KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hej drugari!
Cekam od 12h da se pojave ljudi za tortu i ni traga ni glasa od njih...Prvi put da nisam upisala njihov mob (bas sam kreten!)..Ako ne dodju sladice se deca u Svratistu..ili one zenice u Zvecanskoj..

Pa to i nije nesto novo, bar za mene...
Cekam ja i po 3-4 sata.
A kada vec izgubim strpljenje, ne zbog torte, vec zbog mog vremena koje provedem u cekanju, a nikako da pocnem nesto raditi, nazovem ih, a oni, pa mi odlucili da malo kasnije dodjemo:eek:
I nema veze sto sam ja cekala...ali...ja to onako na fin nacin natrljuckam na nos, za ubuduce, za svaki slucaj:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Iskreno se nadam da su malkice samo odlozili dolazak:)

Hvala Jacika, moj bastovan je dobio sa sarom po ruci zbog mog cveca.. ovih dana se navikao kidati lale i zumbule, za koje me i nije bilo briga, ali kad mi je DONEO PUNU SAKICU PETONIJE UMALO ME SLOG NIJE STREFIO!! grrrrr... sad zaliva, nece vise da ih dira zara puno bolela :D :D
Aaaa, Princess i ja sam nekad bila anti talenat, ali nekako sam ga zavolela vise nego `leba da jedem :) :D joooj blago tebi, ljubim joj dusu.. dace Bog da i ja imam cerkicu pa da i ona pravi svom tatici tortice!
Cile, imaces ga polako..kada se uselis u kucu od mene ih dobijas za useljenje, JAVNO OBECAVAM :)
Una, srecan put, i lep provod kod svekrIVE :0 :) :)
Hvala vam drage moje sto vam se moje cvece svidja.. ne, sto je moje, ali je jos lepse uzivo!! :P
attachment.php

a ovo je mamin bastovan pre neki dan kod mog ujaka u luna parku
attachment.php

Ako si ga tukla zbog cveca, eto mene da te kaznim, momentalno:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PrincessAndjela:
.Ja da posadim i veštačko cveće ,ono bi se osušilo.

Ja ovo mogu da potpišem. Znači totalni antitalenat. Ali mi je zato zaova maher. Ima ovde onih koji mogu to da potvrde. :D

Da vam nešto šapnem. Osećam se kao mleveno meso. Ne vredi da vam objašnjavam šta sam danas radila i koliko, ne biste shvatile. Ali da sam polumrtva, jesam. Mogu da trepćem, i da kuckam...:D

Minice, šta bi sa tortom?:eek:

Da vam nešto šapnem. Osećam se kao mleveno meso. Ne vredi da vam objašnjavam šta sam danas radila i koliko, ne biste shvatile. Ali da sam polumrtva, jesam. Mogu da trepćem, i da kuckam...:D

Pa trebalo bi neko da te umesi onda? Da li se to radi sa mlevenim mesom :zper:

Ma nisam ni ja neki talenat za cvece ali mnogo ga volim i obicno ga lepo gajim okom proleca a posle kada odem na mora sve propadne iako uvek ima neko ko bi trebalo da zaliva. Ali ja uzmem sve ove vrste sto su dobro izdrzljive kao recimo prkos ili neko izmzeleno koje trpi i dosta vode a moze i sa manje....
Ali prosle godine moji tat ai brat su lepo sve zalivali dok me nije bilo tu ali kada sam se vratila vidim u tri saksije sve osusilo (inace sam u te tri posadila origano, bosiljak i timijan i to prvi put kupila seme a nisam koristila sadnice).... Pitam ja sta je sa ovim - kaze tata pa nisam to zalivao to ti je korov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas sam imala dobru "gimanstiku" Bas sam dosta provela napolju sa decom - ja njih u kolica pa se peske zaputim, danas smo bas imali dobru trasu - sat i po setnje do ade pa se jos tmao zezali, na kraju je zet dosao kolim po nas

Ne pojavise se i ne javise! Znam ko je devojka, prijatelj sa FB i poznanica moje snaje ali nemamo njen mob! grrrrrrrrr...Mozda se i njima nesto iskomplikovalo jer joj je dete dobilo boginje pre 2 dana...
Sve mislim pobrkali za sutra pa ajd' da vidim jos sutra do rucka, a ona slatka ko' med (torta) cami cekajuci u frizideru..
Mozda i bolje da ne dodju, jes' da nema parica ali tako bi joj se neka druga usamljena decica obradovala... :)
Evo postavicu je na odgovarajucoj temi...

Back