Kud plovi ovaj brod?

Gadi mi se i vladajuća sila, i opozicija.
Digli su Hitlera iz groba, fašizam je stvar kojom se gađaju... Muka mi je od svih.
Na izborima želim da svoj listić bacim kao toalet listić tamo negde dole u toalet šolju! Strašno!
Jad je gde je glasati ZA nekog došlo kao prodaja duše, a PROTIV glasati je ideal za budale!

Gadi mi se i vladajuća sila, i opozicija.
Digli su Hitlera iz groba, fašizam je stvar kojom se gađaju... Muka mi je od svih.
Na izborima želim da svoj listić bacim kao toalet listić tamo negde dole u toalet šolju! Strašno!
Jad je gde je glasati ZA nekog došlo kao prodaja duše, a PROTIV glasati je ideal za budale!
Da ali ti si nedavno ovde pisala kako Vučić nadgleda sajt, pazite se ovoono.

A sad kao "Ja sam Neca Konstantinović, dole vlada."

Jasno, nadgleda, i dalje stojim iza toga!
Zato i navaljujem da opoziciji daju svojih dva minuta a ne da ih odbacuju kao neke dosadne muve.
Baci na lajv, pusti razgovor sa BO svima da vidimo šta to hoće... Daj neko sučeljavanje, daj neku emisiju gde će obe strane reći svoje!
Ovde je vladajućeg mnogo strah od napadača, to je prvi alarm.
Drugi alarm je odbijanje da se govori u nekakvom dijalogu.
Treći je zaključak da razgovoru mesta nema, to ti je što ti je, drugu stranu nikad ne dobiješ da čuješ.

Da ali ti si nedavno ovde pisala kako Vučić nadgleda sajt, pazite se ovoono.

A sad kao "Ja sam Neca Konstantinović, dole vlada."
...i neglasanje je politički akt...manje glasača znači manja legitimnost ali gledajući albanske izbore i to je upitno...problem za opoziciju jeste što oni nemaju odgovor na vučićev performans,političku mudrost,suzdržanost, stoga im je masovni neizlazak na izbore jedini izlaz...kad pišem opoziciju mislim na zapadne inozemne mentore...

Tvoj Vučić vrca od ideja, pa daje vikarima 1000 poreskih dinara da viču: "Vučiću Srbine Srbija je uz tebe."

Potpuno prepisano od slobodana miloševića, zvanog balkanski kasapin.
pa da...odgovor nemate...uopće validan odgovor dostojan vremena u kojem se živi je opoziciji nedostižan san i zbog toga se vraća u prošlost spominjanjem miloševića čiji kontekst vremena i življenja nema sličnosti s današnjim...tu bih djelom spomenuo i vučićevu vlast koja spominje fašizam kod pojedinih opozicionara što ne stoji, jer oni nemaju namjeru da ukinu partije poput musolinija već samo da ih drže pod kontrolom a da političke protivnike stigmatiziraju i u društvu unesu krv i razjedinjenost tj, nasilje koje odgovara njihovim zapadnim mecenama...usporedio bih ponašanje obradovića s majdanom u ukrajini koji su zapadnim sponzoriranim pučem dograbili vlast i unjeli nasilje u politički a bogme i u realni život i doveli do rascjepa ukrajine i njeni budući kolaps što je u biti ja sam osobno uvjeren plan zapadnih centara moći uništenje srbije i njeno teritorijalno umanjenje....međutim srbija je svjesna toga i zbog toga opozicija jedva prelazi cenzus.

pa da...odgovor nemate...uopće validan odgovor dostojan vremena u kojem se živi je opoziciji nedostižan san i zbog toga se vraća u prošlost spominjanjem miloševića čiji kontekst vremena i življenja nema sličnosti s današnjim...tu bih djelom spomenuo i vučićevu vlast koja spominje fašizam kod pojedinih opozicionara što ne stoji, jer oni nemaju namjeru da ukinu partije poput musolinija već samo da ih drže pod kontrolom a da političke protivnike stigmatiziraju i u društvu unesu krv i razjedinjenost tj, nasilje koje odgovara njihovim zapadnim mecenama...usporedio bih ponašanje obradovića s majdanom u ukrajini koji su zapadnim sponzoriranim pučem dograbili vlast i unjeli nasilje u politički a bogme i u realni život i doveli do rascjepa ukrajine i njeni budući kolaps što je u biti ja sam osobno uvjeren plan zapadnih centara moći uništenje srbije i njeno teritorijalno umanjenje....međutim srbija je svjesna toga i zbog toga opozicija jedva prelazi cenzus.
Vučić ne zna gde je šupalj, samo vas je prosralo što je svet poludeo pa prigrljava Miloševićevu sekretaricu.

Vučić ne zna gde je šupalj, samo vas je prosralo što je svet poludeo pa prigrljava Miloševićevu sekretaricu.
...ovo nije nikakav konstruktivan odgovor koji zahtjeva promišljanje već nabacivanje ničega tek toliko da se piše...čak i pojam - svijet - upotrebljavaš nezrelo i plitko nedostojno bilokakvog komentara kao ona žaba koja živi u bunaru i more prepoznaje kao deset bunara.

...ovo nije nikakav konstruktivan odgovor koji zahtjeva promišljanje već nabacivanje ničega tek toliko da se piše...čak i pojam - svijet - upotrebljavaš nezrelo i plitko nedostojno bilokakvog komentara kao ona žaba koja živi u bunaru i more prepoznaje kao deset bunara.
Johanes Han recimo.

Nakon što nam je decenijama uvodio sankcije sa zahtevom da se Milošević preda sudskim vlastima, sad se grli sa Miloševićevim potrčkom Vučićem.

Da niste imali tu sreću da je svet poludeo, ne biste imali ništa.

Back