Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Zdravo drage moje. Danas nisam imala vremena ni kafu da popijem. Ustala ja lepo u pola 5 i krenula s poslom. Taman mislila da svratim na kaficu kada me zove jedna zena koja je narucila tortu i pogacu za 9h i kaze da su se oni predomislili pa im treba u pola 8. Sva sreca da sam vec bila na pola posla. Hoce ljudi vrucu pogacu za svadbu. Ipak sam uspela da ih ispostujem i otpremim. Nadam se da su drzali pogacu daleko od torte, jer su putovali na svadbu u Smederevsku Palanku. Posle trcala po plin jer ko za inat on nestane kada si u najvecem poslu, a ja krenula da kuvam slatko od jagoda. Posle torta za veceras i za sutra mami za rodjendan. Veceras me ceka isto jedam rodjendan.
Nego ljudi sto se cuti. Hocete li se skupljati i Zrenjaninu sutra kako je Jaca pisala. Posle je ucutala pa neznam da li to ostaje ili ste odlozile za neki drugi dan.
Nego ljudi sto se cuti. Hocete li se skupljati i Zrenjaninu sutra kako je Jaca pisala. Posle je ucutala pa neznam da li to ostaje ili ste odlozile za neki drugi dan.
, ali sad čistim, perem i spremam
i to ću nastaviti da radim i sutra
!
, ali sam rekla da u dva napushtam inventar, dozvolili mi ,pa idem u Topolino kod Smehuljice na druzenje tamo ce vec biti Marija.Dogovor jr da se nadjemo oko 15h, pozvali smo i josh zena koje se bave ovim slatkim poslom, bit ce nas u finom broju i bash mi je zao shto ni jedna od vas nece biti tu
, ako se neka predomisli vrata su shirom otvorena, skup je u centru Zrenjanina u igraonici Topolino, pa do god nam je lepo druzicemo se, Marija mi je rekla da je 22h najdalje vreme do kad moze ostati, nisam je pitala shto, verovatno zbog granice. Sve vas pozdravljam
Sve u svemu dekoracija je katastrofa jer sam em isprobavala neke nastavke (koji su u principu za kekse pa se sa slagom ne dobiju ti oblici) em je ona pisala i sarala. Ali da ste videli njeno odusevljenje i kako se divila torti! Sutra cu slikati a za neki dan postaviti samo da vidite kako mala stvar moze da je ucini srecnom (kako je to lepo).