
ako je i Ziveo,prevrce se u grobu od vas tzv. vernika
Џаба Норди трошиш речи...![]()
Kako se Vaskrsli u telu može prevrtati u grobu, gde gauopšte nisu našli jer je vaskrsao.![]()
sto,bas volim ove zadrte vernike
Kako se Vaskrsli u telu može prevrtati u grobu, gde gauopšte nisu našli jer je vaskrsao.![]()
Pre nego sto si citirala tog Atanasija...ti nisi nista znala..cudno!!!![]()
E moja Barbara ti uopšte ne znaš ko je on, kakav je to naučnik, doktor nauka, malo je reći obrazovan čovek, koji prevodi, pronalazi spise i piše pronađene detalje i činjenice još iz najranijeg perioda.Šta misliš sa kojih jezika sve prevodi? Pa zar ti i ovaj tekst (njegov) ne uliva makar malo respekta, nego kažeš "taj", za njega kažeš taj. Ne mogu da verujem. Možeš da budeš i iz zulu plemena ali opet treba da znaš toliko, ko je Episkop Atanasije Jevtić.
A ovo što me pitaš kada sam saznala, saznala sam kada sam krstivši se pristupila crkvi (SPC), kako on sam kaže
"И кад смо први пут чули Јеванђеље, и Свету Литургију, и примили благослов десном руком Епископа и свештеника, са прстима сложеним у монограм ИС ХС (тј. прва и последња слова ИсуС ХристоС), чули смо их, примили и доживели са Именом и Стварнишћу ХРИСТОС, а не Христ. Тако је било, и остало: јуче, данас и довека (Јевр. 13, 8 )."

Prosvetlila si me time sto si mi objasnila ko je ko...ja to inace ne znam , jel ?
Samo ti prati dalje sve to i uzivaj...dozivljavaj koliko god i sta god hoces ...![]()