Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HRISTOS VASKRESE!!!
Drage moje drugarice,
Jeeee, sve je proslo super!!!
Torta je ispala lepo, prevoz prosao bez problema, mladenci odusevljeni tortom!!!
Toliko sam ponosna na sebe da vam ne mogu opisati!
kad smo oko 8.30 isporucili tortu nije bio sanse da odemo kuci, ostavili su nas da se veselimo sa njima! Kuci sam dosla u tri sata. Kakva je to svadba ljudi moji!!! Ogromna hala, 400 ludi, dekoracija, hrana, zene u haljinama najrazlicitijih boja, muzika, a ni kap alkohola...Ovo sam vidjela samo u onoj seriji Zabranjena ljubav...Sve sam slikala i kad se malo odmorim postavicu slike...Najvise mi se svidjelo crtanje na rukama i vec sam odlucila da cu i ja svoje tako iscrtati...Cvjetni motivi crtani kanom...kako to dobro izgleda!!! Par slika je na ukrasavanju...
Zoko, Jaco, Unchi, Jaco, Stefanelli, Daco, hvala vam na nesebicnoj pomoci i podrsci!!!

Dobar dancic svima zelim, sretan vam danasjnji praznik, da mi budete danas sretne lepe, da provedete dan sa vashim porodicama i da mi se lepo i zasluzeno naodmarate...Zelim vam mir , srecu i ljubav danas, mnogo, mnogo:cmok2::cmok2::cmok2:

Hristos Voskrese.Ma ti si jedno srce,svi mi znamo kako je kad si pred nekim takvim izazovom i kako je u dusi,koliko god da verujes u sebe postoji strah do same zavrsnice ,prosto je to ona odgovornost koju nosimo u sebi.Mogu samo zamisljati kakva je svadba bila.

Hristos voskresna.
Ja do malo pre cekala goste, a sad idem kod roditelja na rucak, da malo i ja odmorim.Ubile smo se radeci ovih dana, ali od sutra mora opet.Sta cete, sudbina.
Zelim svima vama da lepo provedete uskrsnje praznike u krugu porodice i dragih ljudi.
Pozdrav od mene i moje porodice, direkno iz mog doma.
picture.php

Ko mi je farbao jaja za Uskrs, necu da vam kazem, smejacete se.

Bravo za tvog muža koji je farbao jaja,Veročka. ;)

Srećan Uskrs,da ga provedete u miru i slozi...
hvala ti i sretan povratak medju nama, falila si:heart:

Pozdrav iz Rima i najlepse cestitke za Uskrsnje praznike.
Zadovoljna domacice drago mi je sto si opet sa nama.:cmok2:

Hej Rimljanko, HRISTOS VOSKRESE, zelim ti puno srece i zdravlja i da nam se vratish...Do tada uzivaj i dishi punim plucima:heart:

Ja konacno dosla kuci.Pozdrav za sve, a posebno za Zadovoljnu domacicu, danas je lep dan i novi pocetak neka ga krasi.
Ira kako je u Rimu, pozdrav za tebe.
Nabavila sam recept za jednu novu, veoma dobru tortu, pisacu na "Torte" cim stignem.
Laku noc svima koliko vas ima, sutra je novi dan treba da se radi.:cmok::cmok2::zag::bye:

Samo da vas pozdravim, a i da vam se požalim....
Dan nije bio loš...mislim krenulo je dobro...da bi posle ručka moju drugaricu,( ona što je sa decom išla u Jagodinu, da nam pravi društvo) ujeo svoj pas maltezer!
Bili napolju i naišao neki rot, i ona uzme da ga podigne da ga zaštiti jer je mali, a on je ćapi za ruku, ni manje ni više. Rana lepa, duboka, ruka odmah otekla i ajde na infektivnu. Pas je vakcinisan, ali sutra mora da primi tetanus u domu zdravlja jer na infektivnoj NEMAJU!!!???:dontunderstand:
Previli, očistili ranu, dali antibiotike, i ako se nastave bolovi koji su jaki, da se javi ortopedu, jer ne znaju šta je unutar rane!!:dontunderstand:
Došli kući oko 20:30, popili kafu, večerali...aj da prošetamo Arčija, kad napolju haos!!!
OBILI NAM AUTO!!!!!:dash::dash:PONOVO!!!!!!!!!:dash::dash::dash:
Odneli navigaciju sa sve držačem i punjačem! Razbili staklo....i tako!!
Prosto se nešto nadvilo nad našu kuću, pa ne da nam mira....stalno neke štete, neke gluposti nam se dešavaju...redovno neko bolestan...

Izvinite što vam sa ovakvim stvarima kvarim praznik, ali moraM DA VAM SE POŽALIM!
Mnogo vas volim, i mnogo ste mi drage prijateljice...pa ja zato...
Ljubim Vas pa se čujemo...:heart::heart:
Izvinite još jednom!:bye::bye:

Zaboravih da kažem da smo zvali policiju da se naravno napravi uvidjaj, zapisnik, i kako to sve ide, zbog kasko osiguranja, a oni naravno nisu došli...:dontunderstand::dontunderstand:
"Dodjite sutra u stanicu i dobićete potvrdu", reče čika policajac. Jel* se to danas tako radi, ili je neko ovde lud?:dontunderstand::dontunderstand::dash::dash::dash::dash:
:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back