Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Pa dobro, s obzirom da mi trebaju jos neke stvarcice jednim udarcem cemo sve odraditi.
Inace sam od Marije svojevremeno uzimala Wiltonov casopis, bogami nije bio jeftin, ali s razlogom, pa se nadam da i u ovome bude stvari koje vredi videti pa i nauciti, mada mislim da i nije tako skup jer obicna praktika kosta dosta, mislim uporedjujuci sa ovim casopisom.Pozdrav
Inace sam od Marije svojevremeno uzimala Wiltonov casopis, bogami nije bio jeftin, ali s razlogom, pa se nadam da i u ovome bude stvari koje vredi videti pa i nauciti, mada mislim da i nije tako skup jer obicna praktika kosta dosta, mislim uporedjujuci sa ovim casopisom.Pozdrav
, koliko god dajes uvek je malo,
, a kada nesto odvojim za sebe to je kao da sam potrosila svo bogatstvo ovoga sveta
, ali mi majke se ne predajemo tako lako
!!!!!!!
ma sta da se prica vise kad sve znate da iskocis iz sopstvene koze
,usput sam napravila i neke dekoracije, skuvala rucak za sutra...Puno vas ljubim i pozdravljam
paz ti nje nema je nema a onada se pojavi i kaze ja bila na salonu i obisla celi makedoniju uzdus i popreko
, ponajmanje mi trebaju cokoladice imam bar 20 kg viska, ali sta da radim, nikako da mi ojaca karakter pa da kazem NE cokoladicama i slatkisima
.Baj, baj