- Poruka
- 5.862
Ja vala shvatila sve iz jednog filma...Vidimo se u citulji i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, али се то научи за сат времена...ево, ја сам на петој години медицине научила да дајем ињекције...на хирургији, на дежурству, сестра ми једном показала, два пота ме исконтролисала, после сам делила сам терапију...техникалије се брзо савладају, али ненаучено и нестечено предзнање је камен спотицања за завршавање факултета, а давање ињекције није.pa da al ti ces znati da das inekciju,oni ne...
Cairne:Al 90% gimnazijalaca ne zna ni shta je GUSKA a ni shta je LOPATA !!!
ja otprilike odgovaram opisu.ja samo zelim odgovor imas skolu,fakultetsku diplomu,nemas vezu,nemas pare,nemas tatinu firmu...i sto si ucio???da li neko imaa odgovor ili ne

ja otprilike odgovaram opisu.
sem sto imama pare jer dobro zaradjujem.
i sve dugujem sebi, i onome sto sam naucila.
tako da, planiram da ucim do kraja zivota![]()
moj post govori potpuno suprotno. nisi ti to dobro procitala.Pa sad to ispada ako nemas tatu a tata firmu da treba da dignes ruke od skole i da blejis dok ne padne plafon.
ja samo zelim odgovor imas skolu,fakultetsku diplomu,nemas vezu,nemas pare,nemas tatinu firmu...i sto si ucio???da li neko imaa odgovor ili ne
i koja se bolje provela..
A skole su totalno otisle u *****...Znaci moja keva kad sam je upisivala,otvoreno je zvala i pitala pravno-birotehnicku skolu koliko treba da plati da joj se dete upise i rekli su nam ne znam tacno dal je bilo 15.000 ili 30.000,a mozda i 18.000 bitno da se placa...
Citala sam knjigu koju mi je dala tetka prof. 'uska vrata Beograda'koja otvoreno pise o tome kako su s upisivlai u ksole
aha zivimo u zabludi...ma dajte bre ljudi bar na netu imajte slobodu govora
o tome kako misle da se psotenim ucenjem i radom moze nesto steci...i kako ce dete da im ide na fakltet(a nemaju vezu ili firmu)da ce oni sutra da se zaposle o'cas posla i imaju pare i zive srecno do kraja zivota...naravno u Srbijio cemu ti to?