bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Dobro jutro i tebi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu i sam, ali ženske su u tome veštije pa nema smisla da im uzimam 'leba...
Dobro, umlatiću i odeljati te žapce!Ili jesi - ili nisi.
Kad si domaćin, onda budi - domaćin.
Sve za goste! Ali nemoj posle da mi se neko beči i ne jede.
)

Jedino mi je neobicno sto radim kod kuce, ali definitivno to ima svojih prednosti 
Sav je ponosan, onako krezav, a mama jos vise Ne znaš šta propuštaš. Pa i to ti je plod ili živuljka, kako hoćeš. Ako ništa drugo, čistije je od svinjčeta, stalno se kupa...I ja mislim da cu preskociti taj meni.Nisam izbirac,ali...Sve ostale plodove mora,reka,nasih ravnicarskih zivuljaka...

Eto čoveka u materiji. Lepo im pričam...Nemojte tako,bataci su bataci,nema manisanja.)

Evo i mene da vas pozdravim. Teta Iro, rijesice se ta papirologija, pa cete na put - zelim Vam da se lijepo provedete i odmorite!
Ja sam od juce i zvanicno postala "prevodilica" za titlovanje filmova na srpski! To je nesto sto zelim da radim citavog zivota i evo, konacno se ubacih (preko Interneta, sasvim slucajno) u americku firmu koja je trazila prevodioca za srpski. Poslali mi online test, ja polozila i zavrsila obuku, odnosno koristenje njihovih programa. Tako da sam juce imala prvi mali zadatak - jeste da je rok bio za danas, pa su mi "oci ispale" buljeci i provjeravajuci vec uradjeni prevod drugog prevodioca. Ako nista drugo, bar cu se nagledati najnovijih filmova dok budem radilaJedino mi je neobicno sto radim kod kuce, ali definitivno to ima svojih prednosti
I jos jedna lijepa vijest kod mene: mom predskolcu je juce ispao prvi zub! Bio je tako hrabar, ljubi ga majkaSav je ponosan, onako krezav, a mama jos vise
Valjda sa proljecem dolaze i bolji dani!

CESTITAM OD SRCA I ZA POSAO I ZA PRVI IZVADJEN ZUB

Evo i mene da vas pozdravim. Teta Iro, rijesice se ta papirologija, pa cete na put - zelim Vam da se lijepo provedete i odmorite!
Ja sam od juce i zvanicno postala "prevodilica" za titlovanje filmova na srpski! To je nesto sto zelim da radim citavog zivota i evo, konacno se ubacih (preko Interneta, sasvim slucajno) u americku firmu koja je trazila prevodioca za srpski. Poslali mi online test, ja polozila i zavrsila obuku, odnosno koristenje njihovih programa. Tako da sam juce imala prvi mali zadatak - jeste da je rok bio za danas, pa su mi "oci ispale" buljeci i provjeravajuci vec uradjeni prevod drugog prevodioca. Ako nista drugo, bar cu se nagledati najnovijih filmova dok budem radilaJedino mi je neobicno sto radim kod kuce, ali definitivno to ima svojih prednosti
I jos jedna lijepa vijest kod mene: mom predskolcu je juce ispao prvi zub! Bio je tako hrabar, ljubi ga majkaSav je ponosan, onako krezav, a mama jos vise
Valjda sa proljecem dolaze i bolji dani!

Sendi iskrene cestitke za posao i to onaj o kome si mastala. Cestitke i na prvom zubicu. Neka ga sakrije pod jastuk jer ce ujutro sigurno naci poklon
Hvala vam drage moje na podrsci. Valjda ce se to resiti.