Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ili dobar dan...meni rucak gotov radim popodne!I sad degustiram kaficu....
e015.gif

Kod mene vreme je uzas.Ja od posla ne izlazim uopste.Ko prezivi ovu nedelju ide u Nis na svadbu!Mnogo posla ali zavisnost od Krstarice nedaje da se ne proviri.Pregledala sam sve na brzaka i idem da radim.Sto niste malo blize za help!!!!
SITE VE SAKAM!!!:zag::zag::zag::heart:

Cao svima :bye:
Vredne žene već ste popile kaficu i bacile se na posao. I ja sam odavno popila jutarnju kaficu i zaboravila na nju. Medjutim, ukus tople čokolada od subote još osećam u ustima i srcu. Teta Ira vam je već rekla da smo je pijucakli u društvo sa još dve damice, mamamjom i njenom ćerom Jejom. Za Maju već znate da zaslužuje sve pohvale, ali Jeja je preslatko i jako dobro dete. Cimali smo je tamo-amo a ona se nije ni čila, šta više imam utisak da je dete uživalo..:heart:
Žao mi je što je sve to ipak kratko trajalo i što još neka od vas nije mogla da nam se pridruži makar i na kratko. :(

Neko je pitao, zaboravih ko a da ne tražim, da li su dobre silikonske hvataljke - rukavice. Ja imam silikonske i hvataljke i rukavice i mogu vam reći da sam zadovljna jer se lako održavaju, one platnene me ubiše od pranja, uvek ih umažem ili izgorim na plinu.
Jedina mana je što se one ipak zagreju i prenose toplotu pa je namoguće dugo držati vrelo posuđe. Inače za izvaditi iz rerne, premestiti s jednog kraja na kraj.... su odlične. pogotovo uve hvataljke jer se mnogo lakše i brže navlače, samo se uguraju prsti i već si mobilan, druga ruka je sasvim slobodna.

Pozdrav i od mene.Za mene je ovo bio tezak period i bez obzira sto sam pozitivac i sto se trudim da ulepsam sebi i drugima dane ,ipak se dese stvari koje te uzdrmaju...Mozda ce nekome od vas ovo biti nevazno i ...Prosto sam naucila da sve delim sa vama i ako nije tako imam osecaj kao da nisam dovoljno iskrena prema vama.
Prosle nedelje smo bili primorani da uspavamo nasu kucu.Sto je mene jako pogodilo,kao i celu moju porodicu.Veoma smo vezani za zivotinje i prosto ih smatramo clanovima porodice.Ispostavilo se da boluje od teskog oblika epilepsije ,sto je meni tesko palo da gledam kako se pati a ujedno i da postedim svoju decu,bez obzira koliko ga voleli.Sa druge strane,bolest kao i kod coveka,a posebno opasna kod zivotinje,jer ne znas kada ce se desiti i ko moze nastradati ukoliko se to desi u igri ,a u pitanju je nesvesna reakcija.Danima se mimoilazimo po kuci sklanjajuci pogled jedni od drugih...krisom placemo,da ne uznemiravamo druge...Neki od vas ce shvatiti.Ovo je jedna od poslednjih slika.

Imao je samo 9 meseci.

Jao Zorice kao da je bilo juce da si pisala da ste ga nabavili i znam koliko si se radovala jer znam tvoju ljubav prema tim najvecim covekovim prijateljima. Zao mi jesto se sve takozavrsilo ali sta da se radi. Nazalost ponekad gubimo jako drage osobe i pitamo se da li je bas to sve tako trebalo da bude ali to je sudbina.
Mene zadnje vreme nema bas cesto mada redovno pratim sta se ovde dogadja . Nikako da se saberem i dovedem u red a nesto imam problema i sa internetom sto je izgleda problem kod mnogih. :cao::cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back