- Poruka
- 49.007
Da ubacimo masinu za hemijsko ciscenje i naplatimo pranje kad se isflekajuImam jednu odličnu ideju. Da spustimo cene kugli, probušimo kornete, a da naplaćujemo skupo salvete
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ubacimo masinu za hemijsko ciscenje i naplatimo pranje kad se isflekajuImam jednu odličnu ideju. Da spustimo cene kugli, probušimo kornete, a da naplaćujemo skupo salvete
Imam ideju da uzmem dva korneta i stavim ih na dva..Imam jednu odličnu ideju. Da spustimo cene kugli, probušimo kornete, a da naplaćujemo skupo salvete
Aj posluzi se i natoci meni vaniluJa bi u čašici jagoda i vanilija pospite malo kokosa
Nisi tagovalaJel si sigurna da ne želiš u kornetu?
Jesam, nudi kornete i zagrej kugle@Senna jel si kupio salvete?
Jesam@RužnaKoLopov Jel si sigurna da ne želiš u kornetu?
sigurno? Možeš još malo da razmisliš
Naplacuje salvete Ruki, obrati paznju
Treba neko da me izudara i da ukrade i mene i frizider.Trazi se penzioner da cuva preko noci frizider
@RužnaKoLopov hajde nudimo busne kornete, samo danas upola cene
Dolazi vamo
Frizider cemo da prezalimoTreba neko da me izudara i da ukrade i mene i frizider.
Ne znam da li sam spomenula, mi i kašiku i viljušku naplaćujemo.
Daaaaaaaa Što mi to poznatoJbg nemam vecu sliku
Pogledajte prilog 1589798
Pum mi frizider sladoledaDaaaaaaaa Što mi to poznato
Isto,... dok nađem koji je stvarno sladoled,....Pum mi frizider sladoleda
A uglavnom ne bude nijedanIsto,... dok nađem koji je stvarno sladoled,....
Ko ti bre ova ?odakle je izvuče nikad čula?
Ja samo furam ribe za koje niko nikad nije cuoKo ti bre ova ?odakle je izvuče nikad čula?
Hm previse sam lajava bolje da ćutim nereagujem daljeJa samo furam ribe za koje niko nikad nije cuo