kuler?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
????
Prvo kuler se nikad ne ukljucuje :)
Kuler je ona gvozdena gromada sa kojom mozes slona da onesposobis na pola sata ako bi ga lupio :)))
Ventilator se stavlja na cooler i on se ukljucuje :)
E sad on se ukljucuje automatski sa paljenjem racunara posto je nakacen na napajanje prema tome nema te zadrske o kojoj pricas.

tab503:
????
Prvo kuler se nikad ne ukljucuje :)
Kuler je ona gvozdena gromada sa kojom mozes slona da onesposobis na pola sata ako bi ga lupio :)))
Ventilator se stavlja na cooler i on se ukljucuje :)
E sad on se ukljucuje automatski sa paljenjem racunara posto je nakacen na napajanje prema tome nema te zadrske o kojoj pricas.

Bato nemoj da solis pamet, kad ne znas:
KULER se sastoji iz hladnjaka( ono za slona) i ventilatora ;)

brate nemoj ti da solis pamet kad ne znas engleski ;)
cooler je hladnjak u prevodu a fan je ventilator.
Jedino sto se zargonski ceo sistem zove kuler (jer sluzi za hladnjenje) inace ono sta si ti napisao (hladnjak) je ono sta sam ja napisao (cooler) kad bi samo znao engleski. eh obrazovanje ;)

..blablabla...posto smo apsolvirali sta je cooler,sta hladnjak a sta ventilator mozemo li da se vratimo temi?

Dosada je jedino mslav dao smislen odgovor.

Dakle,da ne presudjujem,ali hteli mi to ili ne,tab503 je potpuno u pravu:ventilator na kuleru automatski se pokreće pri uključivanju računara,a ne sa zadrškom.I dobro je da je tako.

tab503:
brate nemoj ti da solis pamet kad ne znas engleski ;)
cooler je hladnjak u prevodu a fan je ventilator.
Jedino sto se zargonski ceo sistem zove kuler (jer sluzi za hladnjenje) inace ono sta si ti napisao (hladnjak) je ono sta sam ja napisao (cooler) kad bi samo znao engleski. eh obrazovanje ;)

Ej sje6o si se priznaj ! Ja sam te uvatio i nedam ti da se izvlacis na strani jezik,
kuler jeste vent. i hladnjak ;) moja zadnja ha,ha,ha,ha,ha,ha.................

e bas si klinac
36_27_3.gif

idi malo do skole pa nauci nesto (naravno kad odrastes)

Pogledaj da li ti se pregreva procesor, a ako se malo cuje, ne brini-ja imam 8 ventilatora u kucistu pa samo cekam kad ce da pocnu da urlaju, pa da se selim iz zgrade

FROZEN:
Evo i malo engleskog
COOLER = hladnjak
FAN = ventilator
to ti kazem ali ocigledno ima onih koji vole da se prave pametni a usput i pokusavaju da omalovazavaju one koji tacno napisu pa samim tim na kraju i ispadnu smesni, ali je verovatno oklagija od bukovog drveta ;)
Shvatice jednog dana :)

..ok...to je to...@spirit,dobio si par kvalitetnih odgovora direktno vezanih za pitanje a ove lingvisticke prepirke zanemari...

Poz.

t.c.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back