Kukavičluk, savest ili...?

Ne, hoću da kažem da nipošto nisam pomerena. 8) Možda... samo malo.:lol:
A ako ti misliš kao ja, onda ni ti nisi pomerena.
Ja sam reprezentativni uzorak nekog ko misli da je izgled najmanje bitan. :)

Pridruzujem se, dajem svoj glas; ali ako ljudi podrazumevaju i "upoznavanje u krevetu" (ocito da ovo dvoje nisu takvi), verovatno izgled uzimaju u obzir i to pod brojem 1.

Znam, verujem ti...:), ali da li se ponekad kajes sto se niste sreli...ne moras da mi odgovoris ukoliko ne zelis...nemoguce da nisi bar zamislila taj neki eventualni susret i da te to nije, pa ne "uzbudilo" nego onako malo "razmrdalo", "dirnulo", "poremetilo"...kako vec? :)
Da, s jedne strane svakako da se kajem i naravno da sam zeljela da se sretnemo, ali razlozi protiv toga su bili jaci... Mada, priznajem da danas vjerovatno ne bih tako postupila...

Btw. cujemo se mi ponekad i sada, 5 godina kasnije...:)

au, pa nemoj me razocaravati..
od tako iskusnog macana ocekivalo bi se da zna malo vise o tome kako hemija u krevetu funkcionise..i ne, nema veze sa fizickim izgledom...;)

Ajd da ponovim po stoti put :roll:
Da bi uopste doslo do neke "hemije" najpre taj fizicki izgled mora da me privuce
Sto ne znaci da on mora biti woooooooow, samo je dovoljno da se meni svidja.
A onda i druge stvari dobiju sansu da mi se dopadnu
Nit' sam macan, nit' sam iskusan :mrgreen:

ma daj..prica je precenjena...narocito u pauzama..pusis, cutis, kuliras..smesis se..lupas gluposti...
ozbiljni razgovori su za pre sexa..ili za posle..
ali ih ne volim u krevetu..no, no..:)

ozbiljni razgovori? hmmm...nije bas da sam raspravu o Proustu imala na umu...:lol:
mnogo je teze voditi ugirane/sinhronizirane neozbiljne razgovore...?

ps e jbga sta da radim kad sam nepopravljivo...neozbiljna :roll:

Ajd da ponovim po stoti put :roll:
Da bi uopste doslo do neke "hemije" najpre taj fizicki izgled mora da me privuce
Sto ne znaci da on mora biti woooooooow, samo je dovoljno da se meni svidja.
A onda i druge stvari dobiju sansu da mi se dopadnu
Nit' sam macan, nit' sam iskusan :mrgreen:

aaaaa..pa ti si to pricao o sebi?
izvini, ja mislila ti govoris uopsteno...
a pa to je ok..ima puno tipova koji se loze na dupe..sise..duplerice..ovo ono..
doduse, dok dodju do drugih stvari, vec se zamore..al aj da ne trazimo dlaku u jajetu...:grin:

Back