Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav za sve vas. Danas sam dobila poruku od Marije Savic, pozvali smo je da dodje sa Borom da odrzimo jednu prezentaciju ovde u Zrenjaninu, to ce biti 24.05.2009.znam da niste blizu, ali ima ko i nije bash daleko(blize nego u Jagodinu:rotf:), treba poneti dobru volju i poneshto para ako zelite neshto kupiti, Marija ce svashta doneti.Prezentacija ce se odrzati u igraonici "Topolino" u centru Zrenjanin, znate vec kod koga, kod Smeh-a, pa eto ako ste zainteresovani dodjite.
P.S.
Bit ce i shtrudle i kolaca, neshto slano i slatko da se gricne i mnogo pozitivne energije.
Ljubim vas sve puno.:zag::bye::heart:

Jao sto mi je zao sto najverovatnije ne mogu da dodjem. Bas tog dana mi je mami rodjendan, a posto ce mi i brat iz Amerike biti tu bicu duplo angazovana. Da je bar negde u junu da mi se zavrsi sva ova frka tako bih rado dosla.:rida::rida::rida:

Eh shteta, bash sam na tebe prvo pomislila jer nisi daleko, a tu su i ostale devojke iz Bg ,okoline Novog Sada, pa i Zadovoljna domacica je tu, ne znam da li vozi auto, ali bi bilo lepo da se okupimo kao u Jagodini pa da mozda i negde sednemo posle da se josh malkice druzimo.:D
Ove nedelje radim u onu odvratnu drugu smenu kada sam u firmi ceo dan.Sad idem da pazarim shta mi treba od materijala, jer danas vec pocinjem da radim sa torticama, nagomilalo se za ovaj vikend:dash:, pa proci ce i ovaj vikend, pa sledeci, pa ovaj mesec, pa godina, pa dve, tri cetiri...I onda cu biti stara baka koja ce pricati samo o tortama jer drugo nije ni uspela da vidi u zivotu:dash::mrgreen:
Sve vas ljubim i pozdravljam, odoh da ne kasnim posle na posao jer je to no, no:mrgreen:
:zag::heart::bye:

.............
Sad idem da pazarim shta mi treba od materijala, jer danas vec pocinjem da radim sa torticama, nagomilalo se za ovaj vikend:dash:, pa proci ce i ovaj vikend, pa sledeci, pa ovaj mesec, pa godina, pa dve, tri cetiri...I onda cu biti stara baka koja ce pricati samo o tortama jer drugo nije ni uspela da vidi u zivotu:dash::mrgreen:
Sve vas ljubim i pozdravljam, odoh da ne kasnim posle na posao jer je to no, no:mrgreen:
:zag::heart::bye:

Ulepšala si mi dan ovim slatkim, duhovitim komentarom.
:D:heart:

Pozdrav za sve devojke moje slatke, e bash mi je krivo, kud izabrasmo datum sami nki rodjendani, ali nema veze, shto kaze poslovica "vishe dana nego kobasica" :hahaha:, pa ce tako biti i sa nama, naci cemo se drugi put.Eto ako budu dani piva ove godine ja vas sve pozivam to je negde u avgustu. Pozdrav i ljubac, danas se pocinje sa torticama:mrgreen::bye:

Ja mogu da mrdam samo prstićima na rukama.Sva sreća....

Danas sam imala jako,jako naporan dan.Ne vredi ni da vam pišem šta sam radila, ionako ne biste razumele.Ali da sam se umorila - jesam.I da me je sunce iscrpelo više no što sam se umorila - jeste i to.Ali šta da se radi.Moj posao je takav,pa se sada i radujem što nemam ništa naručeno,jer onda me to dotuče skroz....

Nemamo kiše.Baš se brinem.Ja sam u svojoj glavi već odredila datum kada ću vas pozvati na lubenice,ali kiša može mnogo toga da pokvari :think:.Nadam se da "neko odgore" vidi sve, pa da će poslati i jednu pravu,pravcatu kišu u moj Srem.Držite palčeve.

Zadovoljna domacice molicemo se da kisa pada bas u tvoju bastu, da sve buja i raste.
Mada posle pogleda na onu slanu trpezu sa slave ja bi kod tebe pre na svinjokolju nego na lubenice.:rotf::rotf::rotf: Sta da radim kada sam gurmani volim lepe stvari sto se po meni i vidi:rumenko::rotf:
Posebno sam slaba na domace specijalitete,:dash:
Ajd' pozdravljam vas, za veceras dosta:zag::cao:

Jaco, moze samo ja ne pijem pivo. Sve sem piva, ali za drustvo sam uvek.
U koliko vam je to 24.05.
Evo sela malko da virnem pa idem dalje na posao.
Okuplanje je predvidjeno oko 14-15h.Ja volim pivo i to hladno da zezamo krizu:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja mogu da mrdam samo prstićima na rukama.Sva sreća....

Danas sam imala jako,jako naporan dan.Ne vredi ni da vam pišem šta sam radila, ionako ne biste razumele.Ali da sam se umorila - jesam.I da me je sunce iscrpelo više no što sam se umorila - jeste i to.Ali šta da se radi.Moj posao je takav,pa se sada i radujem što nemam ništa naručeno,jer onda me to dotuče skroz....

