KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Princezice, zato sto jesam puno tuzna vec par dana ..mm je prodao motor, mog ljubimca :(
attachment.php
[/IMG]

Ma kupićeš ti neki još bolji.Nemoj da si tužna.Tako vam je slatka porodična slika. a opasno izgledaš na motoru

Evo i mene.. mm pokosio dvoriste, ja grabuljala, sredili cvece, prala ves, a veceraaaas (tj sad samo da se odlepim od lap topa :zcepanje:)...TONA vesa za peglanje!! :mrgreen::mrgreen::dash::dash:

Princess, a sta bi sinoc, ne rece nam sto si se iznervirala?!! :dontunderstand::rtfm:
A za motor...pa ne znam bas da li ce biti drugog..daj Boze :lol: a za sliku, hvala puno na komplimentu!!! :cmok2:

To su samo mrtve stvari... koliko god da su nam drage i koliko god da se za njih vezujemo, opet su samo stvari. ;)
Jaco 067, čuvaj zdravlje, pusti sve drugo... Jesi li ispitala i rešila zdravstvane probleme?
Isto važi i za sve druge...
Izgubljeno zdravlje i draga bića je jedino što je potpuno i zauvek nenadoknadivo.
I... bolje da ućutim.
Takav dan danas... :confused:

sto je nasa cile opasna.. :rotf::rotf:
Izvini princezice ne znam kako mi je promaklo.. joooj kako li izdrzite sa takvim ljudima..grrrrrrrr

Ja lepo..ali pitaj ti njih kako oni samnom ...:mrgreen:
U poslednje vreme imam jako kratak fitilj.Oni djubrosi su danas dobro prošli...stvarno je malo falilo da ubacim u rikverc, a njih u kontejner.Da im vozač nije bio normalan čovek pa se pomerio ...bilo bi svašta...

I evo da se nadovežem na priču.U 21 sam došla s posla .A sad je jedna tortica završena-komplet (imala sam kore i fil), napravila sinu štit i mač za sutrašnji maskembal, stavila masku na lice,sredila se i sad idem na spavanjac.Sve lagano...:whistling:Znači pravila sam sad torticu za pozitivca, a ne za nekog nadr...nog

Poslednja izmena:
samo da vas pozdravim idem na 3 dana kod prijatelja u vikendicu u Bogovadji - brat i ja vodimo sestrinu decu (ovo dvoje starijih) a za tri dana dolaze moje sestra imama a nas dvoje se vracamo.... Sve u svemu deca sklopiti 10-tak dana na cistom vazduhu

Veliki pozdrav za sve vas i malo se odmorite, znam da vam stize djurdjevdana ali zasluzile ste veliki odmor.

E da treba mi jedan savet. Pre neki dan je mom tati bio rodjendan i ja odlucim da napravim ledene kocke. Do sada sam ih pravila prilican broj puta ali ne zbog nekog zvanicnog povoda pa sam ih uvek pravila u plehu u kome sam pekla koru i uvek je super ispalo. Ovog puta sam mislila da iznesem pred goste pa sam koru izvadila koru iz pleha i stavila je na tacnu pa preko nje fil. Mislila sam da je taj fil prilicno cvrst, medjutim on se dobrim delom spustio sa strane pa nije bio tako debeo sloj kakav bude kada mi ostane u plehu.... Imate li neku tatktiku za to. Da li ako stavim papir za pecenje pa redjam sve slojeve u pleh i kada se se sve to stegne posle mogu da izvadim na tacnu?
Gostima nije smetalo, nisu ni videli kako izgleda jer sam sekla u kuhinji a ukusom su svi bili prezadovoljni, cak su tazili repete

Lep dan danas. :)
Odmah sve izgleda bar malo bolje.
Tužna sam i baš zabrinuta ovih dana, jer je moje voljeno mezimče bolesno.
Pa smo se natezali i sve ostalo oko dijagnoze... na kraju je ispalo da ipak ima gnojnu upalu materice i mora na sterilizaciju. Dakle - ništa od njenog potomstva :(.
Ali... u čitavoj priči je ipak najvažnije da ona bude živa i zdrava, tako da ostaje još da to preguramo i sve će biti OK.
Pošto i ovde ima onih koji su upoznali moju Donu i često je pozdravljeju - red je da znaju šta se dešava.

