- Poruka
- 4.348
U komi je 14 godina i odjednom – rodila bebu:U komi je 14 godina i odjednom – rodila bebu (V. B. 5. januara 2019. 13:49)
Da se covek prekrsti i levom i desnom nogama!
_nobody_
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U komi je 14 godina i odjednom – rodila bebu:U komi je 14 godina i odjednom – rodila bebu (V. B. 5. januara 2019. 13:49)
Jel rodila bebu majmuna? Možda joj je neki doca ubrizgao dozu gorilinog semena onako čisto u naučne svrhe.
Izvini, ali ja ne mogu da zamislim nekog mog u komi. Ovaj tvoj komentar mi liči na one izjave Vučićevićeve žene, kada je stalno ko papagaj ponavljala "imate li vi žensku decu" povodom slučaja Barbare.Miki... Los ti komentar. Zamisli tako nekog tvog da tretiraju u komi u bolnici. Jeza me podilazi. Zmarci. Zaista.
Nismo mi u realnom zivotu u filmovima Quentina Tarantina.
_nobody_
Ma jok, dobrovoljno pristala u komi... tačnije, nije rekla "ne".Policija se boji da je silovana u komi, nakon čega je ostala u drugom stanju. Zato je pokrenula istragu o seksualnom zlostavljanju u bolnici u Feniksu, jer je žena koja je u komi najmanje 14 godina rodila dete, piše CBS.
Izvor kaže i da je pacijentkinji bila potrebna stalna pomoć, zbog čega je „puno ljudi“ imalo pristup njenoj sobi.
Ja sam zaista sokiran...
...
Ти као не би искористио ситуацију ?!
NE! Ja znam Satana... Nudio mi taj milione, da mu prodam dusu! NE!
Nikada, pa po cenu da se moje seme zatre.
_nobody_
А кад би ти пало на памет да ћеш јој можда тако помоћи ?
Nisam ja niti Bog Stvoritelj, niti lekar da tako "pomazem"... Izvini!
_nobody_
"Ко не јеббе свашта - тај не јеббе ништа"
Шта кажеш за ову максиму из Котежа ?
To je za smrtnu kaznu.
Za elektricnu stolicu... Ili vesanje! Nikako humano ubistvo infuzijom.
_nobody_