Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.229
Meni se nije dopala jer ne volim tolike vrucine, i ne volim kad nema dosta zelenila.![]()
Vratimo se na more.
Razmišljam i o Siciliji. Ili je pljuju ili je hvale.
Ostalo je okej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se nije dopala jer ne volim tolike vrucine, i ne volim kad nema dosta zelenila.![]()
Vratimo se na more.
Razmišljam i o Siciliji. Ili je pljuju ili je hvale.
Znači ona je za proleće ili kasno leto-ranu jesen?Meni se nije dopala jer ne volim tolike vrucine, i ne volim kad nema dosta zelenila.
Ostalo je okej.
ne bas..ima lepih plaza ali jeste razudjenije sa drvecem.. jeste golo ali su plaze lepe...ali ako odes u prolece onda ides kao obilazak evropskih gradova i propustas lepe plaze.Znači ona je za proleće ili kasno leto-ranu jesen?
masala na budzetVišemesta? Što sano 1 more![]()
Jeste, ali ti brzo dosadi. Maksimum 5 dana.bio sam sluzbeno u sokobanji nekih nedelju dana pocetkom leta i zaista jeste lepo.. ima se sta i obici i videti i prosetati a ko zeli moze se i okupati ali ipak more je more
ali je sokobanja stvarno za preporuku, prelepa priroda a i okolina tipa ozren i slicno.
To je za starije ljudeBila u Sokobanji pre nešto godina, jedva izdržala par dana.![]()
to sam i rekaoJeste, ali ti brzo dosadi. Maksimum 5 dana.
ocigledno nisi bila ..da jesi znala bi koliko je naprorna za setanje.To je za starije ljude![]()
Mislim da tvoja 1 španija vredi finansijski više od moja 2 mora, recimo HR i GRmasala na budzet![]()
Ozren i Devica su ogromni za planinarenjaocigledno nisi bila ..da jesi znala bi koliko je naprorna za setanje.
par puta mi je dusa bila u nosu.
Nisam stigla dotle da procitam, radim studioznoto sam i rekao![]()
Bila sam vise puta bre, to je meni blizuocigledno nisi bila ..da jesi znala bi koliko je naprorna za setanje.
par puta mi je dusa bila u nosu.
Da.Znači ona je za proleće ili kasno leto-ranu jesen?
Imas predrasude.mozda imam predrasude ali ne bih smeo u albaniju.
previse si se druzila sa penzosima. a oni ko energetski vampiri. posisaju ti i ono malo zivotne voljeBila u Sokobanji pre nešto godina, jedva izdržala par dana.![]()
Planirali smo Ukrajinu za letovanjeГреција, Касандра - уздуж и попреко, највише Калитеа.....заљубио сам се. Ви ?
Drzi se ti bolje UkrajinePlanirali smo Ukrajinu za letovanje
Nego zar nije sad zimovanje? Kopaonik, Jahorina, Triglav, Alpi, Maču Piču, Everesr K2. Sutomore
Drzi se ti bolje Ukrajine![]()
Onda poslusaj svoju novu devojkumoja nova devojka, strankinja, Aja Husein, jedinica bogatog gazde, predlaže Siriju, kaže ako ćeš da se sunčaš i roštiljaš onda tamo
Za Izrael smo se bar dogovorili da je bljakOnda poslusaj svoju novu devojku![]()
Ne možeš ti bez mafije, vidim jaDa.
Mislim, mozda ja nisam merodavan, meni je savrsena temperatura vazduha 25 stepeni a vode 23.
Na Siciliji sam bio u drugoj polovini septembra, bilo je 30-33 stepeni i meni je to prevruce.