Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh da je meni jedan sport bili ostavio torbicu :)
Drage moje i dragi moji definitivno ne idem u Jagodinu posto danas nisam polozila ispit pa ne smem sebi da priusitm toliku relaksiranost. Zelim vam lep provod i da nas ogovarate do mile volje ali se potrudite da to ipak bude u siframa da stucamo bas previse :)
Unchi, i ja kupujem uvek orahe i lesnike i tako to na toj tezgi koju drze majka i sin. ALi, naravno, ja ne kupujem u tolikim kolicinama kao svi vi...
Daco, zar ti ne zivis u kuci?!
I jos jednom cestitam svima sve sto sam prputstila i bolesnima zelim brzo ozdravljenje

ne draga,to svi pitaju jer kad im kazem da sam u resniku ,to ih verovatno asocira na kucu,ih de bi mi bio kraj da se rasirim sa jednom radionicom,ali mozda bolje i ovako toliko je koliko je i nema da se siris dalje...da imam kucu ni dve sport bili torbe mi ne bi mogle pomoci:zcepanje:

dacu ga prvo tebi na pregled kad dodje po sledecu figuricu...:D sad jedva ceka da ide po tako nesto sto nije veliko da moze da potrpa..imamo i nosace za kofere sa strane pa ako treba kad krenemo u jablanicu i njih ce da stavi samo da ne pali auto...:zcepanje:

Kako je lep...pa jos crven...I moj dragi je izjavio da ce makar i u starackom da ga kupi.Sa prvim parama koji mu ne budu trebali.A onda bas te kofere da okaci,pa nas dvoje sami na more.To mu je zivotni san.Kako smo mi skromni...

isto i moj muz prica..on obozava motore, ali se grozi onih trkalica...san mu je da na nekom dobrom putnickom motoru obidje Evropu :D
a boja se i meni jako dopada, decko od koga smo kupili je bas vodio racuna o njemu i odrzavao ga :)
slike su malo bezveze, sad smo ga slikali - za vieknd cemo tokom dana :D

Kako je lep...pa jos crven...I moj dragi je izjavio da ce makar i u starackom da ga kupi.Sa prvim parama koji mu ne budu trebali.A onda bas te kofere da okaci,pa nas dvoje sami na more.To mu je zivotni san.Kako smo mi skromni...

I MM ima slicne izjave:zcepanje::zcepanje:
Sad sam mu pokazala "prinovu" kod Unchi:D

Pa u zdravlju da koristite "prinove" i Zorica i Unchi!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back