Prvo : Srecan praznik sa zakasnjenjem svima (pa i nasim dragim muzevima, ljube ih zene)
I dobila sam i cvece i poklon, mada ja cvece dobijam cesto i bez nekog razloga. Eto skoro sam na jednom krstenju na koje smo nosili torte dobila ruzu od muza. Dve devojke su prodavale ruze i muz me obradovao.... A danas sam ceo dan kada mi kazu srecan praznik odgovarala sa "takodje"

i svi su se smejali....Pa sta cu, to mi nekako dodje logicno....
Dosli su mi neki decaci romi na vrata za novcane priloge za romsku decu...I ja rekoh, pa gde me bas danas nadjoste...Ali imala sam gomilu starih stvari koje su jedva odneli i to u nekim kolicima (povecim), pa sam im na kraju pozelela i srecan praznik

izmedju ostalog...E za to smo se najvise smejali...em poklon, em cestitka

....
Inka tortijada je humanitarnog karaktera, bilo ko moze da dodje i donese tortu. Uvek bar polovina torti budu sasvim obicne. Sa malo slaga i par cvetica kupljenih u nekoj radnji...
Tortijada je 12. aprila u hotelu Jagodina koji je na pet minuta od autobuske stanice (i manje), a i ja sam tu blizu (dva minuta od hotela) Bukvalno moze peske da se ide s tortom u rukama (mi smo prosle godine peske odneli tortu u hotel). Bela rada je bila, pa zna

Torte se donose od 10 do 12...Glasanje je od 13-14h, pa proglasenje nagrada itd. Posle smo slobodni i mozemo da organizujemo vreme kako nama odgovara.... Ako dolazite busom za povratak birajte neki kasni vecernji prevoz

, jer treba da se ispricamo, a nemate pojma kako u prici brzo prodje vreme......Za one koji ce doci dan ranije nije problem, a oni koji dolaze bas tog dana, imajte na umu da vam od BG treba 1,5 do 2 sata da stignete...