kuka da joj je bred pit uzeo zadnji dinar: anđelina džoli ne bira sredstva da "dokrajči" bivšeg muža! šok detalji sukoba

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.635
Iako su se Anđelina Džoli i Bred Pit razveli još 2019. godine, to nije bio kraj nesuglasica i sudskih sporova oko starateljstva nad decom i vlasništva nad vinarijom u Francuskoj.

Slavna glumica sada se, tvrde izvori bliski Džolijevoj, žali da ju je suđenje sa bivšim mužem finansijski opustošilo. Međutim, ima dokaza koji ukazuju na drugačiji scenario.

1713511202822.png
 
Dok Anđelina tvrdi da joj je Bred Pit uzeo i poslednju paru, Dejli mejl navodi da je bogatstvo glumice skočilo posle razvoda, odnosno da joj je bivši suprug indirektno doneo 100 miliona dolara.

Taj novac došao je kroz zajmove, alimentaciju za decu, poklone i milione koje je stekla od prodaje svojih 50 odsto udela u nekretnini koja je u središtu spora, "vinarija Chateau Miraval". Pit joj je poklonio 10 procenata vlasništva.

1713511232615.png
 
Njihov nekadašnji dom u Francuskoj - zadivljujuće imanje i vinograd, vredelo je 60 miliona dolara kada su ga kupili 2008. Sada, zahvaljujući Pitovom trudu i ulaganju u posao, vredi neverovatnih 164 miliona dolara.

Kako pokazuju novi dokumenti, Džoli se žali na finansijske gubitke, ali izvori blisku Bredu Pitu kažu da je glumica imala dovoljno sredstava da nedavno potpiše ugovor o preuzimanju nekadašnjeg jedinstvenog prostora na Menhetnu koje je pripadalo Endiju Vorholu. Njen udeo u vlasništvu tog lokala nije poznat, ali se zna da ga glumica koristi za promociju svog modnog brenda Atelier Jolie.

1713511264533.png
 
Da li je samo meni taj Bred Pit onako malo... njanjav?

Nije njanjav....vala koliko mu se picetine nudilo dobar je ispao....
Andjelina je pekmezica koja je uvek imala sve na gotovo , zato sad mora da ispadne pametna, da oguli breda....sprdnja od zenskih karaktera i intelekta...
 

Back
Top