smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
2. januara!Ma jok bre,ko je rodjen na Sv.Ignjatija?! Aj sad,kad je to?!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2. januara!Ma jok bre,ko je rodjen na Sv.Ignjatija?! Aj sad,kad je to?!![]()

hvala,laku noc zelim svima.
I moj tata je bio rođen tada... I stalno se šalio kako se trebao zvati Ignjatije... uz obavezno pitanje mami: Jel'... dal' bi se udala za mene da su me zvali Ignja?"moja svekrva.
Ma kakvi Laku noć,malo sam dremnula popodne i ne verujem da ću zaspati pre zore.Volim da radim noću uz dobru muzikicu,niko mi ne smeta,a ideje samo naviru.Dela ćemo pokazati posle vikenda.Veeeeliki pozdrav!
Možda onda da ipak požurim? 
Ljudi, da li su baš svi na ovom forumu rođeni u maju?![]()

Jaco,lepa su ta stara imena ali nisu baš sva.Ja mislim da je ipak bolje što nisi znala za ovo, jer mi je Stefan mnogo lepše ime.Moja dece kažu, ne daj bože da ste nam dali imena po dedama,Dobrivoje ili Radomir.Iako mi svekar nije bio živ moja pokojna svekrva nije htela da čuje savete da se bar jedan unuk zove po dedi i mislim da je bila u pravu.Zašto bi neko mrzeo svoje ime samo zato što se i njegov deda tako zvao?Ne znam,možda ja i nisam u pravu,ali to je moje mišljenje.E da josh ovo, moj pradeda, deda moje majke zvao se Ignjat, ali mi mama nikad o njemu nije pricala do vremena kad sam se porodila sa drugim sinom i dala mu ime Stefan, a tako sam volela da mu dam neko staro neobicno ime, pa se tu moja majka istrci i rece da se njen deda zvao Ignjat, rekla sam joj da joj nikada necu oprostiti shto mi ranije nije rekla, nisam ni znala za to ime, inace bi se Stefan tako zva, i dan danas mi je zao shto nije tako.![]()

E da josh ovo, moj pradeda, deda moje majke zvao se Ignjat, ali mi mama nikad o njemu nije pricala do vremena kad sam se porodila sa drugim sinom i dala mu ime Stefan, a tako sam volela da mu dam neko staro neobicno ime, pa se tu moja majka istrci i rece da se njen deda zvao Ignjat, rekla sam joj da joj nikada necu oprostiti shto mi ranije nije rekla, nisam ni znala za to ime, inace bi se Stefan tako zva, i dan danas mi je zao shto nije tako.![]()
) Da sam rodjen u to vreme verovatno bih bio Ignjatije..

, sem u nedelju na vanrednom inventaru, a onda pravac igraonica Topolino i druzenjeeeeeeeeee