Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro drugarice. Stefanelli bas ti zavidim. Tako bih se rado brcnula u moru i malo odmorila. Moja cera sa svojim dragim nocas otputovala u Grcku. doslo mi je da se sakrijem u gepek i podjem i ja.:zcepanje::zcepanje:
Posle napornog vikenda ja danas strajkujem. Jos samo da isporucim neke kolace i odem na sednicu, pa kad dodjem kuci pruzam se u krevet pa nek proba neko da me pipne ako sme:zper::zper:
 
Dobro jutro dame!
Sinoc sam stigla kuci 3 :) i posle vise od 24 sata puta mozete misliti kako se osecam.....(Krenuli u subotu u 10 a stigli u nedelju u 5 popodne)
Imam osecaj da sam putovala oko zemaljske kugle uzduz i popteko: od nase vrucine, madjarske kise, nemacke hladnoce (ispod 10°C) do umerenih 25°C ovde u Angersu.....
Nadam se da cu danas uspeti da prebacim sliku torte koju sam vam obecala....
Veliki poljubac za sve a posebno za Jance kojoj sam ostala duzna kafu u petak.....
 
Mariska pokusaj da nadjes zirtek(tako se izgovara)to je najbolji lekic za tu vrstu problema,moze da se pije mesecima bez stetnog dejstva.Meni je dete alergicno na sav polen pa sam upoznata sa svim lekovima koji su dobri za ovu vrstu problema.Ako ne nadjes zirtek,posle njega je najbolji izbor aeirus.E da i flixonase kapi,potrebno im je dva do tri prskanja da prodeluju,ali su na kortiko bazi pa pomazu da se otecena sluznica nosa vrati na svoje.

Hvala Daco, svaki savet mi je dobrodosao! I nasa Rada, koristi te kapi i kaze da su dobre!
Idem popodne posle posla u apoteku i odmah kupujem, jer sam pomalo blesava od ambrozije!


Ljubbaaaccc svima!
 
Dobro jutro dame!
Sinoc sam stigla kuci 3 :) i posle vise od 24 sata puta mozete misliti kako se osecam.....(Krenuli u subotu u 10 a stigli u nedelju u 5 popodne)
Imam osecaj da sam putovala oko zemaljske kugle uzduz i popteko: od nase vrucine, madjarske kise, nemacke hladnoce (ispod 10°C) do umerenih 25°C ovde u Angersu.....
Nadam se da cu danas uspeti da prebacim sliku torte koju sam vam obecala....
Veliki poljubac za sve a posebno za Jance kojoj sam ostala duzna kafu u petak.....

Ne sikiraj se draga, ima dana.
Vazno da ste vi srecno doputovali.. veliki je to put.
pozdravce
 
Jeste videli reklamu za predavanje iz marketinga Philipa Kotlera?
Ja sam malopre posetila sajt i sada sam bas ocajna. Jednodnevno predavanje kosta 465 eura +PDV sto je za mene bas, bas mnogo :sad2::sad2::sad2:
Evo linka da vidite o cemu se radi http://www.kotler.rs Inace reklama ide na TV-u pa sam tako saznala. Mene to jako interesuje i da je do 200 eura nebih ni sekunde razmisljala, ali se ovaj iznos penje na 550 eura sto je meni misaona imenica za tako nesto. Znam da ce biti dosta onih koji ce taj iznos ipak platiti, jer je to ipak Kotler, ali.....Bas sam tuzna, da znate :sad2::sad2::sad2::rida::rida::rida::rida::rida:
 
Poslednja izmena:
Mene to predavanje iz oblasti marketinga uopšte ne zanima.A tek kada vidim cenu :mrgreen::sad2:.

Mene zanima da naučim da radim sa fondanom i da pravim cvetne aranžmane...I da se još usavršavam sa šlagom.A za to mi treba,sudeći po "Euroviltu" 200 evrića :sad2::mrgreen::sad2::mrgreen::sad2::mrgreen:

Nova tri sata za rad sa šlagom (napredniji kurs) - 30 evra
Rad sa fondanom 6 sati - 60 evra
Dvodnevni (2 x 5 sati) kurs za pravljenje cvetnih aranžmana - 100 evra
+ 4x dolazak u BG minimum 1000 dinara,ako dolazim busom...izađe baš 200 evra sve ukupno.

Kako ja te pare nemam,ne preostaje mi ništa drugo,nego da zamolim neku od vas,prvenstveno iz Beograda,da me na zimu primi jedan dan na kurs,ubrzani,po nekoj ekstra sniženoj ceni.Ili na ispomoć,da perem sudove i plehove,kuvam filove,ako treba na kraju dana i stan da spremim,samo da me ne odbijete....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Inače,ostaću neznalica za ceo život.

A o tome da nemam ništa od alata za fondan,a za izradu cvetića samo par sekača koje su mi poklonile moje drage drugarice iz "tima snova",neću ni da pričam.Ispostaviće se da je ovaj moj hobi veoma skup.I činjenica da sam ja "žedna" znanja.
 
Drage drugarice i ja dih sa vama da popijem po koju kaficu ako me primite u društvo.Inače i j sam bila na kursu u Euroviltu pa sam i ja počela da radim sa fondanom ,pre nisam smela da se upustim u taj posao,sviđa mi se rad sa tom masom, samo stvarno treba da imaš puno alata, a to sve košta i to papreno.Pozdrav svima.
 
Ma kakvi kursevi.Drage moje ,treba naci neko mestasce gde se mozemo naci , sve zainteresovane,Vikend na primer.Svaka ponese nesto alata,koju umesenu smesu i za ta dva dana da se obucimo medjusobno...
Mislim da smo i pricale na tu temu.Nema smisla da mi ovde jedna pored druge placamo ....nesto!?Svaka cast Euroviltu,ali mi smo ovde upravo zbog toga!
 
Narode... pričate o stvarima koje ja već neko vreme gledam kako da smislimo i organizujemo...
Mislim da ćemo imati i prostor... a da ne moramo da plaćamo, a kad se malo uhodamo... sve će biti i naprednije i bolje.
Pričaćemo i na tu temu :super:
 
Bravo Zoko! Super je plan.
Mislim da treba da siroko zaobidjete sve one koji vas deru po kursevima a i za alat.
Vidim da je cilj doci do izvora znanja a i do proizvodjaca alata.... srecno vam putovanje...

Ja sam inace vec u kalendaru zapljunula sebi 10.01. kao veoma radni dan sto znaci da cu biti mrtva do 14.01. i neka cica-Tomina koliba bi mi bas legla.
Al kako se na mene i ne moze bas racunati, prilagodjavacu se!

Koko, mislim da je Kotler vec bio u BG, na FON-u skoro sigurno. Tako da ce doci opet, ne brini. E, sad, cinjenica je i da mu popularnost kod nas raste a i njegove knjige vec zalaze u bestselere po tirazima... Izuzetno je inspirativan...

Teta Iro, srecno vam sa malim bistrim glavicama. Jeste li vi dobili neku od onih interaktivnih tabli za rad?

Draga Bela Rado, kako je ovo lepo ...
Ima jedan lep stih na temu vremena, bojim se da se i ne secam tacno al otprilike:
"Miris je vreme koje je imao jedan cvet"
(B.Miljkovic)
 
e pa zenske stigoh i ja i to sinoc... put dug i jako naporan isli smo na madzarsku katastrofa guzva .....morate mi oprostiti ali nisam bila u prilici da se javljam....jednostavno sam bila jako kratko i u tih par dana smo morali dosta toga obaviti...cim sve ovo zavrsim budem vam sve objasnila .....veliki ljubac za sve .....
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top