Poslednja izmena:
Lep dan danas. :)
Odmah sve izgleda bar malo bolje.
Tužna sam i baš zabrinuta ovih dana, jer je moje voljeno mezimče bolesno.
Pa smo se natezali i sve ostalo oko dijagnoze... na kraju je ispalo da ipak ima gnojnu upalu materice i mora na sterilizaciju. Dakle - ništa od njenog potomstva :(.
Ali... u čitavoj priči je ipak najvažnije da ona bude živa i zdrava, tako da ostaje još da to preguramo i sve će biti OK.
Pošto i ovde ima onih koji su upoznali moju Dou i često je pozdravljeju - red je da znaju šta se dešava.
Smeh...u potpunosti te razumem i znam kako ti je..i ja imam cetvrtog clana u porodici, i on mi je ravnopravan clan u potupnosti, ko razume-razume.. Iz tog razloga i znam kako ti je.. Mnogo mi je zao zbog Done (nadam se da ne gresim ime) i sto kazes, bitno je da se ona oporavi..i ja sm pre nedelju dana imal slicnu situaciju, Mrkija je (mog mezimca, i jeste da je on mesanac pekinezera i terijera, ali ja ga obozavam) je napao komsijin ker i pocepao ga medju nogama (testise) i umalo da ostane bez potomaka, ali na svu srecu sad je ok, lepo mu zarastju rane..
Izvinjavam se i ja sto udavih sa ovim,, ali vidim da vi delite sve jedne sa drugima, pa da se i ja prikljucim... znam da i Una ima mezimca, drago mi je sto sad znam i za tebe Smeh :)

A inace ovo je moj gospodin, koji spava sa nama, :D :D i ovako to izgleda:

attachment.php

a ovako se moja tri muskarca izvrnu, i gde cu ja sta mislite? :D :D

attachment.php

Dobar dancic.
Stigla sam kuci.
Ruckala, evo ispracam moje momke , svako na svoju stranu,sa svojim drustvom a nas dvoje cemo da vidimo,
Mi planirali Frusku Goru, ali sve zavisi ujutru od vremena, jer bi isli motorom.
Zelim vam lep dan, zelim vam divan praznik, cak i ako pada kisa, neka u vasim ocima uvek sija sunce:cmok2:

zvončice,ti pod hitno još jedan krevet :)
ja sam imala, kad sam bila devojka, ženku nemačkog ovčara Andu,ona je spavala kod mojih nogu.A kada sam se udala,i dalje je spavala na istom mestu,ali dovuče moju papuču u krevet.Kad je uginula plakali smo svi...kao člana porodice da smo izgubili.

Dobro veče.

Ne stižem ovih dana da se javim, ali čitam vas i pratim. Dovučem se uveče oko 19 h sa njive, samo se istuširam, i spremna sam za krevet.

Ali zato sutra idemo na uranak na Divčibare. :D Neće nam loše vreme ništa pokvariti, ionako mi najviše prija da ceo dan provedem na krevetu.

Domaćice promena plana,a? Nećeš na Avalu? Mi ćemo sutra za Novi Sad.Raspored nam je gust, ali smo se porodično dogovorili kako da se organizujemo da svi budu zadovoljni. Dečica imaju sutra u12 jedan rodjendan, ja na poslu do 13, pa ćemo za N.S. krenuti tek posle 14h.
A danas su išli na jedan drugi rodjendan.Sad je fazon da se slavi van Beograda. Organizovan je prevoz mini busom.Svi su bili maskirani uključujući i roditelje (slavljenikov tata je bio Napoleon, a mama Kineskinja) :) Super su se proveli.A Andrej mi je sad potanko referisao šta su radili, ko je kako bio obučen, šta su se igrali...Eh dok je mali sve priča...Kasnije,pa videćemo...

Evo ja upravostigla sa Avale.. :) ah tamo je ludnicaaaa.. znaci haos! Pobegli smo dok jos mozemo.. ali zato ujutru rano opet letimo tamo..danas sam zakasnila da se penjem na toranj, ali sutra obaveznoooo, i jedva cekam :D Ako neko dolazi na Avalu neka se javi u luna park tamo sam :)))
Z.domacice pisem na pp da te pitam nesto.. zene lep provod sa porodicom svima sutra, i nauzivajte mi se :* :*

Uživajte i odmarajte svi!
Ja imam druge brige...
Dona će, ipak za Beograd na operaciju u sredu ujutro, tako da sad pravim kombinacije i varijacije kako i čime da je prebacim do Beograda. I nazad, naravno (pošto nemam auto).
Smislićemo nešto...
Kolektivan poljubac za sve! :bye:

Back