Греција, Касандра - уздуж и попреко, највише Калитеа.....заљубио сам се. Ви ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svuda je isto..gledam isti aranzman na koji sam letos isao u spaniju sad je oko 300 evra skuplji.U grčkoj su cene explodirale koliko vidim ovako rano na bookingu u odnosu na prošlu. Mislim da je dnevna taksa skočila isto. Sačekaću februar-mart da se ponuda konkretizuje za konačan sud.
U svakom slučaju pratiti situaciju.
P.S. Bugari ušli u šengen, sad se može jedna granica eskivirati barem taj deo tasos,halkidiki....barem neka ušteda
bio sam sluzbeno u sokobanji nekih nedelju dana pocetkom leta i zaista jeste lepo.. ima se sta i obici i videti i prosetati a ko zeli moze se i okupati ali ipak more je moreMORE? MORE MARSH. DOBRA JE I SOKOBANJA
nije bas istaMaznu mi temu koju sam otvorio pre 30 minuta na drugom podforumu
Plagojatoru![]()
Bila u Sokobanji pre nešto godina, jedva izdržala par dana.bio sam sluzbeno u sokobanji nekih nedelju dana pocetkom leta i zaista jeste lepo.. ima se sta i obici i videti i prosetati a ko zeli moze se i okupati ali ipak more je more
ali je sokobanja stvarno za preporuku, prelepa priroda a i okolina tipa ozren i slicno.
to ti kazem.. more je moreBila u Sokobanji pre nešto godina, jedva izdržala par dana.![]()
Nisam mogla da se pentram sa bebom od 3 meseca. Ma samo smo i šetali, skitali, jeli, šetali. Još neka vrućina... ostali smo par dana i otišli u drugu banju.to ti kazem.. more je more
ali mogla si da se organizujes.
za svaki dan si mogla da osmislis drugu setnju i obilazak kao sto sam ja uradio i 5.. 6 dana ispunis ocas posla.
to stoji.. sokobanja je odlicna za hajking.Nisam mogla da se pentram sa bebom od 3 meseca. Ma samo smo i šetali, skitali, jeli, šetali. Još neka vrućina... ostali smo par dana i otišli u drugu banju.
da..odlicne destinacije..i norveska i finska prideAli da, more je more. Mada ove godine planiram, mooožda, ako nađem žrtvu, neko putovanje do Belgije, Holandije, tako nešto... nemam pojma, videću. Septembar more, to znam gde bih.
Nisu ni dva jednojajčana blizanca baš ista….nije bas ista![]()
ovo je tacno.Nisu ni dva jednojajčana blizanca baš idta….
Mogu tek da zamislim šta je uradio sa doktorskom disertacijomnije bas ista![]()
Znaš vic kad ciganka dobila blizance (pardon romkinja)ovo je tacno.
Tada se nisam bavila hajkingom.to stoji.. sokobanja je odlicna za hajking.
nisi ni trebala tamo da ides sa bebom, kakav danak neiskustvu![]()
vidim, po bebi bih rekao da su te drugi sportovi zanimaliTada se nisam bavila hajkingom.![]()
vidim, po bebi bih rekao da su te drugi sportovi zanimali
ili drugi tipovi hajkinga![]()
U grčkoj su cene explodirale koliko vidim ovako rano na bookingu u odnosu na prošlu. Mislim da je dnevna taksa skočila isto. Sačekaću februar-mart da se ponuda konkretizuje za konačan sud.
U svakom slučaju pratiti situaciju.
P.S. Bugari ušli u šengen, sad se može jedna granica eskivirati barem taj deo tasos,halkidiki....barem neka ušteda
Kako ne znaš? Pa je pitaju da li su jednojajčani?
na tik toku sam video da ljudi masovno pricaju da je i turska proslog leta odlepila sa cenama.U grčkoj su cene explodirale koliko vidim
ne znam.Kako ne znaš? Pa je pitaju da li su jednojajčani?