- Poruka
- 125.909
i propustas lokacije koje mogu jos vise da ti se svide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ако се мени нешто баш свиђа онда не сматрам да сам нешто пропустио јер уживао сам у томе. Кад имам неодољиву жељу да се опет вратим на неко место онда ако одем негде другде увек ћу размишљати о том месту. Као кад и даље волиш неку девојку па колико год можда неке биле лепше и више се нудиле теби је она једина на паметиi propustas lokacije koje mogu jos vise da ti se svide.
@tab503 će ti više ispričati o ovom mestuБуквално ме више ради овај призор и звукови, мириси него само купање.....купање волим али не ради ме нешто посебно да сад имам неодољиву потребу да цео дан проведем у води....више сам тип који воли да кулира поред мора уз добар поглед у разним варијантама, на лежаљци, у бару, на неком видиковцу итд.....
То свакако, поглед са Сартија на Атос ми је исто заносан као и са брда Лефкаде итд....... Али ми ово није досадило и просто осећам жељу да опет одем на исто место јер немам тај трип да морам стално да мењам локације, ако ми се нека локација баш свиди могу ту да се враћам изнова
ovo mi lici na piso krioneri plazu u pargi?
Znaš znanjeovo mi lici na krioneri plazu u pargi?
snimak iz restorana na vrhu brda iznad plaze![]()
Ne, plivala do one stene skroz desno, van kadra pa me neka riba pratila u povratku i grizla za doope.
Jesamnisi krstena![]()
A ha... samo nas jedna decenija razdvaja.Jel to vas dvoje skupa ljetujete ?
I to neponovljiva!
naravno zna se ko je mladja decenijaA ha... samo nas jedna decenija razdvaja.![]()
Konaravno zna se ko je mladja decenija![]()
Necu da pogadjampogodi![]()
moja je toplija, ima ljudiNe, plivala do one stene skroz desno, van kadra pa me neka riba pratila u povratku i grizla za doope.
Moja fotka je lepša, nema gužve.
onda neces saznatiNecu da pogadjam![]()
Nikada.onda neces saznati![]()
Kako vid :onda neces saznati![]()
Po cenama koje su na booking-u, u Pargi ispod 80€ po danu mislim i da nema
grcka uopste nije povoljna kako se misli.Po cenama koje su na booking-u, u Pargi ispod 80€ po danu mislim i da nema
Ja kad sam bio pre 3 godine sasvim pristojan smeštaj baš kod Piso Krioneri malo gore, sa parkingom je bio 50€.
To ih asocirao onaj sneg i ledVeć o moru a ni o 1 maju nismo razglabali![]()