PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Princezice, zato sto jesam puno tuzna vec par dana ..mm je prodao motor, mog ljubimca
[/IMG]![]()
Ma kupićeš ti neki još bolji.Nemoj da si tužna.Tako vam je slatka porodična slika. a opasno izgledaš na motoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princezice, zato sto jesam puno tuzna vec par dana ..mm je prodao motor, mog ljubimca
[/IMG]![]()

)...TONA vesa za peglanje!! 

a za sliku, hvala puno na komplimentu!!! 
Evo i mene.. mm pokosio dvoriste, ja grabuljala, sredili cvece, prala ves, a veceraaaas (tj sad samo da se odlepim od lap topa)...TONA vesa za peglanje!!
Princess, a sta bi sinoc, ne rece nam sto si se iznervirala?!!
A za motor...pa ne znam bas da li ce biti drugog..daj Bozea za sliku, hvala puno na komplimentu!!!
![]()
sto je nasa cile opasna..joooj princezice sto ja volim takveeeee musterijee![]()
![]()

sto je nasa cile opasna..
Izvini princezice ne znam kako mi je promaklo.. joooj kako li izdrzite sa takvim ljudima..grrrrrrrr

Znači pravila sam sad torticu za pozitivca, a ne za nekog nadr...nog

.Smeh...u potpunosti te razumem i znam kako ti je..i ja imam cetvrtog clana u porodici, i on mi je ravnopravan clan u potupnosti, ko razume-razume.. Iz tog razloga i znam kako ti je.. Mnogo mi je zao zbog Done (nadam se da ne gresim ime) i sto kazes, bitno je da se ona oporavi..i ja sm pre nedelju dana imal slicnu situaciju, Mrkija je (mog mezimca, i jeste da je on mesanac pekinezera i terijera, ali ja ga obozavam) je napao komsijin ker i pocepao ga medju nogama (testise) i umalo da ostane bez potomaka, ali na svu srecu sad je ok, lepo mu zarastju rane..Lep dan danas.
Odmah sve izgleda bar malo bolje.
Tužna sam i baš zabrinuta ovih dana, jer je moje voljeno mezimče bolesno.
Pa smo se natezali i sve ostalo oko dijagnoze... na kraju je ispalo da ipak ima gnojnu upalu materice i mora na sterilizaciju. Dakle - ništa od njenog potomstva.
Ali... u čitavoj priči je ipak najvažnije da ona bude živa i zdrava, tako da ostaje još da to preguramo i sve će biti OK.
Pošto i ovde ima onih koji su upoznali moju Dou i često je pozdravljeju - red je da znaju šta se dešava.

Dobro veče.
Ne stižem ovih dana da se javim, ali čitam vas i pratim. Dovučem se uveče oko 19 h sa njive, samo se istuširam, i spremna sam za krevet.
Ali zato sutra idemo na uranak na Divčibare.Neće nam loše vreme ništa pokvariti, ionako mi najviše prija da ceo dan provedem na krevetu.

Super su se proveli.A Andrej mi je sad potanko referisao šta su radili, ko je kako bio obučen, šta su se igrali...Eh dok je mali sve priča...Kasnije,pa videćemo...
ah tamo je ludnicaaaa.. znaci haos! Pobegli smo dok jos mozemo.. ali zato ujutru rano opet letimo tamo..danas sam zakasnila da se penjem na toranj, ali sutra obaveznoooo, i jedva cekam
))