Куда на море?

U grčkoj su cene explodirale koliko vidim ovako rano na bookingu u odnosu na prošlu. Mislim da je dnevna taksa skočila isto. Sačekaću februar-mart da se ponuda konkretizuje za konačan sud.
U svakom slučaju pratiti situaciju.

P.S. Bugari ušli u šengen, sad se može jedna granica eskivirati barem taj deo tasos,halkidiki....barem neka ušteda

U grčkoj su cene explodirale koliko vidim ovako rano na bookingu u odnosu na prošlu. Mislim da je dnevna taksa skočila isto. Sačekaću februar-mart da se ponuda konkretizuje za konačan sud.

P.S. Bugari ušli u šengen, sad se može jedna granica eskivirati barem taj deo tasos,halkidiki....barem neka ušteda
svuda je isto..gledam isti aranzman na koji sam letos isao u spaniju sad je oko 300 evra skuplji.
a na to se dodaju i turisticke takse koje se placaju u hotelu za koje sam cuo da su vise nego prosle godine.

Ali da, more je more. Mada ove godine planiram, mooožda, ako nađem žrtvu, neko putovanje do Belgije, Holandije, tako nešto... nemam pojma, videću. Septembar more, to znam gde bih.
da..odlicne destinacije..i norveska i finska pride :D

i ja planiram jednom da odem tamo.

na more tradicionalno otkad znam za sebe druga polovina jula eventualno prvi dani avgusta polazak.

Ove godine cu prvi put u zivotu da ponovim, jer sam prosle otkrio savrsenstvo za malo dete :)

Jedan prelep smestaj u Vourvourou, sa svojim dvoristem koje izlazi na sopstvenu, privatnu, peščanu plažu 😊
Bukvalno kao da imas sopstveni mini - resort.

Back