Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pazi te pesme ostaju popularne i danas , zato luzeri uzimaju iste i prave neke remixe pa i to je dobro posto podseca na original.
Sta zna danasji omladinac , on misli da je remix original.
Pazi te pesme ostaju popularne i danas , zato luzeri uzimaju iste i prave neke remixe pa i to je dobro posto podseca na original.
Sta zna danasji omladinac , on misli da je remix original.
Nisam neki ljubitelj Purple …imam neki istancaniji ukus ….kada slusam muziku recimo nesto na radiju ,puno toga i prodje i ne obracam paznju ,kad cujem nesto sto mi pogodi zicu i vrati u mladost ,onda znam da je to ono pravo bez obzira na zanr ….ali posto sam dete 80tih ta decenija mi posebno draga i po ostalom.
Nisam neki ljubitelj Purple …imam neki istancaniji ukus ….kada slusam muziku recimo nesto na radiju ,puno toga i prodje i ne obracam paznju ,kad cujem nesto sto mi pogodi zicu i vrati u mladost ,onda znam da je to ono pravo bez obzira na zanr ….ali posto sam dete 80tih ta decenija mi posebno draga i po ostalom.
Hteo sam da kazem da je muzika, kao sva umetnost uopste, 100% subjektivna stvar. Nema bolje i gore. Nije to takmicenje, niti je moj ili tvoj ukus reper za kvalitet. Ja i danas nadjem muziku koja mi se svidja. Ne mainstream, ali je ima. A i ako nema danasnje, vratim se u proslost.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.