Nemamo kiše.Baš se brinem.Ja sam u svojoj glavi već odredila datum kada ću vas pozvati na lubenice,ali kiša može mnogo toga da pokvari :think:.Nadam se da "neko odgore" vidi sve, pa da će poslati i jednu pravu,pravcatu kišu u moj Srem.Držite palčeve.
Verujem da si umorna, sunce moze da iscrpi vishe nego torte, ja to znam veruj mi, od hladne rose od 5h pa do zvezde koja pece na 40 stepeni do 14h, kopam ceo dan i tako godinama.Ali ne zaboravi da smo mi zmajice i da sve mozemo izdrzati i kad ti je najteze misli na neshto lepo, jer i tom teshkom mora doci kraj.:zag::bye:

Lepo vi planirate vase okupljanje bez mene :sad2:
A zaboravile ste da mi dolazimo 16. maja i da bismo da obidjemo neki muzejcic :D, mada kako kazu da je prevelika guzva, mozda i odustanemo, a onda idemo u provod s vama...........:orkestar::pivce::maramica::zurka:naravno sa onima koji budu mogli da ostave svoje obaveze.
Teta Ira, mi moramo obavezno da se vidimo....a ostale koje mogu, cekam sa nestrpljenjem da se jave:telefon:

Idem da radim, ima jos puno posla i to sto me nema redovno, ne zamerite mi, ne stizem :(...

Ja nemogu 16. maja:(, imam dosta posla za neku svadbu koja je 17.maja, a i radim taj dan u firmi moja radna subota:( , obozavam radne subote:mrgreen:.Bash mi fali da se onako lepo opustim sa vama i da se vidimo, zavidim vam na susretu.
Posao ceka, pa se pishemo dovece kad dodjem kuci:zag::heart::bye:

Uh,pa ja uvek mislim na nešto lepo,i uvek mislim da će ono ružno da prođe...

Pa ja svaki dan kažem da je život lep,i da sam ja veoma srećna osoba...

Mene moj optimizam i vedar duh i održavaju na površini....

Žao mi je što ne mogu ni 16. u Beograd, ni kasnije u Zrenjanin,ali biće dana...

Teta Iro,kada dođete na lubenice,prvo je predvidjena degustacija onoga iz pušnice.Pa lubenice dođu za "dezertiranje", a ne kao glavno jelo....

:hahaha::rotf: Ja cu lubenice kao glavno jelo, a posle me bash briga za ono ostalo, samo mi namestite mesta kad se najedm lubenica da mogu slobodno da dishem:rotf:
Zao mi je shto ni ovde necesh doci, ali dobro bit ce drugi put, a o vedrom duhu sve znam, pa shta bi mene spaslo nego moj optimizam i vedar duh, koji je najbolji lek za nashe situacije.:bye::heart::zag:

Vidim da vas ne vidim:hahaha:, od kako sam stigla sa posla i javila se nema nikog, sigurno ste vrednice, pa evo ja za danas zavrshih shta sam planirala i sutra je radni dan.:mrgreen:
Najavishe nam danas i nedelja radni dan:besna:, e Koko kako cu misliti na sve vas u Beogradu:(, moramo da radimo inventar:rtfm:, a ja u tortama do gushe, uzeshe mi i to malo slobodnog vremena:sad2:
Pozdrav za sve i laku noc svima:heart::bye:

Evo ovako:
Zadovoljna domacice SRECAN RODJENDAN i da nam jos dugo zivis, i jos mnogo mnogo torti napravis i kada budes stara baka da o tortama pricas, a ne o njivi i kopanju :D:D:D:cmok2: Nego hajde organizuj se sada, pa skokni u subotu do BG, kao rodjendanski poklon sebi:D

Jaco, izgleda da niko nece moci da nam se pridruzi u subotu. Niko se ne javlja, odnosno javise neki da nece moci :( :( :sad2: Samo nam je teta Ira potvrdila da cemo se videti, ali i to mozda samo na kratko. Tako mi je zao, a mislila sam da cemo ponoviti ono iz Jagodine...:sad2::sad2::sad2: Hajde javite se bela rado, inka, slogi...Daca rece da verovatno pocinje da radi, pa nece moci...Eto njoj je oprosteno :mrgreen:, ali ostali???

:vatromet::orkestar::kiss::kiss::kiss: Zadovoljna domacice srecan ti rodjendan, da zivish josh dugo dugo, da proslavish puno rodjendana, da napravish puno lepih torti i naravno da josh puno lepih ,slatkih lubenicica zasadih i da budesh uvek zadovoljna domacica kao shto si sada:zag::heart:

Zadovoljna domacice, SRECAN RODJENDAN!
Koko, ocigledno ti je promakao post gde sam jos pre nekoliko dana rekla da se vidimo 16.5. Jedino sto ja to vece imam neku proslavu kod prijatelja pa cu se vama pridruziti ili kasnije ili cu ranije otici.
Kada ste slobodni? A sto se tice muzeja i ja se bojim da ce biti nenormalna guzva ali mozda vredi pokusati.
A ovih dana sam imala ludnicu u kuci. resila sam da preuredim sobu (premstanje namestaja sa jednog coska na drugi..) i onda mi je tata ofarbao i onda za poslednji deo nije ni stavio zastitu a uspeo je da prospe farbu pa smo cistili i naravno iz supljina gde je sastav parketa nema sanse da se ocisti.
A dan posle toga tj. uce redjali smo knjige na policu (koja visi na zidu) i to ne lepo i finalno vec samo da sklonimo dok ne osposobimo drugu policu i onda smo preterali pa je polica pala!!!!!!!!!!! Pri tom je dvoje dece bilo u sobi, srecom ne dovoljno blizu.
inace mi i sestricina ima boginje (varicele) sto dobro podnosi sto za nas nije dobro jer ima mnogo energije i u kuci joj je vec dosadno.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back