KLAPAT
Primećen član
- Poruka
- 640
Teta Ira,čestitke i od mene za kćerino proglašenje za legendu.To je veliki ponos roditeljima,a pogotovo majkama,nešta u srcu zatreperi i to je posebna draž.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslaviPosle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti
Pozdravljam vas i cujemo se.

Čestitke! Pa kako posle takvom detetu da ne pomeneš mamu koja je rodila? 

Protrci i tata tu i tamo, ali...

Što?Ja sam ostala bez teksta,a nisam ni procitala...Nesto mi zastalo u grlu!?!?!

Samo ti radi... večeras.Teta Iro, cestitke za vas i cerku
jao smeh luda si..secam se ja te price, tad se nisam prikljucila na forum ali sam vas citala
vidim ja ovde ce vecersa opet biti zurka a ja moram da radimmmm![]()

Drage moje do srca ste me dirnule svojim cestitkama a Smehic i slicicom. Moja cera je ona levo u belom dzemperu.Evo nekih slikica sa tog dogadjaja. Kao prvo Zvezdina rodjendanska torta. Neznam ko ju je pravio ali mislim da bi mnoge majstorice sa ovog foruma to uradile daleko lepse i reprezentativnije. Posle slede ponosna mama i ponosni tata itd.
![]()
čestitke za ćerku - jako je slatka
i za mamu naravno, to je i tvoj - natavno i tatin veliki uspeh.
Kako je lepo kad su nam deca uspešna, stvarno imamo čime da se ponosimo!!!
videćemo