Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslavi :D Posle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti :D:D
Pozdravljam vas i cujemo se.

:klap::klap::klap:Čestitke! Pa kako posle takvom detetu da ne pomeneš mamu koja je rodila? :per:

Devojke, jeste li razmišljale o osmomartovskom provodu? :think:
Neko je nekad pomenuo... pa da vam malo osvežim sećanje i podstaknem na razmišljanje.
striptiz-1.jpg

Teta Iro, cestitke za vas i cerku :cmok2:

jao smeh luda si..secam se ja te price, tad se nisam prikljucila na forum ali sam vas citala:D
vidim ja ovde ce vecersa opet biti zurka a ja moram da radimmmm:besna:
Samo ti radi... večeras.
Al' se raspitaj gde ima neki... zanimljiv događaj... pa da zovemo janče da nam obezbedi popust... i idemo!:D

Drage moje do srca ste me dirnule svojim cestitkama a Smehic i slicicom. Moja cera je ona levo u belom dzemperu.Evo nekih slikica sa tog dogadjaja. Kao prvo Zvezdina rodjendanska torta. Neznam ko ju je pravio ali mislim da bi mnoge majstorice sa ovog foruma to uradile daleko lepse i reprezentativnije. Posle slede ponosna mama i ponosni tata itd.

pozdrav trecoj smeni, ja odoh na spavanje a vi se lepo druzite. Mislim da je doslo vreme da dobro proveimo da nemamo i neke maloletne citaoce, da ne moze niko posle da nas napdne kako "lose" uticemo na decu...

Drage moje do srca ste me dirnule svojim cestitkama a Smehic i slicicom. Moja cera je ona levo u belom dzemperu.Evo nekih slikica sa tog dogadjaja. Kao prvo Zvezdina rodjendanska torta. Neznam ko ju je pravio ali mislim da bi mnoge majstorice sa ovog foruma to uradile daleko lepse i reprezentativnije. Posle slede ponosna mama i ponosni tata itd.

Bravo Teta Iro,:super: čestitke za ćerku - jako je slatka:heart: i za mamu naravno, to je i tvoj - natavno i tatin veliki uspeh.:klap: Kako je lepo kad su nam deca uspešna, stvarno imamo čime da se ponosimo!!!:)

I ja da se pohvalim, moja mlađa ćerka je diplomirala na Likovnoj akademiji sa desetkom, tako da smo MM i ja prebrinuli školovanje dece... eee... a sad što se posla tiče:think: :sad2: videćemo:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back