o vlada
Primećen član
- Poruka
- 616
Mislim na obicne tacne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ženice, da li ste dizale cene torti posle ovih poskupljenja silnih?
Mada, neke žene odavde, a i moja kuma imaju stav da ko hoće, taj hoće bez obzira na cenu, ali ja ne delim to mišljenje, tako da ostajem pri tim, nenormalno niskim cenama.
a pošto mi je to jedini posao, bolje da imam više posla sa nižim cenama nego da nemam ništa 

i za sad sam zadovoljna, videcemo.

Ja sam jedna srećna žena...drzi do sebe, sa vremenom naucice se one reda![]()
I ja mislim da svoj posao treba da cuvas. Mene mnogo njih pita preko fb za savet i mislim da sam svima pomogla. Uglavnom ih uputim na Minju. Tu imaju i recept za fondan i tutorijale za figure. A koga to bas zanima naci ce vec sam gde da gleda i trazi. I ja sam uostalom sve sto znam naucila preko ovog sokocala. Ali cu se i sama truditi da sto manje pricam, mada mi je to moram priznati tesko.

kao da nisu culi za plastelin
Ne smem ni da spomenem da ima nešto negde u gradu što mi treba, on je već tamo, ko onomad kad smo svi trčali u Bajkolino po slova 

pa tek će onda da se slude
ili ih ima malo?) i svi smo mi imali neke naše neuspehe i uspehe da bi stigli do određenog rezultata...a to, kao što sam rekla kooooošta... i dan danas učim, snalazim se za alat koji nemam (čitaj: improvizujem
)... i ja bih nekad da pogledam film.... ali nemam kada, jer zveram za nečim što treba naučiti, za nečim što će mi sutra pomoći dok budem radila tortu, za nečim što će mi tortu sutra učiniti još ukusnijom i još lepšom....Da. Treba ih uputiti na Internetpa tek će onda da se slude
Nemaju oni pojma koliko je vremena, truda, novaca potrebno uložiti u to da torta izgleda onako kako izgledaju NAŠE. Koliko ja znam ovde profi poslastičara nema(ili ih ima malo?) i svi smo mi imali neke naše neuspehe i uspehe da bi stigli do određenog rezultata...a to, kao što sam rekla kooooošta... i dan danas učim, snalazim se za alat koji nemam (čitaj: improvizujem
)... i ja bih nekad da pogledam film.... ali nemam kada, jer zveram za nečim što treba naučiti, za nečim što će mi sutra pomoći dok budem radila tortu, za nečim što će mi tortu sutra učiniti još ukusnijom i još lepšom....
Zato kažem: Svako ko misli da je lako raditi ovaj posao, neka proba...