sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.577
Zene da li vi smatrate da je svrsavanje van pice (po stomaku, po sisama itd.) i van usta ustvari cisto bacanje sperme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja to sve u male plasticne posudice pa stavljam u zamrzivach,imama malu sperm banku,zlu netrebalo

Zene da li vi smatrate da je svrsavanje van pice (po stomaku, po sisama itd.) i van usta ustvari cisto bacanje sperme?
smatramo. mi mislimo da bi svako za sobom trebao cictiti ono sto "uneredi" i da bi za promenu malo vi mogli da gutate svoj "produkt"![]()

Ma jes...sta ce nama!?
Sta mislis sto si tako lepa!?![]()
smatramo. mi mislimo da bi svako za sobom trebao cictiti ono sto "uneredi" i da bi za promenu malo vi mogli da gutate svoj "produkt"![]()

Ja to sve u male plasticne posudice pa stavljam u zamrzivach,imama malu sperm banku,zlu netrebalo
Pa ti si genije kako to sve uspevaš da savataš![]()
Pa jesje bacanje u neku ruku.
I kokšija jaja su bolje nutritivne vrednosti kad su oplođena - poradi cinka i tako to.![]()

Chuvam pa cu da prodam,lep sam i visok,verujem da bi mnogi hteli decu da im izgledaju kao jaPa ti si genije kako to sve uspevaš da savataš![]()

Momenat kad se zene u sexu najvise uzbude:
-kad ga posle sexa obrishesh o zavesu