Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rtfm::rtfm::rtfm:"ova" ce da podeli minuse onima koji se nisu javili, a za shkolarce jedan opravdani, za sve koji nisu bili prisutni da dodju sa opravdanjima:rtfm:Sutra ponovo prozivka, ma nema zabushavanja, na parove razbroj:evil::rtfm:
:cmok2::rotf::heart::bye:
Evo, ja prilažem opravdanje:
Juče bila u Kamenici, kupila papriku, ispekla dva džaka, sređivala malo ovaj svoj već uobičajeni krš (sređuje se to... ali spoooooro :roll::(), legla u 7 jutros, jutros mi se mama javila da, možda, već sutra (tj. sad je već danas) izlazi, pa sam (bar) njenu sobu uglancala.
paprika čeka da bude oljuštena, samlevena i pretvorena u ajvar, neredu kao da nema kraja, a ja... pa jedva gledam. Ali idem da nastavim...
 
Ja sada komotno mogu da Vam poželim dobro jutro!!:bye:
Bar jednom da preduhitrim Teta Iru, jer žena ustaje nevidjeno rano!:super:
I kad radi, i kad ne radi, eto nje oko 5,6 sati!:klap:
Ja sebi želim laku noć, a Vama svima DOBRO JUTRO!!!:bye::bye::bye:
 
Evo i mene. Jutros ustala u 4.20 i spremala muza za pecanje. Pravila mu sendvice, kuvala valjak, spremala dorucak samo da ga sto pre ispratim :D
Posle dok sam rascistila sav nered koji je ostavio, oprala dve masine vesa i dve ispeglala i evo konacno sela da sa vama na miru popijem kafi a onda budim sina spremam mu dorucak i saljem na posao.
Ja danas nemam prve casove pa ne zurim.
Vidim sve se provrednile od kada Jaca opet uvela teror:zcepanje::zcepanje: Ako i treba cvrsta ruka.:D
 
Moju prvu kaficu pijem sa vama.Ja sam vise nocni tip,pa ne ustajem jako rano.Juce sam odradila jednu torticu,a za vikend me ocekuju jos tri.Sto je najgore mom sinu u nedelju slavimo rodjendan,pa me ceka zurka.I ogroman posao.Za sledeci vikend opet imam zurku,ali od posla.Stizu plako i prve porudzbine koje ce da mi osvetlaju pocetak sezone.Sta se desava sa tortijadom u BG?Ima li neko kakvih informacija?
Inace juce sam pila kafu sa nasom Danijelom.Sve vas puno pozdravlja i dobro je.Ako bude sta organizovano,dogovorile smo se da dolazimo za BG na torijadu.Tako da,zene moje,kao malo dete sam,sretna.Jedva cekam da vas vidim.A posto dolazim u Beograd nadam se da ovaj put nece izostati upoznavanje sa Dacom i Tanjom i ostalim curama koje nisam imala priliku da upoznam do sad.
Ljubac za sve.
 
Dobro jutro!!!
Evo i ja da se prijavim. Tu sm, citam i gledam slike ali se slabo javljam...
Docekujem inspekcije za stan, proveravaju da li smo nesto urnisali...
jucer je proslo dobro...Moramo skinuti luster u dnevnoj sobi i vratiti sijalicu kao sto je bilo....
Nije primetio da je u cosku pored uticnice tapeta malo odlepljena...Sad me muka hvata jer mi je dao papir sa cenama sta koliko kosta..Menjanje tapeta povrsine 12m kvadratnih kosta 648€!!! A soba je barem dva puta tolika....Za malo se nisam onesvestila!!!! Sad mozgam sta da radimo, da menjamo komplet sve tapete jer ovakve iste ne mozemo pronaci....Ili da ostavim i nadam se da ce nam progledati kroz prste...
 
:rtfm::rtfm::rtfm:"ova" ce da podeli minuse onima koji se nisu javili, a za shkolarce jedan opravdani, za sve koji nisu bili prisutni da dodju sa opravdanjima:rtfm:Sutra ponovo prozivka, ma nema zabushavanja, na parove razbroj:evil::rtfm:
:cmok2::rotf::heart::bye:
da nije ovih ludaka iz Banke (:evil::dash::besna::tease::twisted::tiganj::besan2::vudu::udriglavu::poludeo::azdaja::plez:) koji pola zaborave da kažu, pa pet puta idem za istu stvar... ali bolje da ih ne pominjem... verovatno ni sad n bih stigla do računara.
Kad sam već tu - da vas pozdravim!
 
Eeeeeeeee, pa vi ste mi prave, ali ne biva to bez cvrste ruke:rtfm::rtfm::rtfm:
:zcepanje::rotf::cmok2:Sve za vas cmokic, stigoh kuci i uveliko radim, pa posle idem na kaficu kod drugarice sa malkice opustim mozak, a onda eto opet mene pokraj vas da vas "vidim":cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:
 
Daco ne sekiraj se. Od toga nema pomoci. Sve ce jednom doci na mesto, a ja ti od sveg srca zelim da uskoro budes u blagoslovenom stanju i rodis jednu divnu i vrednu devojcicu nalik na sebe.
Ja bi vam sada pozelela laku noc, a onima koje jos rade da brzo sve zavrse i odu na spavanje.:cmok2::cmok2::cmok2:
 
Laku noc i od mene.Spremila sam sve i sutra ujutro cekam decu iz skole koja dolaze da vide kako se prave kolaci, dekoracije i ukrasavaju torte.Kada odu i kada moje posaljem u skolu i na posao postavljam slike i detaljan izvestaj.Ljubim vas i pozdravljam i zelim puno,puno optimizma i pozitivne energije.
 
Meni u svoj ovoj gužvi "upala" i jedna torta... Nije da nije "za pare", ali je i prijateljska...
Jaca će doći da pomogne oko završnih radova :heart:, a ja večeras završavam one proste poslove ;). Dok se filovi hlade, da zvirnem i vidim šta se danas radilo.
Inače, mama je trebala izaći iz bolnice, ali je dobila neku virozu :sad2:... tako da ostaje još par dana.
Ljubim vas sve...
 
Evo da vas pozdravim. Jutros nisam prva. Kako sam samo bila tuzna kada sam jutros sela za komp da popijem kaficu sa vama a ono ne radi internet. Popila je sama pa krenula u nabavku.
Danas me ceka gomila posla, i za danas i za sutra, Cujemo se kasnije:cmok2::cmok2::cmok2:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top