Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto nas sutra direktor vodi na rucak ja resila da napravim mafine i pocastim drustvo. Ceo dan se spremam i nikako da krenem s poslom. Nesto sam sva nikakva ne dizu mi se ruke. Na kraju cu da legnem i sutra rano poranim i napravim.
Jutros me je jako obradovala jedna vest pa zelim da je podelim sa vama. Cerkina kuma, ona u mom albumu sa svadbenim tortama jutros se porodila i dobila devojcicu. Sada moram da smislim kakvu cu joj tortu napraviti kada budemo isli da je vidimo. Mnogo se obradujem kada cujem da se rodilo neko bebce.

I ja volim kada se bebice radjaju, a devojcice posebno:heart:
Teta Iro odmori bolje, ma nisi ti jedina zenska pa da samo tebe casti direktor, neka i druge malo izvade prste iz g..e:whistling:a ti lepo da odmorish i da izgledash sveze sutra, lepa i vedra, nece te niko reci hvala...mozda i hoce li bolje odmori, zbog sebe i zdravlja...:cmok2::zag:

Vraga bi se oni setili da nemaju tebe da im napravis najlepsu i najukusniju tortu.

pojavila se delegacija prosle godine ispred vrata,kazu dosli da naruce tortu uciteljici ,sve znaju sta hoce i sto se ukusa tice i i zgleda samo ih zanima cena:zcepanje:ja ih lepo saslusam i kazem da imaju dve opcije od kojih je jedna da me puste da ja ukrasim tortu kako ja hocu i nece morati nista da plate,odskakutali srecni ko zecici,pa opet ove godine doskakutali:zcepanje:sa sver Ficom predvodnikom.Slatki su.

pojavila se delegacija prosle godine ispred vrata,kazu dosli da naruce tortu uciteljici ,sve znaju sta hoce i sto se ukusa tice i i zgleda samo ih zanima cena:zcepanje:ja ih lepo saslusam i kazem da imaju dve opcije od kojih je jedna da me puste da ja ukrasim tortu kako ja hocu i nece morati nista da plate,odskakutali srecni ko zecici,pa opet ove godine doskakutali:zcepanje:sa sver Ficom predvodnikom.Slatki su.
Pa kako da nisu slatki!
Meni Aleksa juče priča (isti uzrast) kako su išli njih troje da kupe učiteljici poklon.
I sve su potrošili... ostalo im 2 dinara... od 1500 ;)
Nisam se setila... da jesam - ponudila bih mu nešto da se počaste.

Jaco u pravu si ali direktor mi je retko dobar covek i meni nikad nije tesko da nesto uradim za nekog takvog. Uvek mi izlazi u susret, a i kolektiv nam je super. Stalno neko za nesto casti. Ja sam obecala da castim za ceru pa mi je ovo zgodna prilika. A da cu biti raspolozena ne beri brigu. Ja cim cujem muziku skacem na noge a i dobrog raspolozenja mi nikad ne fali. Uvek sam spremna za veselje i provod ma koliko umorna. Ovih dana i nisam imala nesto mnogo posla nego me je vise ovo vreme smorilo. Ljubim vas sve:cmok2::cmok2::cmok2:

Narode... smrzoh se!
Totalno zaboravila da treba da se uradi završni obračun za firmu... a izvode nemam odštampane... a knjigovođa je jedna predivna žena, zamolila me da joj ih tako odnesem. Moj štampač ne radi, pa sam bila kod brata u kancelariji.. A tamo ladnoooooooo! :zima:
Već pola sata ne mogu da se zgrejem! :zima:

Narode... smrzoh se!
Totalno zaboravila da treba da se uradi završni obračun za firmu... a izvode nemam odštampane... a knjigovođa je jedna predivna žena, zamolila me da joj ih tako odnesem. Moj štampač ne radi, pa sam bila kod brata u kancelariji.. A tamo ladnoooooooo! :zima:
Već pola sata ne mogu da se zgrejem! :zima:

Pa zar ne kasnish sa zavrshnim:think:Ustvari mislim da su ove godine neshto rok produzili, moji su u firmi vec predali to znam...;)
Pa shto ne rece da dodjem da ti pravim drushtvo, eto ja bih skuvala vino, smem u postu crno vino, malko da se zgrejemo;):lol:

Pa zar ne kasniosh sa zavrshnim:think:Ustvari mislim da su ove godine neshto rok produzili, moji su u firmu vec predali to znam...;)
Pa shto ne rece da dodjem da ti pravim drushtvo, eto ja bih skuvala vino, smem u postu crno vino, malko da se zgrejemo;):lol:
Valjda ne kasnim... ja nisam (bila) u PDV-u... mislim da je rok polovina marta.
Inače, prve godine uopšte nisam predala (nisam znala da treba :rumenko:) pa se javili negde u junu... da odnesem. Nije čak bilo ni kazne :)

E, kad sam vec tu, moram da se pohvalim. Pala i prva zarada od torte!!! Nisam htela da naplatim, ali su me castili:D:D:D Sutra cu postaviti sliku. Sad idem na spavanje, sutra se radi... Ima ovde i trece smene, zar ne???
Laku noc!:cmok2:

Za sve zavrshen je poslednji dan 28.02., kada sam vodila sindikat, ja sam zvarshni isto morala predati do 28.02., e sada ne znam za firme koje nisu u sistemu PDV-a, mozda i ima neke izmene, ja vec par godina ne radim to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back