Hvala i čujemo se a možda i vidimo, ako mi se produži dan na jedno 48 h. Odoh da operem kosu, spakujem se i spavam. Laku noć od mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sad mozete zamislit proceduru ,ali srecom sve sam zavrsila .Sad samo cekam da mi odobre letos da poletim ako nebudem baksuz kao i sve ove godine pa mi nedadnu vize.Uh ja se raspricala a niko me neslusa 

neznam ni sama sto ustadoh ovako rano .Pijem caj, jer za kafu nisam posto se lose osecam .Ova alergija ce mi doci glave kako je samo dosadna i ruzna 

Dobro vece i od mene ,niste valjda otisle da lalate.Ja ceo dan trckaram vadila pasos sebi i kcerki .Zena se naljutila kad je dobila odbijenicu za Australiju i bacila pasos u Drinu ,doduse bio je nevazeciE sad mozete zamislit proceduru ,ali srecom sve sam zavrsila .Sad samo cekam da mi odobre letos da poletim ako nebudem baksuz kao i sve ove godine pa mi nedadnu vize.Uh ja se raspricala a niko me neslusa
![]()

smeh:Mogla bih, uz put, nešto i da pojedem... zaboravila
Svega 8 postova od jutros, od toga 2 Jacina, i dva moja. 

Posto su moji tamo vec 14 godina red bi bio da ih jednom posetim i vidim gde zive.Mozes zamislit koji sam srecnik kad su svi otisli a ja ostala sama 

Wanja08 moje uza i sira porodica je tamo .Da ti nenabrajam sve i babi su dali vizu a mene odbiliPosto su moji tamo vec 14 godina red bi bio da ih jednom posetim i vidim gde zive.Mozes zamislit koji sam srecnik kad su svi otisli a ja ostala sama
![]()