KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
belo,oko mene sve je belo,sat na ruci kosulja cipele odelo
a084.gif
a084.gif
a084.gif

Dobro veče drage moje, ja tek sad stigla kod kompa. Nešto sam lenja danas, opet ništa od zarade, kiša pada a najavljuju je i za sutra. Grozno, ne volim kada pada kiša.
Vi se spremate na zabavu? I ja bi, al´ mi ćera kaže da to nije za mene, da sam stara za to, jer to je muzika samo za mlade. Ali ona još ne veruje u to, da je čovek mlad i kada ima više godina ali mlado se oseća. Ja sam takva. Kada ne pada kiša.
Kada Vas ovde nema, ja podelila bonice i odo da odmaram i lenjim dalje. A što mi je izraz?

Dobro vece drustvo. Vidim lepo se zabavljate. I mene ovo lepo vreme razdrmalo pa bi samo negde jurila. Totalno sam zivnula kako je ogrejalo sunce. Eto u aprilu imam 2 svadbe. Naravno ja pravim svadbene torte a usput cu i da se proveselim i izigram. Ovih dana intenzivno pravim cvetice. Kada zavrsim uslikacu da vidite.
Lepe snove vam zelim.

ćaoooo!!!Proradio ADSL-Jeste da sam morala u Ušće da idem, ali isplatilo se :D. Inače sam istraumirana od vožnje danas.Ova Gazela...grrr...muka mi je od nje.Ceo grad je u kolapsu bio...Vozila sam jutros mamu na informoterapiju.Krenule smo u 08.00 sa Vračara i u 08.55 smo bile kod Beogradske arene. U Bulevar sam ušla preko tramvajskog stajlišta,a onda sam vozila šinama, sve dok se pandur nije nacrtao baš na šine.Čoveče, ko tamvaj sam bila:D samo mi falilo ono zvonce.Pa sam utripovala da mi auto diže temperaturu...pa sam mu palila grejanje kako bi mu je snižavala i mama i ja smo se skrčkale.I u neko doba se setim da pozovem brata koji ima identičan auto kao i ja da ga pitam, gde je njemu kazaljka za t i kad mi je rekao...Došlo mi da plačem i od muke i od sreće.Kakav sam ja kreten-zimus u kratkim vožnjam, t nije ni dostizala tu optimalnu radnu t.Sad kad je otoplilo, bez problema motor radi na toj t.Mukica jedna!!!

ja zatvorila ćoše noćas, pa zar da ga prva otvaram ovog jutra.Pa gde ste ženskice? Ko je za nesić?Ja pijem veeelikuuu nesicu, sa penom i mlekom.I nezaobilazna slmčica.
Stvarno, a gde su svi nestali? Odoh da odvedem decu u školu, a kad se vratim, da ste sve tu, srećne, raspoložene i da se popile kaficu :D:D:D

evo me!!danas sam slobodna.trebali jutros da odemo u policiju da predamo za pasose,ali smo se uspaali.danas nisam odvela ni cerkicu u vrtic,posto se bas nismo vidjale ove nedelje.al' cemo da uzivamo!!!!

Ne znam koliko ej u Bg, kod mene sigurno nije 15 C. Duva neki ludački vetar, noćas padala kiša, pa moji nisu ni otišli da sade luk. Ja imam nešto da peglam, pa da kuvam ručak. Znala sam da ne treba toliko da se trudim oko kuvanja, sada svi kažu da je bolje kada ja kuvam, nego sveki. :evil: Šalim se. Skuvala bih milion ručkova, samo ne bih zabadala luk...Ne postoje novci koji bi to mogli da plate...

Duva, duva...Ali sunce sije, pa me baš briga za vetar.
Ja sam odvela podmladak u školu, pa kad sam taman ušla u kuću, shvatim da nisam platila pozoriše, pa se opet vratim u školu, a onda vidim da od svih tacni koje imam, nemam naravno onu koju sam zamislila, pa odem u Erikson.Valjda ću sad da završavam torticu...

Dobar dan i od mene..juce nisam stigla ni da sednem za komp,ali ..ima i takvih dana ...evo sad da pregledam malo sta ima ...lep dan svima zelim :heart::bye:
a moram i da dodam OBOZAVAM ovaj forum iako vas ne poznajem uvek se nadje neko da mi odgovori i pomogne :zag:

ee visnja i ja ga obozavam postala sam zavisnik jedva cekam da sednem za komp da vidim sta mi moje lutke rade,ja danas upisala cerkicu u prvi razred i vodila je kod cika zube pa se malo prosetala po gradu sa klincima bilo je bas super vreme dok je sad vec jako vetrovito i oblacno kod mene.

Back