Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav za sve moje vrednice i one koje rade i one koje zasluzeno spavaju.:heart:
Teta Ira po obicaju ranoranilac, a ja evo zavrsavam neke tortice pa na posao:mrgreen:
Bogu hvala ne radim 3 dana, mislim radim ali kod kuce i naravno odmoricu se:)
Sve vas ljubim:zag:

Moram da vam se pohvalim....
Pre desetak dana sam se odvazila da prvi put narucim nesto preko interneta....
To je bila knjiga "Stars de DB à croquer" od Debbie Brown.
Malopre mi je stigla i odusevljena sam...
Prikazani su postupci izrade 3D torti i figurica raznih crtanih junaka: Betty Boop, Thomasa, Snupija, Popaja...
I sto je najvaznije , kostalo me samo 5,70€!!!!
Narucila sam je preko Fnack-a (ovo je za Vesnu, mozda ce te zanimati...)
Kad sam je ja narucivala bila je na nekom popustu...
Ovako izgleda naslovna strana
http://www.amazon.fr/gp/product/images/3829014783/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=301061&s=books

Za danas je dosta, sutra rano nastavljam, pa samo da vas pozdravim sve pre spavanja.Crkoh danas u firmi, navalili na plocice i sanitariju kao da je dzabe:dash:, pala sam na nos, a onda nastavila kod kuce, pa sto je mnogo, mnogo je.:mrgreen:
Laku noc pa se sutra pishemo:heart::bye:

Pozdrav drage moje.Ja sam evo popila kaficu i idem mesiti somunce i pripremati rostilj.Moji danas zidaju pa samo ostali kod kuce.Na piknik cemo nekom drugom prilikom.Svima koji negde idu dobar provod,a onima koji rade sretan rad.

E draga moja izjalovilo se meni uzivanje.Ko je video da ja treba i da uzivam:mrgreen:
Prijateljici je majka van Zrenjanina i nije joj dobro pa smo odgodili piknik, tako da smo ostali suprug i ja kod kuce, Stariji sin je na kampovanju sa devojcicom i drustvom, mladji je otishao sa drugovima i drugaricama iz odelenja na jedno izletiste, moj muzic evo pece rostilj ispred zgrade, a ja na tenane zavrsavam neke tortice i jos ce mi dve bake doneti da im ukrasim za sutra njihove torte.:roll:
Eto ti mog 1.maja. E sad za nedelju sam zacrtala da idemo na Frushku goru da dam sebi malkice odushka kad vec danas nisam, tako da ce 3. maj zamenuti idealno 1.maj.:)
Svima, svima zelim lep provod ko uziva, nadam se da je lepo vreme kao kod nas u Zrenjaninu, a vrednicama sretnu radnju pa da posle svi uzivamo.Ljubim vas sve gde god da ste.:bye::brus::heart:

Evo i ja da se javnem. Bas vam zavidem na rostilju. To obozavam. ja sam id ranog jutra u poslu. Zurim da danas sve pozavrsavam, pa sutra zorom pecem pogacu , pitu s pecurkama i neke pogacice pa pravac kod prijatelja u Novi Sad.
Vec se unapred radujem tom jednodnevnom odmoru. i sedenju u basti. Samo se nadam da ce nas vreme posluziti jer je danas kod nas sucmurasto.
Srecan vam svima Praznik rada. Uzivajte i odmarajte.:cmok2::cmok2::cmok2:

Znam da ste vec skoro sve videle ali tek danas uspela da postavim sve slike sa tortijade (kod mene u albumu) pa uzivajte. Do sada nisam nisam mogla da pristupim internetu sa mog kompjutera pa nisam htela nikoga da zatrpavam slikama, zato je potrjalo.
Izvinjavam se ako nisam obelezila tortu od nekog sa foruma, u pitanju je propust pa ako vidite da nisam uradila (ili negde pogresila) skrenite mi paznju da ispravim.

I mi smo se lepo proveli,najeli se ko prasici,sutra je dan za sredjivanje kuce pa se i meni i dragom dize kosa na glavi.meni sto necu moci da ucestvujem aktivno zbog povrede,a njemu sto sigurno zna da cu da zvocam.trudicu se da budem dobra.Kako sredi ,sredi.

Dobro jutro,devojke....

Hvala svima za pozitivne komentare,ali ja kada vidim vase torte,pitam se sta uopste trazim ovde...

Danas je dan za uzivanje...Moja malena porodica ide na piknik,u Besku,selo pored Dunava...
Moj dragi ce da rostilja,moje je samo hleb da isecem...Trebalo je da sa nama idu i neki prijatelji,ali im se klinac razboleo,pa cemo ipak sami...Danas uzivancija,a sutra u nove radne pobede...

Odmarajte danas,uzivajte,pa se citamo veceras...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back