Kugla, točenje, lizanje, grickanje...tehnika po želji

Nostalgična teme. Odrasla sam na sladoledu iz onih automata, tri ukusa ( jagoda, vanila, čokolada...i 4. mešani ).
Još se jasno sećeam divnog čoveka i kioska na ulazu u park, mog malog grada...
Na stranu što volim sladoled :)

Ima i jedno manje lepo sećanje.Rečeno mi je da sam odrasla i ozbiljna i da nije lepo da idem ulicom i ližem sladoled, a beše mi tad svega dvadeset. :confused:
Nisam sigurna, ali mislim da od tad nisam uzela kornet u ruke. Mislim, van kuće. :think:

Nostalgična teme. Odrasla sam na sladoledu iz onih automata, tri ukusa ( jagoda, vanila, čokolada...i 4. mešani ).
Još se jasno sećeam divnog čoveka i kioska na ulazu u park, mog malog grada...
Na stranu što volim sladoled :)

Ima i jedno manje lepo sećanje.Rečeno mi je da sam odrasla i ozbiljna i da nije lepo da idem ulicom i ližem sladoled, a beše mi tad svega dvadeset. :confused:
Nisam sigurna, ali mislim da od tad nisam uzela kornet u ruke. Mislim, van kuće. :think:

tko god da ti je to rekao je zločest zašto žene ne bi mogle lizati sladoled nakon 20? Muškarci naravno smiju...

Mislim da jesu. Ovi novi bas brzo upiju sladoled. A toliko ledeni da ne mogu pojesti koliko brzo se kornet raspadne

Teško je danas pronaći onaj ukus sladoleda, kad sva čula zatrepere. :)

Vidim po sebi, sve manje posežem za njim, i nikako da pronađem koji mi odgovara.
Mislila sam da je do mene, ali sam shavtila da iz godine u godinu kvalitet opada i to baš primetno.
I dalje volim sladoled, ali teško nalazim da me bar malo podseti na onaj kremast, svilen, a opet leden, ukus...

Back