- Poruka
- 77.489
Zene koje cute su pametnije od zena koje brbljaju non stop
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene koje cute su pametnije od zena koje brbljaju non stop
Nostalgična teme. Odrasla sam na sladoledu iz onih automata, tri ukusa ( jagoda, vanila, čokolada...i 4. mešani ).
Još se jasno sećeam divnog čoveka i kioska na ulazu u park, mog malog grada...
Na stranu što volim sladoled
Ima i jedno manje lepo sećanje.Rečeno mi je da sam odrasla i ozbiljna i da nije lepo da idem ulicom i ližem sladoled, a beše mi tad svega dvadeset.
Nisam sigurna, ali mislim da od tad nisam uzela kornet u ruke. Mislim, van kuće.
tko god da ti je to rekao je zločest zašto žene ne bi mogle lizati sladoled nakon 20? Muškarci naravno smiju...
Ma...šta da kežem ...jedno prastaro sećanje koje je iščačkala tema...a osoba...to i jest najtužniji deo, beše mnogo bitna u životu.
Grlim ja tebe
Jedina mana tog na tocenje, korneti. Rastapaju se brzo, procuri i umazem se totalno. Jedino onaj najveci, cini mi se da je kvalitetnija kora i moze da izdrzi bez problema
ne zamaraj se nebitnim stvarima, to je bilo prije, sada su druga vremena nego kad ćemo na sladoled
Mislim da jesu. Ovi novi bas brzo upiju sladoled. A toliko ledeni da ne mogu pojesti koliko brzo se kornet raspadneNekad su bili kvalitetni. Ili mi se samo čini...
Mislim da jesu. Ovi novi bas brzo upiju sladoled. A toliko ledeni da ne mogu pojesti koliko brzo se kornet raspadne
Nije do vremena, nego do nas. Do ljudi...
Sladoled u svako vreme i na svakom mestu
Najkvalitetniji je ipak onaj sa kuglama u kornetu
Sad bi se udavio u sladoledu
Vanila, banana, jagodakoja 3 okusa bi izabrao?
ja bih uzela jagodu i tamnu čokoladu i burbon vaniliju s grožđicama ili punch
nego da li tu kombinaciju ližeš ili grickašVanila, banana, jagoda
Cokoladu ne volim kao sladoled
Kad je vrucina i da se ne razlije grizem ko vuknego da li tu kombinaciju ližeš ili grickaš
Može ovaj prvi ali umesto čokolade neka karamela, punč ili plazma
Pa kad je zahladiloNaleteo na ovu radnji, mesecima nije radila
E za to treba neka kuvaricaPa kad je zahladilo
Možda treba otvoriti nešto sa čajem ili kuvanim vinom
E za to treba neka kuvarica