Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na ravnici 100% a i mrsaviji su izdrzljivijiBustura:Sta misliteali bolji kukuruz nice ispod brega,
Ili pak na ravnici!?
Ili pak,salasti muskarci imaju vise snage za dugodtrajni sex od onih suvoguzih?
mackica ns:Yebeš majstora kojem kisne alat![]()
Gazdarica:Ne guzvam se sa bregovitima...
Ja sam čuo da ćuna samo drži pravac, a da gooza j*ebe.Gazdarica:Ne guzvam se sa bregovitima...
Zavisi...Bustura:Sta misliteali bolji kukuruz nice ispod brega,
Ili pak na ravnici!?
TAKO JE GOVORIO i ZARATUSTRA !!!Petar_Pan:Zavisi...
Ako je neko prirodno predodredjeno debeo... i njegov organizam je tako navikao da funkcionise... Srce dovoljno pumpa i pluca uzimaju dovoljno kiseonika za ceo organicam... onda to uopste ne utice na kvalitet sexa...
Sa druge strane cinjenica je da su vecina "neprirodno" debeli... i da je srce u muci da napumpa sve sto treba... kao i pluca... tako da se te osobe brze i cesce zamaraju... a prioritetna funkcija organizma je samoprezivljavanje a tek druga reprodukcija i kad je u krizi prva resusursi organizma preusmeravaju energiju iz reprodukcije u samoprezivljavanje i tad je uglavnom cinjenica da su debeli manje potentni...
Druga je cinjenica da deblji ljudi imaju vise energetskih zaliha i da njihov organizam u prinudi moze vose energije da pozajmi i da je upotrebi za energiju za sex... Tako da sa te strane deblji imaju vise energije...
Sa druge strane cinjenica je da debli nisu toliko agilni kao mrsavi...sa kojima zato sex moze biti raznovrsniji(u pozama).
No sve ipak uvek treba staviti na vagu... kolicinu debljine, opterecenosti organizma, snage i kondicije. I kod svakog je to razlicito individualno.... zato kazem da zavisi...
Bustura:Sta misliteali bolji kukuruz nice ispod brega,
Ili pak na ravnici!?
Bustura:Sta misliteali bolji kukuruz nice ispod brega,
Ili pak na ravnici!?
informaticaplus:Mislim da si budalletina i da ti je mali, ali to je manja briga - verovatno ti se ne dize, pa koliko mali bio!!! Ovo kazu svi psihoanaliticari, a primer su ti crnogorci (rodjeni sa malim) pa im pistolj slizi za prodizenje istog!!
Ima leka, ali je skup, a rezultat - bude veci ali pri dizanju cini izdaje i to veoma cesto.
Ahahaha, to je moj Marsovac...Bustura:Slusaj ja ***** rado i muskarce a i zene.
Poturi se pa ces da vidis koliko mi je mali i koliko sam impotentan.
Gazdarica:Ahahaha, to je moj Marsovac...
Koji, usput budi receno, nije postavio sliku u svoj profil...![]()